Home » Reviews » Gezondheid » Lage Rugpijn Herstel Methode Review

Vandaag ga ik mijn ervaring met jou delen in deze Lage Rugpijn Herstel Methode Review. Zelf had ik namelijk vaak last van pijn in mijn onderrug omdat ik vooral zittend werk verricht. Toen het weer in mijn rug schoot kwam ik na wat zoekwerk bij deze methode terecht en om die reden wil ik graag mijn ervaring en mening met jullie delen over de Lage Rugpijn Herstel Methode.

Heb jij vaak pijn in je onderrug en heb jij een baan waarbij je langdurig zit of langdurig staat? Of heb je misschien zelfs pijn in je onderrug zonder aanwijsbare redenen? 

Dan ben je helaas niet de enige maar dat betekent niet dat je er niks aan kunt doen. Naast dat het pijnlijk en erg vervelend is, is dit echt een serieuze aandoening. Je vraagt jezelf af; wat heb ik, waar komt het door, hoe lang gaat dit duren, gaat het over en wat kan ik er aan doen?

Mijn verhaal in het kort

Zelf had ik vorig jaar al een paar weken een zeurende pijn in mijn onderrug. Toen ik op een dag een papiertje van de grond wilde oprapen schoot het ineens in mijn onderrug. Ik kon bijna niet meer op of neer en die pijn die ik daarbij voelde was vreselijk en ik vroeg mezelf ook bovenstaande vragen af.

Het was op een zaterdag dat weet ik nog goed, ik ben meteen gaan zoeken op internet wat ik kon doen om van die pijn af te komen. Al snel kwam ik uit bij de Lage Rugpijn Herstel Methode. De reviews die ik had gelezen waren goed en ik wilde natuurlijk snel van die pijn af, dus ik heb deze methode dan ook meteen diezelfde dag nog aangeschaft. Dat is het handige aan een e-boek ;-)

Of deze methode iets is voor jou is en of deze methode mij van mijn lage rugpijn heeft afgeholpen, lees je in deze review.
Nieuwsgierig? Lees dan hieronder verder.

Wat is Lage Rugpijn en welke klachten horen daar precies bij?

Voordat we aan de review de "Lage Rugpijn Herstel Methode" beginnen, gaan we het eerst even hebben over wat lage rugpijn precies is en welke klachten daarbij horen. Per jaar melden zich in Nederland zo'n 2 miljoen mensen bij de huisarts met rugklachten. Een groot deel daarvan zijn mensen die pijn hebben in de onderrug, dat zijn de mensen met lage rugpijn. Deze rugpijn komt het meeste voor omdat je onderrug de rest van je rug aanstuurt en in verbinding staat met de rest van je onderlijf.

Deze lage rugpijn kan eenmalig zijn maar het kan zeker ook voor langdurende klachten zorgen. Vooral als je niet weet waar het vandaan komt en wat je moet doen om het te voorkomen of om te herstellen. De klachten die men ervaart bij lage rugpijn zijn pijn bij het (lang) zitten, (lang) staan en bij het bewegen. Soms straalt deze pijn ook uit naar de billen of naar de bovenbenen. Dit maakt het vaak lastig en mensen durven bijna niet meer te bewegen terwijl dit juist goed is bij deze klachten.

Wat houdt de de Lage Rugpijn Herstel Methode in?

De lage rugpijn methode geeft je inzicht in hoe lage rugpijn ontstaat en wat de verschillende varianten van lage rugpijn zijn.. Het e-boek is volledig gebaseerd op wetenschappelijke kennis en gericht op het wegnemen van lage rugpijn maar ook op het voorkomen ervan in de toekomst. En dit alles d.m.v. 5 simpele stappen, maar hierover later meer. We gaan het eerst even hebben over wie deze lage rugpijn herstel methode heeft bedacht en of de maker ervan betrouwbaar is.

Wie is de maker van de Lage Rugpijn Herstel Methode?

De maker en de bedenker van de Lage Rugpijn Herstel Methode is Bastin Hofman. Bastin is reeds vanaf 2006 werkzaam als fysiotherapeut en heeft in zijn praktijk al veel mensen met rugpijn behandeld. Wat hem in zijn praktijk opviel was dat er een groep mensen was die vrij vlot herstelden en een groep waarbij het herstel stokte.

