Home » Reviews » Gezondheid » Het Testoplan Review (Jochum Smid)

Wij vonden het weer eens tijd voor een nieuwe review. Deze keer hebben we voor iets heel anders gekozen en ga je hier alles lezen over "Het Testoplan review van Jochum Smid".

We hebben hiervoor gekozen omdat een schrikbarend hoog percentage; maar liefst 60% van alle mannen, een tekort aan testosteron heeft. Jochum Smid heeft om die reden dan ook een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan ontwikkeld, waarmee hij mannen helpt om op een natuurlijke manier hen testosteronspiegel te verhogen.

Behoor jij tot die 60% en herken jij je in één of meerdere van onderstaande symptomen? Dan kan dat te maken hebben met een te lage of een verminderde testosteronspiegel.

Symptomen van een te lage testosteronspiegel

  • Weinig energie of je futloos voelen.
  • Depressief of neerslachtig.
  • Vetopslag rond de heupen en buik.
  • Verminderd libido.
  • Weinig spiermassa en spierkracht.
  • Minimaal vooruitgang in de sportschool.

  Is er één van de bovenstaande symptomen of misschien zelfs wel meerdere, op jou van toepassing? Dan zou het Testoplan van Jochum Smid wel eens de oplossing voor jou kunnen zijn. Door middel van een 11 stappenplan verhoog jij je testosteronspiegel en geniet jij van de volgende bijkomende voordelen.

  Voordelen van een gezonde testosteronspiegel

  • Minder vet rond de heupen en buik.
  • Meer spiermassa en kracht.
  • Gemotiveerd en daadkrachtig.
  • Meer zelfvertrouwen en vol energie.
  • Verbetering algehele gezondheid.
  • Meer vooruitgang in de gym.
  • Een verhoogd libido.
  • Aantrekkelijker voor vrouwen.

  Wil je liever eerst meer weten over het testoplan, lees dan rustig verder. In deze review gaan we het onder andere hebben over wat testosteron is, wie Jochum Smid is en of hij en het product betrouwbaar is. We gaan het hebben over wat je kunt verwachten van het testoplan en wat de prijs is. En uiteraard gaan we onze ervaring, ervaring van een vriend en die van klanten met jou delen en geven we een eindoordeel. Benieuwd? Lees dan snel verder.

  Hoe ontstaat een testosterontekort?

  Voordat we aan de review beginnen, zullen we het eerst even gaan hebben over wat testosteron nu precies is en hoe een tekort aan testosteron ontstaat. Testosteron is het mannelijke hormoon die voor veel functies in je lichaam een belangrijke rol speelt. Van vrouwen is het alom bekend dat er bij hormonale veranderingen klachten kunnen optreden. Dit geldt ook voor mannen bij een veranderende productie van het hormoon testosteron.

  Een testosterontekort kan verschillende oorzaken hebben, één van de oorzaken is dat de hoeveelheid testosteron in het bloed daalt naarmate je ouder wordt, vanaf de leeftijd van 40 jaar. Rond de leeftijd van 75 jaar zal je testosteronspiegel rond de 65% zitten vergeleken met de waarde bij jongvolwassen mannen.

  Een andere oorzaak van een te laag testosteron is onze Westerse leefstijl. De hoeveelheid testosteron van de gemiddelde Westerse man is in de afgelopen 30 jaar namelijk met 26% afgenomen. Het goede nieuws is, dat je hier zelf invloed op kunt uitoefenen als je weet hoe. Jochum Smid gaat jou hier alles over vertellen in "Het Testoplan".

  Wie is de maker van het Testoplan?

  Jochum Smid is de ontwikkelaar van het testoplan. Jochum is biochemicus en is eigenaar van natuurlijkpresteren.nl waar hij voedingssupplementen selecteert, ontwikkelt en verkoopt. Hij heeft een passie voor wetenschap en voeding, heeft zich volledig gespecialiseerd in de orthomoleculaire voedingsleer en is specialist in natuurlijke voedingssupplementen.

