Home » Reviews » Gezondheid » Nooit Meer Acne Methode Review (Philip Costa)

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een definitieve oplossing om acne te bestrijden. Misschien heb je inmiddels al van alles geprobeerd en niks helpt en ben je op zoek naar reviews en ervaringen over de nooit meer acne methode.

De hoop heb je blijkbaar nog niet opgegeven gelukkig en daarom ben je nu op deze pagina terecht gekomen. Gelukkig maar want je bent op deze pagina aan het juiste adres.

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Wist je dat 85% van de mensen, tussen de leeftijd van 12 – 24 jaar in meer of mindere mate hier last van heeft?

Meestal is het zo dat acne voor het 25e levensjaar verdwijnt. Dit is helaas niet in alle gevallen zo. Ook op latere leeftijd kan acne voor komen, al komt dit vaker voor bij vrouwen.

 

Wij gaan voor jou de "Nooit meer Acne Methode" reviewen. Na het lezen van deze review weet je of deze methode wel of niet de oplossing is, en of je daadwerkelijk binnen 4 dagen van je acne af kan zijn.

Benieuwd? Lees dan snel verder.....

Wat is Acne?

Acne vulgaris oftewel acne is een medische term voor jeugdpuistjes. Puistjes, mee-eters, rode bultjes of onderhuidse ontstekingen komen hierbij voor. Het komt veelal voor op huiddelen waar zich voornamelijk veel talgklieren bevinden, zoals de nek, borst, rug, schouders maar meestal uit het zich in het gezicht. In de pubertijd komt acne vaker voor bij mannen, en op latere leeftijd komt het weer vaker voor bij vrouwen. Als je acne niet juist behandelt kunnen er blijvende littekens ontstaan. Wanneer acne niet behandelt wordt zal er bij een klein deel van de mensen acne conglobata ontstaan.

Acne conglobata is een zwaarde vorm van acne. Deze vorm komt vooral voor bij mannen waarbij in het gezicht, de nek en op de rug grote mee-eters, abcessen, infiltraten, fistels en bobbels ontstaan. Deze zorgen vaak voor littekens.

Puistjes op het gezicht

Hoe ontstaat Acne?

Acne is een aandoening van de talgklieren. Talgklieren zorgen ervoor dat je huid en haren voorzien worden van vocht. Ze komen bijna overal op je lichaam voor, behalve op je handpalmen en voetzolen.
Acne kan ontstaan door verschillende factoren:

 • Hormonen, die o.a. voor een verhoogde talgproductie zorgen. De talgklieren worden groter en zorgen voor meer en dikkere talg.
 • Afvoerkanaaltjes, die de talg van de talgklier naar de huid afvoeren. Deze kunnen verstopt raken. Dit ontstaat doordat huidschilfers niet of niet goed afschilferen en gaan samenklonteren. De talg gaat zich ophopen en kan niet meer naar buiten waardoor de mee-eters ontstaan.
 • Bacteriën. Talgklieren bevatten bacteriën waaronder de Propionibacterium acne bacterie. Deze zorgt ervoor dat de wand van het afvoerkanaal beschadigd raakt en daardoor zal het afvoerkanaaltje uiteindelijk knappen. Omdat de talg dan in de omliggende huid terecht komt, veroorzaakt dit uiteindelijk een ontsteking met puistjes als gevolg.

Wie is de maker van de Nooit Meer Acne Methode?

Philip Costa is de man die de "Nooit meer acne methode" heeft ontwikkeld. Zelf heeft hij zoals vele, jarenlang last gehad van chronische acne. Hij werd er onzeker door, schaamde zich ervoor en had serieus veel pijn. Bij Philip begon het op zijn 15e met huidproblemen in zijn gezicht en op zijn rug. Deze problemen bleven hem 10 jaar lang achtervolgen.

Hij leefde naar eigen zeggen in een hel. Elke dag werd hij uitgescholden voor 'puistenkop', 'grindtegel' en nog meer verschrikkelijke dingen. Het was voor hem maar moeilijk begrijpen dat mensen zo wreed konden zijn, en voelde zich boos, hopeloos en vies.

Philip Costa

Vreselijk vond hij het om te zien hoe de kleine acne littekens zich begonnen te vermenigvuldigen op zijn gezicht. Philip is naar verschillende dermatologen gegaan maar zijn acne bleef, net als de nieuwe uitbraken van puistjes. Zelfs het 'wondermiddel' Roaccutane had geen enkel succes.

Uiteindelijk besloot Philip zelf het heft in eigen hand te nemen, en is hij op zoek gegaan naar een methode om van die vreselijke pukkels af te komen. Hij is in gesprek gegaan met artsen, voedingsdeskundigen en met homeopaten. Ook is hij gaan lezen over alles wat maar met acne te maken heeft. En hij ontdekte o.a hoe de huid reageert op basis van wat er binnen in je lichaam gebeurt.

