Home » Reviews » Gezondheid » Spiermassa Protocol Mannen Review

Het Spiermassa Protocol Mannen is inmiddels een erg populair product geworden. Wat overigens ook geldt voor de overige producten van de droog trainen academie. Deze overige producten van Henry en Rinus, de eigenaren van de droog trainen academie hebben wij overigens ook gereviewd.. Vandaag vonden wij het tijd om een review te gaan schrijven over het Spiermassa Protocol Mannen.

Ben jij een man en wil je graag meer spiermassa opbouwen en sta je op het punt om dit product aan te schaffen? Wil je weten of je waar voor je geld krijgt en ben je op zoek naar reviews en of ervaringen over het Spiermassa Protocol Mannen? Dan ben je hier op de juiste pagina terecht gekomen.

Wij begrijpen dat het lastig is om in iets te investeren als je de kwaliteit van het product niet kent. Om die reden hebben wij het product gereviewd om jou meer inzicht te geven over het product en de kwaliteit ervan. Dit zodat je na het lezen hiervan, zelf kunt bepalen of dit product iets is voor jou. Benieuwd? Lees dan hieronder verder.

Hoe bouw je effectief spiermassa op?

Misschien ben je nog nooit eerder naar de sportschool gegaan en wil je er nu echt werk van gaan maken. Of wellicht ben jij al een tijdje bezig in de sportschool om spierbundels te kweken, maar wil het ondanks je inspanningen maar niet echt lukken. Heb je op het internet gezocht naar hoe je effectief aan spieropbouw kunt werken of misschien hebben zelfs je vrienden je voorzien van adviezen? Maar heb jij nog steeds niet het lichaam waar je van droomt.

Dit is precies de reden waarom Henry en Rinus dit protocol hebben ontwikkeld zodat je op een effectieve manier aan je spieropbouw kunt gaan werken. 9 van de 10 mensen in de gym, trainen volgens hen niet correct. Ze maken essentiële fouten waardoor ze nooit echt het resultaat bereiken wat ze voor ogen hebben. Daarom hebben zij een kant- en klaar protocol gemaakt, waarmee je volledig zelfstandig aan de slag kunt. Ongeacht jouw niveau of je ervaring.

Wie zijn de makers van het Spiermassa Protocol Mannen?

Het Spiermassa Protocol voor Mannen is één van de producten van de Droog Trainen Academie te Rotterdam. De Droog Trainen Academie is een online academie waar je dus niet fysiek heen kan gaan om te trainen. De website is in 2013 opgericht door Henry en Rinus de eigenaren en tevens ook de coaches ervan.

Sindsdien hebben zij meerdere succesvolle programma's ontwikkeld waar het Spiermassa Protocol Mannen er één van is. Inmiddels hebben zij al ruim honderden mannen en vrouwen geholpen om hen lichaam weer in goede vorm te krijgen.

Beide heren zijn professional op het gebied van fitness en voeding. Zij delen graag hun passie en kennis omdat een gezond lichaam henzelf veel heeft gebracht en ze dit iedereen gunnen.

Henry en Rinus

Is de Droog Trainen Academie betrouwbaar?

Denk jij erover na om het product Spiermassa Protocol Mannen aan te schaffen? Dan wil je uiteraard weten of het product maar zeker ook de makers erachter te vertrouwen zijn.

Het bedrijf staat netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. De contactinformatie en het Kvk-nummer staan duidelijk onderaan de pagina op de website vermeldt. De heren zijn transparant over wat ze doen en ze hebben geen schreeuwerige verkooppagina om hun programma's te promoten. Op de website staan niet alleen de programma's maar ook blog artikelen met nuttige informatie en tips.

Zoals reeds eerder vermeld bestaat de Droog Trainen Academie al sinds 2013 wat uiteraard ook iets zegt over de kwaliteit en de betrouwbaarheid ervan. Dat de droog trainen academie en Henry en Rinus betrouwbaar zijn weten wij al aangezien we al eerder 2 reviews hebben geschreven. Namelijk:

  • Droog Trainen Protocol Mannen Review
  • Droog Trainen Protocol Vrouwen Review

Wat krijg je als je het Spiermassa Protocol Mannen aanschaft?

