Home » Reviews » Hobby » Freds Bouwtekeningen opzeggen: wat zijn de voorwaarden?

Freds Bouwtekeningen opzeggen: wat zijn de voorwaarden?

Gepubliceerd op 31 augustus 2020 om 08:03

Je bent hoogst waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je wilt weten hoe je Freds Bouwtekeningen kunt opzeggen en wat je moet doen om je geld terug te krijgen. Wellicht wil je deze voorwaarden weten alvorens je tot aanschaf van Freds Bouwtekeningen over gaat.

Of misschien wil je weten hoe je Freds bouwtekeningen kunt opzeggen nadat je deze hebt aangeschaft. Als je niet tevreden over het product om welke reden dan ook, dan bestaat er een niet goed, geld terug garantie. 

In dit artikel zetten wij de voorwaarden van de niet goed, geld terug regeling voor jou op een rijtje.

Freds Bouwtekeningen niet goed; geld terug regeling

Klanttevredenheid vind Fred belangrijk en daarom biedt hij jou als klant de mogelijkheid om zelf te bepalen of Freds Bouwtekeningen is wat je ervan verwacht had. Als klant krijg je daarom 30 dagen de tijd om deze bouwtekeningen te bekijken en uit te proberen. Is het product niet wat je ervan verwacht had, dan kun je je geld terug vragen. Om hier gebruik van te kunnen maken dien je wel te voldoen aan de voorwaarden.

Voorwaarden

Wanneer je aan de onderstaande voorwaarde voldoet, kun je een e-mail sturen en je aankoopbedrag terugvragen. Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk teruggestort worden op je rekening.

Er is eigenlijk maar één voorwaarde waar je aan dient te voldoen

  • Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, of het product niet geschikt vind voor jou, dan stuur je binnen 30 dagen na aankoop een e-mail naar Fred. Daarmee neemt Fred Schouten eigenlijk al het risico.

Na ontvangst van jouw e-mail, zullen zij het zo snel mogelijk in behandeling nemen. Je ontvangt hierover een terugkoppeling via de e-mail en het geld wordt volledig teruggestort.

Mocht je om welke reden dan ook nog twijfelen om tot aanschaf van Freds Bouwtekeningen over te gaan? Dan raden wij je aan om hier onze uitgebreide Freds Bouwtekeningen Review te lezen.

Mocht je nog vragen hebben, laat dan hieronder een reactie achter.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.