  Het viel hem tijdens zijn studie op dat zijn studiegenoten chemische middelen ter concentratie innamen, door zijn passie is hij zich gaan verdiepen in een natuurlijk alternatief. Hij werkte tijdens en na zijn studie in de chemische industrie. Inmiddels is Jochum fulltime bezig met zijn webshop "Natuurlijk Presteren" en zo is dan ook onder andere het testoplan ontstaan, een plan om je testosteronspiegel op een natuurlijke manier te verhogen. Op zijn website deelt hij ook interessante blogartikelen over natuurlijke voedingssupplementen.

  Is Jochum Smid betrouwbaar?

  Zoals hierboven vermeldt is Jochum eigenaar van de webshop "Natuurlijk Presteren" waar hij natuurlijke voedingssupplementen verkoopt om de processen in het lichaam te ondersteunen. Wellicht kwam de naam Jochum Smid je al bekend voor, dat is goed mogelijk aangezien hij ook op televisie aan het woord is geweest bij onder meer het RTL 4 programma Lifestyle Experience. Hieronder een filmpje daarvan.

  Jochum verteld hierin onder andere hoe zij natuurlijke voedingsmiddelen ontwikkelen en waarom natuurlijke supplementen beter zijn dan het grijpen naar zware medicijnen of synthetische middelen. Jochum komt wat ons betreft betrouwbaar over en gebruikt zijn eigen naam en foto en zijn bedrijf staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Deze gegevens inclusief contactgegevens vind je dan ook netjes terug op zijn website en daarnaast krijg je wat er op de verkooppagina beloofd wordt.

  Wat krijg je als je het Testoplan aanschaft?

  Als je van plan bent om het testoplan aan te schaffen is het fijn om te weten wat je kan verwachten. Na aanschaf krijg je direct toegang tot het e-boek "Het Testoplan" wat uit 75 pagina's bestaat. Het voordeel van een e-boek is dat je direct kunt starten en het kunt openen op alle apparaten. Alle informatie die je hierin leest is gebaseerd op meer dan 1.000 studies en wetenschappelijke onderzoeken.

  Tevens ontvang je tijdelijk 5 gratis bonussen bij aanschaf van het testoplan, die we hieronder samen met de inhoud van het testoplan verder zullen gaan beschrijven.

  Inhoud

  In het begin van het boek wordt er uitleg gegeven over de verschillende hormonen en de functie die het hormoon testosteron heeft in je lichaam. Tevens wordt er dieper ingegaan op de oorzaken van een te laag testosteronspiegel en geeft hij tips en trucs over hoe je je testosteron kunt verhogen. Het stappenplan komt uiteraard aan bod, een supplementengids en een uitgebreide bibliografie . Alles wat je leest in het e-boek is gebaseerd op wetenschappelijke literatuur en onderzoeken met een duidelijke uitleg.

  De informatie die je in het e-boek leest, gecombineerd met het 11 stappenplan, zullen jou in staat stellen om jouw testosteron te verhogen.

  Voor de volledigheid benoem ik hieronder de 11 stappen, die Jochum uiteraard uitgebreid zal toelichten in het testoplan.

  1. Krachttraining en lichaamsbeweging
  2. Vetpercentage verlagen
  3. Voldoende calorieën
  4. Optimaliseer het voedingspatroon
  5. Slaap voldoende
  6. Boost je mindset
  7. Verminder stress
  8. Vermijd alcohol
  9. Stop met drop
  10. Vermijd hormoonverstoorders
  11. Gebruik supplementen
  Inhoud Testoplan

  Bonussen

  Hieronder zullen we de vijf bonussen beschrijven die je er gratis bij krijgt. Volgens Jochum hebben deze bonussen samen een waarde van €149,-.

  Bonus 1: Testosteron supplementen guide

  Een uitgebreide supplementengids, die van toegevoegde waarde is aangezien supplementen een belangrijke rol spelen om je testosteronspiegel op een natuurlijke manier te verhogen.

  Bonus 2: Meer spiermassa met wetenschap

  Een wetenschappelijk onderbouwde bonusgids, met de focus op spiermassa en hoe je spiermassa kunt opbouwen. Hierin lees je o.a. welke soorten krachttrainingen er bestaan en wat de juiste voeding naast je krachttraining is.

  Bonus 3: 4 Ongewone Spiermassa Supplementen voor meer resultaat

  In deze bonus geeft Jochum uitleg over 4 unieke supplementen die jou helpen om meer spiermassa te krijgen.

