Home » Reviews » Gezondheid » Practice Happy With Yoga Review
Practice online yoga

Waarschijnlijk ben je op deze pagina "Practice Happy With Yoga Review" terecht gekomen omdat je op zoek bent gegaan naar ervaringen en of reviews hierover.

In onze review gaan we je dan ook alles vertellen over 'Practice van Happy With Yoga'.

Wil jij graag thuis wanneer het jou uitkomt, onbeperkt yoga- of meditatielessen beoefenen, maar vind je begeleiding wel zo prettig?

Dan is het Practice platform van Happy With Yoga misschien wel de oplossing voor jou.

Op het platform kun je kiezen uit complete cursussen of losse lessen en kun je kiezen voor een lichte, gemiddelde of een zware les of cursus. Er zit altijd wel iets voor je tussen wat bij jou en het bewuste moment past. Nieuwsgierig? Lees dan snel hieronder verder.

Wat is Practice Happy With Yoga?

Practice Happy With Yoga is een online Yoga en Mindfulness platform van de Happy With Yoga Academie. Een Nederlandse Academie die zeer bekend is in de Yoga wereld. Niet alleen vanwege hen Yoga en Mindfullness cursussen, maar ook omdat ze één van de grootse Yoga blogs van Nederland hebben.

Eerder schreven wij al meerdere reviews over de online curssussen van Happy With Yoga. Stuk voor stuk erg populaire, losse cursussen waar al duizenden mensen aan deelgenomen hebben.
Lees hier eventueel onze reviews: Yoga Stap voor Stap Review, Yoga Nidra: Reis door de chakra’s Review, Yoga Nidra van Happy with Yoga Review en Mindfulness voor het dagelijkse leven Review.

Omdat Yoga zo in populariteit is toegenomen, vonden wij het nu hoog tijd om de Practice van Happy with Yoga te reviewen. Dit aangezien ze op dit platform, onbeperkt toegang tot zowel volledige cursussen als losse lessen aanbieden. Toegang tot het platform is verbonden aan een abonnement. Dit zodat jij ten alle tijde, met begeleiding, onbeperkt yoga of meditatielessen kunt beoefenen. Je kunt daarbij kiezen uit een Maandabonnement, een Kwartaalabonnement of een Jaarabonnement. Hierover later meer.

Wie zijn de makers van Practice Happy With Yoga?

Practice Happy With Yoga is opgericht door Rolf en Melanie van Baalen, de eigenaren van de Happy With Yoga Academie. Door de jaren heen hebben zij beide meerdere internationale Yoga diploma’s behaald. Tevens hebben zij zelf ook al meer dan duizend uur aan cursussen en trainingen gevolgd.

Over de hele wereld geven zij cursussen en trainingen. Ook zijn ze veel te zien op Social Media waar ze gratis informatie delen over Yoga en mindfulness. Met trots hebben zij inmiddels één van de grootse Yoga blogs van Nederland. Beide echte experts op het gebied van Yoga en Mindfulness. Het platform "Practice" noemen zei zelf de "Netflix" van Yoga. Het is namelijk de perfecte methode om thuis je Yoga-practice te blijven doen, wanneer het jou het beste uitkomt.

Rolf en Melanie van Baalen

Zijn de makers van Practice Happy With Yoga betrouwbaar?

Het bedrijf Happy with Yoga staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op de verkooppagina, zien we onder de algemene voorwaarden de Kvk-gegevens staan. Tevens zien we op overige websites die bij Happy with Yoga horen, deze Kvk gegevens ook overal netjes terug.

Zoals al eerder vermeld, hebben wij al meerdere producten van hen onder de loep hebben genomen. Daarom weten wij reeds dat Rolf en Melanie en de producten betrouwbaar zijn. Je krijgt wat er wordt beloofd en zij zijn hierover transparant.

Voor wie is Practice Happy With Yoga geschikt?

Het Practice Platform is voor iedereen die sterker, fitter en energieker wilt worden en met Yoga of Meditatie aan de slag wil. Vooral voor mensen die een druk dagprogramma hebben. Maar ook voor mensen die graag op een eigen gekozen tijdstip hiermee aan de slag willen. Je kiest met het Practice Platform voor meer dan honderd cursussen en losse lessen. Daarnaast kies je voor iets waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Waar je onder andere allemaal uit kunt kiezen, vertellen we onder het volgende kopje.

Wat krijg je als je Practice Happy With Yoga aanschaft?