Als je op het punt staat om het Spiermassa Protocol aan te schaffen, wil je uiteraard weten wat het product precies inhoudt en wat je ervan kunt verwachten. De informatie die je in dit protocol krijgt is 100% correct en werkt voor iedereen. Iedereen die serieus met dit protocol aan de slag gaat zal binnen 4 tot 8 weken veranderingen moeten zien. Hoe lang jij erover doet om je doel te behalen is uiteraard afhankelijk van meerdere factoren wat ook uitgelegd wordt in het boek.

Het Spiermassa Protocol is speciaal ontwikkelt voor mannen die effectief spiermassa op willen bouwen. De heren hebben het hier over vetvrije spiermassa, dus spiermassa opbouwen zonder al te veel aan te komen in vet. Hoe je dit precies doet wordt uiteraard uitgelegd in het protocol. De inhoud van het protocol gaan we hieronder verder beschrijven.

Inhoud

Theoriegedeelte

Het theoriegedeelte is één van de belangrijkste onderdelen van het Spiermassa Protocol Mannen. Henry en Rinus hebben hun kennis en ervaring gebundeld in een e-boek van +/-150 pagina's. Ze raden je dan ook aan om je eerst in de theorie te verdiepen alvorens over te gaan naar het praktijkgedeelte. In het theorieboek vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt over voeding, training, lifestyle en supplementen en hoe je deze elementen combineert om jouw spiergroei maximaal te stimuleren.

Er wordt ook aandacht besteed aan de redenen waarom het niet altijd lukt om je ideale spiermassa te realiseren. Dit kan uiteraard betekenen dat je de gegeven informatie niet nauwkeurig opvolgt, maar het kan ook betekenen dat je bijvoorbeeld een hardgainer bent waardoor het niet wil lukken.

Spiermassa opbouwen

Daarom geven zij extra tips en adviezen voor hardgainers. Hardgainer is een term die gebruikt wordt door bodybuilders en coaches. Dit houd in dat iemand moeite heeft om spieren op te bouwen en ondanks dat diegene veel eet, niet tot nauwelijks aankomt in gewicht. Met deze tips en adviezen kunnen zij toch hun doel bereiken. Denk hierbij aan tips en adviezen met bijvoorbeeld: de focus op samengestelde oefeningen, inname van proteïne shakes en het verminderen van cardio- en isolatie oefeningen.

Praktijkgedeelte

Het praktijkgedeelte bestaat uit een eenvoudig maar bewezen stappenplan van 30 pagina's die feilloos aansluit op het theoriegedeelte. Je gaat nu de geleerde theorie daadwerkelijk uitvoeren in de praktijk. In dit gedeelte wordt jou stap voor stap uitgelegd hoe je dit moet doen. Denk hierbij aan hoe te eten, drinken, trainen en progressie te meten. Maar ook hoe je de meest voorkomende valkuilen kunt ontwijken. Dit alles met de focus op het continu ontwikkelen van je spiermassa en hoe je dit dus het beste doet.

In dit gedeelte word je discipline en je motivatie op de proef gesteld. Het zal uiteindelijk duidelijk worden of jij doorgaat daar waar andere stoppen.

Trainingsschema's

Je ontvangt trainingsschema's voor 12 weken waarbij je kunt kiezen tussen 3, 4 of 5 keer trainen per week. De schema's zijn uiteraard gericht op het opbouwen van je spiermassa met een progressieve opbouw. Na 12 weken zul je al resultaten moeten zien. Je bent dan ook zelf in staat om je eigen voeding- en trainschema's te maken.

De trainingsschema's laten je precies zien welke oefeningen je op een dag moet doen. Per oefening wordt aangegeven hoeveel sets en herhalingen je moet doen en wat de rusttijden zijn tussen de sets. Deze schema's zijn uitvoerig getest en het enige wat jij dus hoeft te doen is ze uit te voeren. Na deze 12 weken zou je weer opnieuw kunnen beginnen en eventueel de intensiteit van de oefeningen kunnen vergroten

Macro Calculator

Een macrocalculator is een soort rekenmachine om de aanbevolen inname van macronutriënten te kunnen berekenen. Deze heb je nodig om het perfecte voedingsplan te maken om jouw doel te kunnen bereiken. De 3 macronutriënten zijn: koolhydraten, vetten en eiwitten. De hoeveelheid aan inname per macronutrient bepaalt of je wel of geen vet verliest met behoud van spiermassa. Een cruciaal onderdeel dus van het protocol. Voeding is namelijk de fundering om aan een getraind en gespierd lichaam te bouwen.

