Home » Reviews » Gezondheid » Slank Door De Overgang Review (Ria Kamelle)

Voor veel vrouwen is de overgang een vervelende fase in hun leven. Toch zeker een kwart van alle vrouwen krijgt last van overgangsklachten, en die kunnen je dagelijkse leven behoorlijk verstoren. Je lichaam verandert tijdens de overgang door de vermindering van de oestrogeenproductie, waardoor o.a. de volgende klachten kunnen optreden: opvliegers, slecht slapen, hoofdpijn, stemmingswisselingen etc.

Overgewicht is ook een veel voorkomende overgangsklacht die erg vervelend is en waar veel vrouwen mee worstelen.
Speciaal hiervoor heeft Ria Kemmeling een afslankprogramma ontwikkeld genaamd 'Slank door de overgang'. In dit programma beweert Ria dat je binnen 7 weken een kledingmaat kunt afvallen.

Wij hebben dit product uiteraard getest en gaan jou alles vertellen over dit afslankprogramma, zodat je na het lezen van deze review weet of dit programma wel of niet geschikt is voor jou. Of het betrouwbaar is en of je ook daadwerkelijk kunt afvallen tijdens de overgang en overige klachten die bij de overgang komen kijken kunt tackelen.

LET OP: Er is op dit moment een kortingspagina actief. Op deze pagina betaal je minder dan op de normale aankooppagina. De knop hieronder stuurt je meteen door naar de kortingspagina: 

De fases van de overgang

Voordat we het product gaan reviewen zullen we je eerst iets meer vertellen over de overgang en de de fases die we doorlopen tijdens de overgang. De overgang bestaat namelijk uit drie fases namelijk de pre-menopauze, de menopauze en de post-menopauze. Elke fase heeft zo zijn kenmerken maar toch zal iedere vrouw ze iets anders doorlopen en zal de ene vrouw meer klachten ervaren dan de andere vrouw.

Pre-menopauze

Dit is de eerste fase van de overgang en duurt gemiddeld zo'n vier jaar. In deze periode neemt je niveau af van de geslachtshormonen oestrogeen en progesteron. Doordat je oestrogeenspiegel fluctueert, kan je menstruatie langer, korter, heviger, maar ook lichter worden. Het eerste teken is dan ook vaak “Een onregelmatige menstruatiecyclus" In deze periode kun je de volgende emotionele en psychologische klachten ervaren, zoals angst, depressie of vergeetachtigheid. Als je geen kinderwens hebt, is het raadzaam om in deze periode bijvoorbeeld een anticonceptiepil te gebruiken aangezien je nog steeds zwanger kunt worden.

Menopauze

Dit is de tweede fase van de overgang, maar begint meestal pas als je al een jaar niet meer ongesteld bent geweest. De leeftijd waarop deze fase begint verschilt van vrouw tot vrouw. Nadat je oestrogeenproductie drastisch afgenomen is, stoppen je eierstokken met het produceren van eicellen waardoor je menstruatie stopt.

In deze periode ervaar je een breder spectrum aan klachten maar variëren ook weer per vrouw. Klachten zoals opvliegers, slaaptekort, vergeetachtigheid en vermoeidheid spelen je in deze periode parten. Maar ook verminderde libido, vaginale droogheid en angst, depressie en gewichtstoename.

Post-menopauze

Na de overgang komen we in de post-menopauze fase terecht. In deze fase zullen sommige klachten afnemen en sommige klachten zullen blijvend zijn. Dit is ook weer per vrouw verschillend. Vanwege de afname van oestrogeen zul je in deze fase een verhoogd risico hebben op hartaandoeningen en osteoporose.

Gelukkig is er wat aan je klachten te doen want Ria Kamelle heeft daar een methode voor bedacht. Hieronder zullen wij vertellen over wie Ria is en wat haar methode voor jou kan betekenen.

Wie is Ria Kamelle?

Ria Kamelle (49) claimt de bedenker te zijn van de methode "Slank door de overgang", en zou daarnaast nog meerdere methodes voor vrouwen in de overgang hebben bedacht zoals bijvoorbeeld overwinjeovergang.nl. Doordat zij zelf in de overgang terecht kwam met de daarbij behorende lichamelijke- en geestelijke klachten, en het gevoel kreeg dat de artsen haar niet begrepen, is ze zich hierin zelf gaan specialiseren. Ze heeft uiteindelijk daardoor de overgang overwonnen en met haar methodes wil ze nu ook graag andere vrouwen in de overgang helpen.