Als je een abonnement aangeschaft, maak je tegelijkertijd een account aan met je e-mailadres en een wachtwoord. Je ontvang direct een bevestigingsmail waarin een link is toegevoegd naar het platform zodat je direct kunt inloggen. Na aanmelding kun je dus direct beginnen met 1 van de lessen of cursussen. Het platform ziet er mooi en overzichtelijk uit en de video's zijn van hoge kwaliteit. Je kunt zien dat Rolf en Melanie hier veel tijd en aandacht aan hebben besteed.

De cursussen en lessen zijn online te bekijken en deze zijn niet te downloaden. Deze worden gestreamed zoals ze dat bij Netflix of Youtube doen. Dit vinden wij eigenlijk ook heel logisch, aangezien je anders alles zou kunnen downloaden binnen een Maand. Vervolgens zeg je je abonnement op en kun je nog een jaar of langer genieten van alle cursussen en lessen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en ook niet de insteek van het platform.

Daarnaast kun je met je account overal inloggen en de video's kunt bekijken, als je over internet beschikt. En dit voor minder dan de prijs die je voor een enkele losse les in een studio betaald. We zullen hieronder de inhoud verder voor jou gaan beschrijven.

Inhoud

Als je op het Practice platform inlogt, kom je op de welkomstpagina van jouw practice terecht. Dat ziet er als volgt uit:

Jouw Persoonlijke Practice Pagina

Nu je ingelogd bent, kun je gaan kiezen uit of een cursus of een losse les. Ook kun je kiezen uit een lichte, gemiddelde of een zware intensiteit. Onder het kopje "Mijn practice" kun je zien waar je mee bezig bent. Zo weet je precies waar je gebleven bent en welke lessen of cursussen je al gedaan hebt.

Cursussen

Kies voor iets waar jij op dat moment behoefte aan hebt. De ene keer heb je misschien behoefte aan meer energie, of kalmte in de ochtend. En 's avonds heb je misschien meer behoefte aan een practice om je dag goed af te sluiten en lekker te kunnen slapen.

Er zit eigenlijk altijd wel iets tussen waar jij naar op zoek bent of wat jij goed kunt gebruiken. Zelf was ik in de eerste instantie op zoek naar meer ontspanning en het versterken van mijn rug. Daar heb ik dan ook mijn eerste cursussen op uitgezocht. Zie hiernaast een voorbeeld.

Je klikt op de foto om de cursus te openen. Vervolgens zie je alle lessen staan die bij de cursus horen. Iedere cursus begint met een 'cursusintroductie'. Hierin krijg je uitleg over de desbetreffende cursus en waar je mee aan de slag gaat.

Voorbeeld cursussen op practice

Je kunt onder andere kiezen uit de volgende cursussen:

Een yoga ademhaling of flexibiliteit cursus, een detox of strength cursus, een ochtend of avond Yoga cursus en nog veel meer. Al deze cursussen hebben gemiddeld zo'n 8 - 13 lessen, waarvan er één cursus uitspringt, namelijk de 'posture lab' met 26 lessen. In deze Posture lab cursus leer je stap voor stap alle yogahoudingen en hoe je deze correct uitvoert. Mocht je een beginnend yogi zijn, dan raden we aan om met deze cursus te beginnen.

Lessen

Zoal al eerder benoemd, kun je naast de cursussen ook kiezen voor losse lessen. Dit doe je door onderaan te klikken op 'zoek je eigen lessen of cursussen', dat er als volgt uitziet:

zoek een les

Zoals je op de afbeelding kunt zien, kun je je zoekopdracht verfijnen door middel van een filter. Je kunt kiezen voor de intensiteit, je docent, een yogastijl en eventueel de duur van een les. Hierbij heb je de keuze tussen 0 - 30 min, 30 - 60 min en 60+ minuten.

Kies je hier bijvoorbeeld alleen voor de yogastijl "Meditatie" zonder verdere filters, dan krijg je 18 resultaten met meditatie video-lessen. De kortste video-les duurt zo'n 5 min en de langste zo'n 28 minuten. Ook is er de mogelijkheid om door de lessen heen te scrollen en een willekeurige les te selecteren. Er is echt ontzettend veel keuze en voor iedereen wat wils.

Toegang tot een besloten Facebook Community

Een dag nadat je je hebt aangemeld voor Practice Happy with Yoga, ontvang je nog een e-mail met tips. Onderaan in de mail staat een linkje naar de besloten Facebook groep waar je lid van kunt worden. In deze besloten groep kun je connecten met andere Yogi's, inspiratie op doen en vragen stellen aan elkaar. Dit is uiteraard niet verplicht, maar wel een leuke aanvulling.