Henry en Rinus bieden deze macrocalculator aan in de vorm van een Excel bestand. Ook hier hebben zij weer rekening gehouden met hardgainers. Hierover hebben wij het al even gehad onder het kopje "theoriegedeelte".

Progressie meten

Als je eenmaal begonnen bent met trainen, wil je uiteraard ook weten of je vooruitgang boekt. Dit zodat je weet of je goed bezig bent en of je eventueel bij moet gaan stellen. In dit e-boek leggen ze je uit hoe je objectief je progressie meet en hoe je de natuurlijke variaties moet interpreteren.

Progressie Tabel

Nadat je geleerd hebt hoe je objectief je progressie meet, is het belangrijk dat je deze gegevens invult in de progressie tabel. Ook hier hebben Henry en Rinus een Excel bestand gemaakt waar alle onderdelen in vermeld staan die je moet meten. Het is belangrijk dat je je startwaardes meet en invult voordat je met trainen begint. Vervolgens start je met je voeding- en trainingsschema en vul je deze waardes iedere week in. Na 4 weken beoordeel je je daadwerkelijke progressie.

Besloten Facebook groep

Zodra je het product hebt aangeschaft, kun je lid worden van een besloten DTP Facebook groep. In deze groep zitten gelijkgestemden die eerder het product of andere producten van de droog trainen academie hebben aangeschaft. Inmiddels zijn er al ruim 4 duizend gemotiveerde dtp-ers lid die dagelijks alles met elkaar delen. Je kunt in deze groep vragen stellen aan de coaches, maar ook aan de overige groepsleden. Dit vinden wij een mooie toevoeging die motiverend en stimulerend werkt.

Voor wie is het Spiermassa Protocol Mannen geschikt?

Henry en Rinus geven duidelijk aan dat het programma niet voor iedereen geschikt is. Ze willen uiteraard dat jij succesvol bent en wijzen je erop dat het belangrijk is dat de omstandigheden waarin jij start goed moeten zijn. Hieronder geven we je een overzicht voor wie dit product wel of niet geschikt is.

Dit protocol is geschikt voor:

  • Alle mannen met (te) weinig spiermassa
  • Mannen die niet bekend zijn met krachttraining en een vetpercentage van 20% of lager hebben
  • Mannen die ervaring hebben met krachttraining en een vetpercentage van 10% of lager hebben
  • Mannen die hun basis op order hebben. (stress is bijvoorbeeld funest tijdens dit protocol)
  • Gemotiveerde mannen

Dit protocol is niet geschikt voor:

  • Mannen met genoeg spiermassa, maar teveel vet
  • Mannen die niet bekend zijn met krachttraining en een vetpercentage van 30% of hoger hebben
  • Ongemotiveerde mannen

Deze mannen wordt het Droog Trainen Protocol geadviseerd te volgen. Je leest er alles over in het artikel: Droog Trainen Protocol Mannen Review.

Spiermassa Protocol Mannen versus Droog Trainen Protocol Mannen

Daar waar de focus bij het Spiermassa Protocol ligt op het kweken van spiermassa, ligt de focus bij het Droog Trainen Protocol meer op het verlagen van je vetpercentage. Daarom is de tabel hierboven "wel of niet geschikt" ook belangrijk om te kijken welk protocol het beste bij je past. Als je vetpercentage namelijk te hoog is, is het belangrijk dat je eerst je vetpercentage verlaagt ook al heb je wel al spiermassa. Dan adviseren de heren eerst het Droog Trainen Protocol Mannen te volgen.

Wat is de prijs van het Spiermassa Protocol Mannen?