Omdat Bastin daarin geïnteresseerd was en er het fijne van wilde weten, ging hij een studie 'Master Manuele Therapie' volgen en richtte hij zijn onderzoek volledig op de lage rugpijn. Zo heeft hij voor zijn patiënten en voor zichzelf de vragen rondom lage rugpijn kunnen beantwoorden.

Vervolgens is hij deze kennis met de wetenschappelijke informatie gaan combineren en heeft hij deze gebundeld in een e-boek. Zo is dan ook de Lage Rugpijn Herstel Methode ontstaan. Dit zodat iedereen de best mogelijke behandeling kan krijgen, naast alleen de mensen die zijn praktijk bezoeken.

Bastin Hofman

Is Bastin Hofman en de Lage Rugpijn Herstel Methode betrouwbaar?

Bastin is niet alleen de auteur van de Lage Rugpijn Herstel Methode, hij is zowel Fysiotherapeut als Master Manueel Therapeut en is tevens eigenaar van de website lagerugpijnfysio.nl. Op deze website lees je interessante blogartikelen over rugpijn en deelt hij oefeningen en tips. Zijn contactgegevens staan netjes onderaan de websitepagina als op zijn verkooppagina vermeld en je krijgt wat er beloofd wordt. Bastin is een capabel en vakkundig persoon, hij licht zijn beweegredenen toe en hij is transparant. Wat mij betreft klopt het allemaal en ben ik geen rare dingen tegengekomen.

Wat krijg je als je de Lage Rugpijn Herstel Methode aanschaft?

Als je de Lage Rugpijn Herstel Methode aanschaft, krijg je direct toegang tot een uitgebreid e-boek met maar liefst ruim 100 pagina’s. Het e-boek is in pdf-formaat, die je zowel op je pc, laptop, telefoon of tablet kunt openen. Het boek is gebaseerd op het model van Leventhal. Bastin raad aan om het boek in de volgorde van de hoofdstukken te lezen omdat alles op elkaar aansluit.

Normaal gesproken is het gebruikelijk bij online producten dat je bonussen meegeleverd krijgt, dit is bij de Lage Rugpijn Herstel Methode niet het geval. Wat ons betreft in dit geval ook geen enkel probleem aangezien het product volledig is en de prijs laag. Hierover later meer.

Inhoud

Het e-boek de Lage Rugpijn Herstel Methode is in een logische volgorde opgebouwd en bevat 5 stappen die in de 5 hoofdstukken terugkomen. Sommige van deze hoofdstukken bevatten informatie en andere zullen jou juist aan het werk zetten. We zetten de hoofdstukken hieronder voor jou op een rijtje.

Hoofdstuk 1: Weet wat uw lage rugpijn inhoudt en betekent!

In het eerste hoofdstuk ga je alles lezen over wat lage rugpijn inhoud en betekent. Een prettig hoofdstuk vond ik zelf om mee te beginnen. Je krijgt namelijk inzicht in wat lage rugpijn inhoudt, waar het eventueel door veroorzaakt wordt, hoe vaak het voorkomt en wat de symptomen zijn die optreden en nog veel meer.

Hoofdstuk 2: Zorg voor optimale voorwaarden voor uw herstel

Hoofdstuk 2 gaat dieper in op lage rugpijn en op de voorwaarden om goed te kunnen herstellen. De voorwaarden om te kunnen herstellen waren voor mezelf niet alleen een eye-opener, ze droegen ook echt bij aan mijn herstel en zelf zou ik hier niet opgekomen zijn. Een waardevol hoofdstuk wat mij betreft.

Hoofdstuk 3: Vind de oorzaak van uw lage rugpijn!

Naast de voorwaarden om te herstellen is het ook van belang dat je de oorzaak weet van jouw lage rugpijn. In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe je de oorzaak kunt vinden zodat je het probleem ook beter kunt aanpakken. Deze informatie samen met de eerste 2 hoofdstukken zijn belangrijk voor je herstel. In dit hoofdstuk kwam ik bijvoorbeeld tot de conclusie, dat de oorzaak van mijn lage rugpijn o.a zit in de zwakte van mijn buik- en rugspieren en in mijn beweeggedrag. Hierdoor heb ik het inzicht gekregen waar mijn lage rugpijn vandaan komt en hoe ik deze in de toekomst kan voorkomen.