Wat is de prijs van Practice Happy With Yoga?

Zoals we al eerder vermeldde, is de toegang tot het Practice Happy With Yoga platform verbonden aan een abonnement. Je hebt 3 opties waarbij de tijdsduur de prijs van je abonnement bepaalt. Deze prijs is minder dan de prijs die je voor een enkele losse les in een studio betaald.

Abonnementsvormen: Prijs
Maandabonnement € 12,50*
Kwartaalabonnement € 35,-*
Jaarabonnement € 120,-*

*Je kunt opzeggen wanneer jij dat wilt met een opzegtermijn van twee weken.
Als je opzegt, blijf je toegang houden tot je laatste betaalperiode is afgelopen. Je account wordt daarna omgezet naar een gratis account. Als je over wilt stappen naar een ander abonnement, kun je dat in je account wijzigen. Ook een maandabonnement dien je op te zeggen, anders loopt deze weer voor een maand door.

Zoals je kunt zien is het Maandabonnement iets duurder dan de overige twee abonnementen, maar heel veel scheelt het niet. Wij adviseren dan ook om het eerst eens een maand uit te proberen. Als het bevalt kun je altijd nog overstappen op één van de twee overige abonnementsvormen. Maar dat is uiteraard geheel aan jou.

Rolf en Melanie op de mat

Wat zijn de ervaringen van klanten?

In onze eerdere reviews, zagen wij eigenlijk alleen maar positieve reacties van klanten voorbij komen. Dat is nu niet anders. De klanten zijn erg enthousiast over het aanbod op het Practice platform. Ook zijn klanten enthousiast over de manier van les geven en het enthousiasme wat Rolf en Melanie uitstralen. Ook ziet men de professionaliteit en de passie van hen beide terug in de video-lessen.

Hieronder een greep uit de positieve reacties van klanten:

  • Sinds ik een abonnement heb op het Practice Platform, sta ik elke dag op de mat.
  • Afhankelijk van hoeveel tijd ik heb of hoe ik me voel, vind ik altijd wel een geschikte les.
  • Nieuwe en uitdagende asana's voor mij, echt een aanvulling!
  • Duidelijke uitleg over de technieken en de houdingen.
  • Ik zit veel lekkerder in mijn vel sinds ik lid geworden ben van het Yoga Practice Platform.
  • Een groot aanbod op het Practice platform.
  • Makkelijk een les opslaan in je eigen Practice bibliotheek, om die les in de toekomst te kunnen volgen.
  • Met een paar klikken heb je de les voor je neus, waarmee je direct kunt beginnen.
  • etc. etc.

Eindoordeel

Wij zijn zelf ook erg enthousiast en te spreken over het platform 'Practice Happy With Yoga' en wij kunnen dan ook niks anders dan dit product aanbevelen. Het aanbod is niet alleen groot, de diversiteit aan lessen vonden wij ook verrassend. Het platform is overzichtelijk en de inhoud en kwaliteit van de video's zijn gewoon goed. Je eigen Practice bibliotheek is erg handig omdat je precies weet waar je gebleven bent, maar ook wat je allemaal al gedaan hebt. Vooral bij zo'n groot aanbod is dit handig.

Zelf heb ik eerder de Yoga Stap voor Stap cursus aangeschaft voor €57,- euro, wat ik al een nette prijs vond voor hetgeen wat ik daar kreeg. Maar nu, zou ik toch echt het Practice platform aanbevelen aan mensen die met yoga of meditatie bezig willen zijn. Het is zowel voor beginners als voor gevorderden en je krijgt echt waar voor je geld hier. Probeer het eens uit voor een maand en vel je eigen oordeel, ik denk dat ook jij hier enthousiast van wordt.

Practice Happy With Yoga kopen?

Ben jij na het lezen van deze review al enthousiast geworden en wil je het gaan uitproberen? Dan kan dat via de onderstaande knoppen. Wij wensen jou dan uiteraard heel veel Yoga en Meditatie plezier! En we zouden het leuk vinden als jij jouw ervaring met ons zou willen delen. Dit kun je doen door onderaan deze pagina een reactie te plaatsen.

Wil Jij Direct Starten met Onbeperkte Yoga en Meditatie Lessen? Kies hieronder je abonnement:

Practice online yoga

Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaring met "Practice Happy With Yoga", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.