Op het moment van schrijven is er een actie en kun je het Spiermassa Protocol Mannen aanschaffen voor €47,00. Normaal is het product verkrijgbaar voor € 97,00. Dit bedrag is een éénmalig bedrag. Nadat je betaald hebt ontvang je direct een e-mail met de bevestiging en je inloggegevens. Met je gepersonaliseerde account heb je direct toegang tot het Spiermassa Protocol. Je kunt meteen beginnen met downloaden zodat je direct aan de slag kunt.

De prijs vinden wij een hele nette prijs, vooral als je kijkt naar wat je ervoor krijgt. Het is echt een compleet protocol die je van a t/m z uitlegt hoe je effectief spieren opbouwt. Het is een digitaal product zonder één op één begeleiding. Het protocol is zo samengesteld dat je er geheel zelfstandig mee aan de slag kunt. Daarnaast is er wel de besloten Facebook groep waar je je vragen kunt stellen aan de coaches. Zet deze prijs af tegen een personal trainer voor een uur en je bent al net zoveel geld kwijt en je bent dan niet in het bezit van al deze kennis die je hier krijgt.

Niet goed geld terug garantie

Mocht je na aanschaf toch besluiten dat het product om wat voor reden dan ook niet helemaal jouw ding is, dan is dat geen probleem bij de droog trainen academie. Zonder opgaaf van reden kun je binnen 30 dagen je geld terug vragen. Dit doe je simpelweg door een e-mail te sturen en zij zullen het volledige aankoopbedrag terugstorten op je rekening.

De niet goed geld terug garantie is een mooie stok achter de deur voor diegene die nog twijfelen. Je loopt dus geen enkel risico en kunt het 29 dagen vrijblijvend uitproberen.

Wat zijn de ervaringen van klanten over het Spiermassa Protocol?

De droog trainen academie bestaat nu zo'n 7 jaar en is inmiddels erg populair. Op Facebook heeft de pagina droog trainen academie ruim 54.000 volgers. De DTA Klantenpagina op Facebook telt ook ruim 4 duizend leden. Daarnaast hebben ze op Instagram ook ruim 11 duizend volgers en op Youtube ruim 6,5 duizend abonees. Dit zegt uiteraard ook iets over de kwaliteit van de producten van Henry en Rinus en de droog train academie.

Zowel mannen als vrouwen zijn erg te spreken op het internet over de producten van de droog train academie. Daarnaast liegen de foto's van klanten die geplaatst worden op Social Media er niet om. Foto's van voor en na waarop je duidelijk de transformatie kunt zien die ze hebben ondergaan.

Wel komt er naar voren dat je wel echt gedisciplineerd moet zijn en over doorzettingsvermogen moet beschikken. Daarnaast moet je uiteraard ook voor de volle 100% gemotiveerd zijn om je doel(en) te kunnen behalen.

Eindoordeel

Wij zijn erg te spreken over dit protocol en we zien alleen maar positieve reacties voorbij komen op het internet. Het is een compleet protocol wat niet alleen wetenschappelijk bewezen is maar ook erg praktisch is. En nog belangrijker een protocol wat werkt met concrete resultaten. Het protocol bevat een helder stappenplan met concrete acties waardoor het voor iedereen toegankelijk is en voor ieder niveau toepasbaar.

Het product is goed opgebouwd met duidelijke schrijftaal. De kennis die je hier opdoet kun je je leven lang gebruiken. Werken aan je droomlichaam doe je niet voor even maar voor je hele leven. Het is een continu proces en de kennis die je vergaart is tijdloos.
En dat allemaal voor een hele scherpe prijs van €47,00, met een niet goed geld terug garantie.

Spiermassa Protocol mannen kopen? + Kortingslink

Het Spiermassa Protocol is niet te koop in de winkel of zomaar ergens te downloaden. Ben jij na het lezen van deze review enthousiast geworden en wil je het product graag aanschaffen?

Dan kun je dat via de onderstaande knop doen. Daarmee schaf je het Spiermassa Protocol aan met korting!


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met het "Spiermassa Protocol Mannen", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Bram
6 maanden geleden

Deze review maakte me enthousiast en nieuwsgierig. Nav deze review dit pakket aangeschaft en ik heb er goede hoop op dat ik met dit pakket het gewenste resultaat ga behalen!!!