Na talloze pogingen, met verschillende methodes en combinaties daarvan is het hem eindelijk gelukt om zijn eigen methode te ontwikkelen die wel werkt. Voor zichzelf op de eerste plaats een hele opluchting. Later besloot hij dan ook om deze kennis met iedereen te delen. Dit zodat niemand meer door die hel hoeft te gaan waar hijzelf ook doorheen is gegaan.

Wat krijg je als je de Nooit Meer Acne Methode aanschaft?

Als je Nooit Meer Acne Methode aanschaft ontvang je een e-book. Je krijgt dus geen boek in de brievenbus, het is een digitaal product. Deze kun je zowel op je mobiel, laptop, tablet of pc openen.

Via deze methode zul je snel resultaten gaan zien, dit meestal al binnen 4 dagen. In het e-boek staat een compleet stappenplan inclusief adviezen die je dient op te volgen om definitief van je acne af te komen. Als je je aan het stappenplan houdt zul je binnen een week al gigantische resultaten zien. De instructies in het e-boek zijn helder, je hoeft ze alleen maar uit te voeren.

Daarnaast bevat het e-boek behulpzame informatie over jouw type acne (er zijn namelijk meerdere soorten acne). Na het lezen hiervan zul je het allemaal begrijpen.

In andere reviews gaan wij in op de inhoud van een product zodat je weet wat je kan verwachten als je het aanschaft. Helaas kunnen we dat nu niet doen, aangezien we anders het stappenplan verklappen en je het boek niet meer zult kopen. Dat is uiteraard niet onze bedoeling en daarom doen we het in dit geval niet.
Normaal gesproken zitten er ook altijd bonusproducten bij een digitaal product. Ook dit is nu niet het geval, en bij dit product ook niet nodig. Het e-boek zelf is in dit geval voldoende.

Wat claimt de verkoper?

Philip Costa claimt dat met zijn methode:

 • Je je verdere leven vrij zult zijn van de pijn van ontstekingen, bulten en puisten
 • Hiermee drastisch het risico op littekens als gevolg van acne vermindert
 • Er geen acne meer bijkomt
 • Je huid schoon is en zal blijven
 • Alle informatie krijgt over hoe jij acne bij de wortel kunt uitroeien
 • Geen geld meer hoeft uit te geven aan doktoren, medicijn- en cosmetica fabrikanten
 • Weer in de spiegel durft te kijken en je je gezicht niet meer hoeft te verbergen
 • Er beter uitziet en je zelfvertrouwen weer terugkomt
 • Nooit meer zorgen hoeven te maken dat je acne weer terugkomt

Wat is de prijs van de Nooit Meer Acne Methode?

Als jij niet kunt wachten om met deze methode te beginnen, maar je je eventueel zorgen maakt of dit een dure methode is. Dan kunnen we je bij deze meteen geruststellen. De prijs van de Nooit Meer Acne Methode is nu tijdelijk €27,- euro. Normaal is dit €47,- euro. Dit vinden wij goedkoop als je kijkt naar de kosten van een homeopaat, dermatoloog en de wondermiddeltjes die je hiermee niet meer hoeft aan te schaffen. In vergelijking is dit dus een koopje.

Niet goed-geld-terug garantie

Zoals bij de meeste online producten heeft Philip ook op deze methode een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dus wat heb je te verliezen? Behalve je acne ;-)

Het resultaat van de Nooit Meer Acne Methode?

Als we het internet afstruinen komen we weinig tegen aan reacties hierover, dus ook niks negatiefs. De positieve ervaringen die we konden vinden zijn vooral de ervaringen die staan op de verkooppagina van Philip Costa. Wel hebben we nog een aantal andere reviews over het product gevonden. In deze reviews hebben de schrijvers van de review de Nooit Meer Acne Methode zelf uitgeprobeerd, en deze reacties waren allemaal positief.

Eindoordeel

Een simpel maar helder stappenplan die je daadwerkelijk van je acne afhelpt voor een hele nette prijs.
Het enige wat wij jammer vinden is dat je als koper van te voren niet weet wat je krijgt. Je weet niet wat je kunt verwachten, behalve een stappenplan. Desondanks raden wij dit product toch aan. Baat het niet dan schaadt het niet en vraag je gewoon je geld terug (mocht dit nodig zijn).
We hebben het al eerder genoemd, maar wat heb je te verliezen? (Behalve je acne).

De Nooit Meer Acne Methode kopen? + Kortingslink

Deze methode is tijdelijk te verkrijgen met €20,- euro korting. Nu aan te schaffen voor €27,- euro i.p.v. €47,- euro.
Wil jij vandaag nog beginnen en van de huidige korting gebruik maken? Klik dan op de groene knop hieronder, en ga direct naar de geheime kortingspagina van Philip Costa.

Nu Met Korting Starten Met De Nooit Meer Acne Methode?


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met de "Nooit Meer Acne Methode", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.