Is Ria Kamelle betrouwbaar?

Na wat speurwerk kunnen wij Ria zelf niet vinden op het internet. Wel bestaat er een Facebookpagina genaamd ‘’Vrouwen in de overgang’’ met een accountnaam ‘’overgang.info’’. Deze naam slaat dan weer op de website www.overgang.info.nl waar allerlei producten en artikelen staan.

Ria Kamelle blijkt een pseudoniem (schuilnaam) te zijn van iemand die enkel en alleen het klantencontact doet. Er wordt tegenwoordig vaker gebruik gemaakt van pseudoniemen, wat niet direct betekent dat het product niet betrouwbaar is. Het doel hiervan is enkel en alleen om jou meer binding met de verkoper van het desbetreffende product te laten krijgen. Dit doet verder dan ook niks af aan de kwaliteit en/of betrouwbaarheid van het product of de methode.

Verder komen we dan ook geen negatieve ervaringen tegen op het internet als we zoeken op de methode "Slank door de Overgang" of op Ria Kamelle. Ook wordt er dagelijks netjes via de website antwoord gegeven op de vragen die er gesteld worden door de deelnemers of de bezoekers van de website, wat we wel als positief ervaren.

Wat krijg je als je "Slank door de Overgang" aanschaft?

Slank door de overgang is een totaal pakket wat bestaat uit meerdere onderdelen die we hieronder zullen benoemen. Je ontvangt namelijk niet alleen het boek "Slank door de overgang". Je ontvangt het volgende:

Het boek "Slank door de overgang"

Een compleet e-book waarin alle aspecten van de overgang worden behandelt. Niet alleen over wat de overgang is, maar ook wat er gebeurt tijdens de overgang, waarom dit gebeurt en hoe je je tegen de overgangsklachten kunt wapenen.

Afvallen heeft niet alleen met voeding te maken, daarom bevat dit programma de 3 volgende pijlers:
Mentale blauwdruk (mindset), Natuurlijke ingrediënten en Hormoonhuishouding.

Het is namelijk de bedoeling dat je de juiste mindset gaat krijgen om er goed mee aan de slag te kunnen gaan, en de natuurlijke ingrediënten die in de recepten verwerkt zitten, zullen de bepaalde hormonen activeren om vet te kunnen verbranden. Zo werk je dus aan het totaalplaatje en niet alleen aan je voeding.

Voeding zal in dit boek in de vorm van recepten worden behandelt, het boek bevat 50 recepten. Deze recepten bevatten fyto-oestrogenen (dit zijn groepen stoffen die van nature in veel planten voorkomen). Deze lijken op oestrogeen qua structuur en kunnen daardoor de effecten van oestrogeen nabootsen in ons lichaam. Hierdoor kunnen ze allerlei gezondheidsvoordelen bieden, vooral voor vrouwen die in de overgang zitten. Het kan bijvoorbeeld de overgangsklachten verminderen, huidveroudering vertragen, leiden tot een lager risico op hart- en vaatziekte en voor sterkere botten zorgen.

Slank door de overgang

40 Recepten met vetverbrandende groene smoothies en juices

Dit is een apart e-book en bestaat uit 20 recepten voor smoothies en 20 recepten voor juices.

Deze gezonde groene smoothies en juices zullen niet alleen een bijdragen leveren om af te vallen maar ook om de overgangsklachten te beperken of zelfs te laten verdwijnen.

Deze recepten zijn makkelijk te maken. Wij vinden deze bonus niet heel bijzonder aangezien je recepten van smoothies of juices ook online te vinden zijn. Het enige voordeel is dat je ze alle 40 in 1 e-book op een rijtje hebt.

Kledingadvies speciaal voor vrouwen in de overgang

Dit is een bonus video waarin een kledingexpert jou tips geeft om je slank te kunnen kleden. Kleding maakt namelijk veel verschil, en bepaalde kleding kunnen jou sterke punten benadrukken. Deze video is niet online gratis ergens te bekijken, dus het gaat hier wel om een echte bonus. Het is een leuke video met nuttige tips.