  Bonus 4: 7 Simpele Dagelijkse Gewoonten voor meer Testosteron

  Jochum geeft in deze vierde bonus zijn eigen praktische en dagelijkse gewoontes prijs voor meer testosteron.

  Bonus 5: 16 Ongewone Tips om Beter te Slapen binnen 5 dagen

  Omdat een goede nachtrust één van de dingen is die je testosteron verhogen, geeft Jochum je in deze laatste bonus zijn eigen 16 tips om in 5 dagen beter te kunnen slapen.

  Wat ga je zoal leren in het Testoplan?

  Wat ons betreft is het een compleet pakket! Nadat je het e-boek hebt gelezen en het stappenplan hebt gevolgd, weet je namelijk alles over testosteron en hoe het wordt aangemaakt en welke voeding belangrijk is en hoe je je testosteronwaarden daarmee kunt maximaliseren.

  Er wordt uitgebreid ingegaan op onderstaande zaken:

  • Training en lichaamsbeweging: Je leert exact welke trainingen en de manieren van trainen zorgen voor meer testosteron. Tevens wordt het belang aangestipt van lichaamsbeweging en welke hoeveelheid goed is.
    
  • Voeding en energie: Je leert niet alleen welke voeding er goed is voor je testosteronspiegel, maar ook hoeveel je ervan moet eten. Tevens wordt hier ook ingegaan op welke soorten voeding je absoluut moet vermijden. Er wordt dieper ingegaan op de calorie-inname en hoe je jouw persoonlijke calorie-inname berekent voor meer testosteron.
    
  • Vermijden van “Guilthy Pleasures”: 80-90% van de Nederlanders eet deze wekelijks en deze hebben helaas een negatieve impact op de testosteronspiegel. Je leert hier wat de invloed precies is op jouw testosteron en welke voeding dat precies veroorzaakt.
    
  • Mindset: Hoe jij ergens in staat en over zaken denkt is veelal bepalend voor je resultaten. Jochum leert je hoe je met kleine psychologische trucs meer testosteron kunt aanmaken.
  • En nog veel meer....

  Voor wie is het Testoplan geschikt?

  Het Testoplan is uiteraard voor iedereen geschikt die zijn testosteronwaarden wil verhogen. Ga bij jezelf na of de symptomen van een te lage testosteronspiegel op jou van toepassing is en of het voor jou van nut kan zijn.

  Daarnaast is het Testoplan geschikt voor onderstaande specifieke groepen:

  • Als jij een krachtsporter bent die meer spiermassa en meer energie op wilt bouwen dan wat je tot nu toe hebt bereikt.
  • Mannen die willen afvallen, want je zult sneller gewicht verliezen als je testosteronwaarden goed zijn.
  • Mensen die veelal vermoeid zijn na het werk, want dit stappenplan zorgt voor meer energie.
  • Voor mannen met een verlaagd libido, maar ook zeker voor oudere mannen die een verlaagd libido hebben.

  Het testoplan is de manier om je testosteronspiegel op te bouwen op een natuurlijke manier.

  Wat is de prijs van het Testoplan?

  Op het moment van schrijven (9-4-2021) is het Testoplan inclusief de 5 bonussen aan te schaffen voor € 39,00. Wat ik een hele nette prijs vind overigens, als je ziet wat je er allemaal voor krijgt. Volgens Jochum is deze prijs normaliter €144,- euro, wat ik dan weer veel te hoog vind. Ze koppelen altijd waardes aan de bonussen, maar ikzelf kijk gewoon naar wat ik krijg voor die € 39,00 en of je ook krijgt wat er beloofd wordt en dat zit je voor deze prijs meer dan goed.

  Je krijgt gewoon alle informatie die je nodig hebt om je testosteronspiegel op een natuurlijke manier te verhogen en dat voor € 39,00.
  Als jij voor dat geld één of meerdere van de onderstaande voordelen ervaart is dat het bedrag het zeker waard:

  • Minder vet rond de heupen en buik.
  • Meer spiermassa en kracht.
  • Gemotiveerd en daadkrachtig.
  • Meer zelfvertrouwen en vol energie.
  • Verbetering algehele gezondheid.
  • Meer vooruitgang in de gym.
  • Een verhoogd libido
  • Aantrekkelijker voor vrouwen.