Hoofdstuk 4: Een juiste interpretatie van de gevolgen van uw pijn

Afgezien van het feit dat lage rugpijn erg vervelend is, kan het ook veel gevolgen hebben. Daarom leert Bastian je in dit hoofdstuk inzicht te krijgen in de gevolgen van lage rugpijn. Zodra je namelijk inzicht krijgt hierin, kun je hier rekening mee houden en zul je in het vervolg beter op je rug gaan letten.

Hoofdstuk 5: Wat u er zelf aan kunt doen

Het vijfde en tevens het laatste hoofdstuk is de sleutel naar een pijnvrij leven. Je leert hier namelijk wat je er zelf aan kunt doen. Dit samen met de voorgaande hoofdstukken maakt het wat mij betreft compleet en ik ervaar nu veel minder vaak pijn in mijn onderrug. Soms vergeet ik het eerlijk gezegd nog wel eens en dan pak ik ook meteen dit e-boek er weer bij. ;-)

Voor wie is de Lage Rugpijn Herstel Methode Geschikt?

Deze methode is voornamelijk geschikt voor mensen met lage rugpijn. In de eerste instantie om snel van hun rugpijn af te komen en sneller te herstellen, maar ook om deze klachten in de toekomst te kunnen voorkomen. Het maakt hierbij niet uit waar de pijn zich onderin de rug bevind, de stappen die je moet nemen zijn namelijk hetzelfde.

Wat is de prijs van het e-boek?

Als je last hebt van lage rugpijn en daar graag vanaf wilt, kan ik me heel goed voorstellen dat je deze methode graag wilt aanschaffen en benieuwd bent naar de prijs. Dan heb ik goed nieuws voor je, want deze methode kun je aanschaffen voor slechts €17,95. Dit is echt goedkoop! Vooral als je hierdoor a) van je pijn afkomt en b) lage rugpijn in de toekomst kunt voorkomen.

Voor diegene die nu nog twijfels heeft, is er ook nog een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen. Dus wat on betreft zeker de moeite waard om deze methode aan te schaffen en uit te proberen.

Ervaringen van klanten met de Lage Rugpijn Herstel Methode?

Naast de positieve reacties op de verkooppagina van Bastian, zien we ook op het internet positieve reacties voorbij komen over de Lage Rugpijn Herstel Methode. Hieronder zullen we een aantal reacties voor jou opsommen:

  • Een uitgebreid boek met de juiste informatie, oefeningen en tips.
  • Ik kan me weer vrijuit bewegen, zo fijn.
  • Prijs- kwaliteitsverhouding is super!
  • Het e-boek heeft mij van mijn lage rugpijn afgeholpen.
  • Het heeft me een handvat gegeven om in de toekomst mijn rugpijn te voorkomen.
  • Een echte aanrader!

Zelf kan ik me volledig aansluiten bij bovenstaande positieve reacties.

Eindoordeel

We zijn alweer aan het einde van deze review aangekomen. Ik kan er eigenlijk heel kort en krachtig over zijn. Ik ben ervan overtuigd dat ook jij hier baat bij hebt en dat ook jij van je lage rugpijn af gaat komen. Het is mij immers ook gelukt dankzij deze methode en ik ben dan ook erg enthousiast over het e-boek van Bastian. Het e-boek heeft een logische opbouw, is makkelijk te volgen en ik heb hierdoor echt nieuwe inzichten gekregen.

Mij heeft het van mijn lage rugpijn afgeholpen dus de Lage Rugpijn Methode krijgt van mij dan ook een beoordeling van 5 sterren. Een echte aanrader wat mij betreft!

De Lage Rugpijn Herstel Methode Kopen?

Ben jij inmiddels ook enthousiast geworden en wil jij de Lage Rugpijn Herstel Methode direct aanschaffen? Dan kun je dat doen door op de onderstaande link te klikken.

Direct toegang en starten om van die pijn verlost te raken.


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaring met het e-boek "de Lage Rugpijn Herstel Methode", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.