Groene smoothie recept

Een maaltijdplanner inclusief boodschappenlijstjes

Dit is een bonus waarbij je 3 weken lang niet hoeft na te denken over wat te eten, dit is compleet voor je uitgewerkt. Tevens bevat deze bonus een boodschappenlijst voor 3 weken, waarmee je zo naar de supermarkt kunt gaan om je inkopen hiervoor te doen. Er is nog een template toegevoegd zodat je zelf de komende weken je maaltijden kunt gaan plannen.
De bonus is handig maar wat ons betreft had deze toegevoegd mogen worden aan het boek "Slank door de overgang".

Updates na aanschaf

Na aanschaf van het boek "Slank door de overgang" ontvang je maandelijks een e-mail van Ria Kamelle met tips, onderzoeken die gedaan zijn naar gewichtsverlies en nieuwe recepten.
Dit vinden wij een mooie aanvulling op het product, omdat de informatie die je ontvangt goed is en je hierdoor het gevoel krijgt dat er iemand met je meedenkt.

Gratis e-boeken

Deze extra bonus wordt niet op de sales pagina benoemt. Maar als je "Slank door de overgang" aanschaft krijg je toegang tot het ledengedeelte van de website. Een onderdeel daarvan zijn de gratis e-boeken. Hier zitten zeker nuttig e-boeken tussen. Zie hieronder.

Voor wie is dit afslankprogramma geschikt?

Dit programma is geschikt voor jou als je:

  • Een vrouw bent van 40+ en in de overgang zit
  • Als je een reëel beeld hebt over afvallen
  • Graag weer een slanke buik wilt krijgen
  • Gemotiveerd bent

Dit programma is niet geschikt voor jou als je:

  • Denkt dat dit een wondermiddel is
  • Geen tot weinig moeite ervoor wilt doen
  • Niet gemotiveerd bent

Wat is de prijs van 'Slank door de Overgang'?

De prijs van het totale pakket zoals hierboven beschreven is €37,- euro.  Dit is een prima prijs als je kijkt naar de inhoud, kwaliteit en de bewezen resultaten. Het is zorgvuldig samengesteld en het ziet er allemaal eenvoudig maar netjes uit.

Er geldt een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen. Na aanschaf krijg je direct toegang tot alle bonussen en het ledengedeelte.

Er bestaan talloze producten over afvallen maar niet over afvallen tijdens de menopauze, wat dit product dan weer net iets interessanter maakt.

Wat vinden klanten van "Slank door de Overgang"?

Op de verkooppagina van "Slank door de Overgang" staan alleen maar positieve reacties, maar we kijken altijd verder dan alleen de pagina van het product zelf. Op het internet hebben we een aantal video's gevonden die ingaan op dit product maar zien weinig ervaringen via Social Media. Verder zien we wel veel pagina's met reviews over het product "Slank door de Overgang" en zij schijven positief over het boek en de inhoud ervan.

Eindoordeel

Al met al vinden wij het een compleet boek waarin alle aspecten van de overgang behandelt worden. De prijs, de inhoud en de vormgeving is goed. De tips die worden gegeven zijn nuttig en de bonussen zijn waardevol in onze ogen.

Het blijft natuurlijk wel een feit dat het afhangt van jou eigen inzet en motivatie, en dat alles bepaalt dan ook of je wel of niet zult gaan afvallen. Sommige zouden dit ook goed zonder dit programma kunnen bewerkstelligen en voor andere is dit HET duwtje in de rug wat ze nodig hebben. Met de niet goed, geld terug garantie van 30 dagen, loop je wat ons betreft geen enkel risico en kun jij voor jezelf bepalen of dit programma WEL of Niet iets is voor jou.

Slank door de Overgang kopen? + Kortingslink

 

Ben jij overtuigt en wil jij starten met het programma "Slank door de Overgang"? Dan wensen wij jou uiteraard heel veel succes met het programma en dat je maar snel van één of meerdere klachten afraakt hiermee.

Maak gebruik van de actuele korting en bestel het programma via de onderstaande link.


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met 'Slank door de overgang van Ria Kamelle', laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.