  Daarnaast zal dit product de aankomende tientallen jaren nog relevant zijn zodat je er zowel op de korte termijn als op de lange termijn iets aan hebt.

  Niet goed geld terug garantie

  Jochum biedt een 100% tevredenheidsgarantie op zijn product omdat hij er 100% zeker van is dat dit stappenplan jouw leven voorgoed zal veranderen. Ben je om welke reden dan ook niet tevreden of is het niet wat je ervan had verwacht? Dan kun je Jochum gewoon een e-mail sturen.

  Ervaringen van klanten met het Testoplan

  Wij zijn uiteraard op zoek gegaan naar ervaringen van klanten die het testoplan aangeschaft hebben en we kwamen zo'n kleine 1000 recensies tegen. Met een gemiddelde score van een dikke 9 met een schaal van 1 op 10. Dat zijn uiteraard positieve berichten voor Jochum en zijn testoplan. Tevens heeft een goede vriend van mij dit plan reeds 2 maanden in zijn bezit en hij is ook erg enthousiast en te spreken over dit product.

  Hieronder een greep uit de positieve recensies inclusief die van onze vriend:

  • Rayan 48 jaar: Altijd fit geweest, maar merkte de laatste tijd dat ik erg moe was en een buikje begon te krijgen. Na wat zoeken op het internet kwam hij bij een te laag testosteron uit. Na het lezen van positieve reviews over het testoplan heeft hij besloten dit ook aan te schaffen en is er erg blij mee. Veel informatie die goed leesbaar is en na een maand bezig te zijn merkt hij al een wereld van verschil. Hij schrijft wel dat hij het eten nog heel erg last vindt maar dat nog goed gaat komen. Als tip voor de lezer schrijft hij; als je nog twijfelt, gewoon doen!
  • Lars 27 jaar: Vindt het testoplan enorm waardevol! Had echt al heel lang last van vermoeidheid en de kilo's wilde er maar niet af. Met deze methode heeft hij al veel 'ongezonde' gewoonten uit zijn leven verbannen en merkt echt al een groot verschil. Hij schrijft er nog niet te zijn maar dat hij er zeker mee doorgaat.
  • Onze vriend van 48 die niet bij naam genoemd wil worden vanwege privacy redenen schreef: Zelf ben ik nogal sceptisch aangelegd, maar wilde het toch een kans geven aangezien mijn buik steeds dikker werd en ik niet helemaal lekker in mijn vel zat. Daarnaast was mijn libido ook niet meer wat het geweest was. Na het plan gelezen te hebben, heb ik er nog een week of 2 over gedaan om er mee te starten. Nu zo'n kleine 2 maanden verder en ik ben erg blij dat mijn vriendin hiermee aan kwam zetten. Ik heb meer energie, weer zin om te trainen en mijn libido is al wat verhoogd. Het heeft me veel inzichten gegeven in mijn voeding en mijn training en ik ga er zeker mee door.

  Eindoordeel

  We zijn alweer aan het einde van onze review aangekomen en we kunnen niet anders zeggen dat het eindoordeel over het testoplan inclusief de bonussen erg positief is. Het plan is erg compleet, bevat veel nuttige informatie en je kunt direct starten en de stappen gaan toepassen. De prijs-kwaliteitsverhouding is gewoon goed en we kunnen dan ook niks ander doen dat dit plan aanbevelen.

  Door de 100% tevredenheidsgarantie loop je geen enkel risico wat ons betreft en is het zeker de moeite waard om het uit te proberen. Daarnaast is het noodzakelijk om je testosteronspiegel te verhogen voor een goede algemene gezondheid. Een te lage testosteronspiegel wordt namelijk in verband gebracht met het ontwikkelen van allerlei chronische ziekten. Denk hierbij aan obesitas, diabetes type 2, hart- en vaatziekten en zelfs alzheimer.

  Het Testoplan kopen? + Kortingslink

  Ben jij enthousiast en wil je graag direct starten?

  Dan kan dat via de onderstaande groene knop zodat je profiteert van de tijdelijke lage aanschafprijs van slechts € 39,00.

  Inhoud Testoplan

  Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

  Rating: 0 sterren
  0 stemmen

  Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaring met het e-boek "Het Testoplan", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn geen reacties geplaatst.