Home » Reviews » Gezondheid » Fitcooking Lifestyle Programma Review
Fitcooking Lifestyle Programma

Welkom op de pagina Fitcooking Lifestyle Programma Review. Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent gegaan naar reviews en ervaringen over dit programma. Steeds meer mensen zoeken naar een methode die bij hen past waarmee ze hun gezondheid kunnen verbeteren en het liefst ook nog afvallen.

Men wil graag een gezonde levensstijl hanteren met als doel fit te blijven, overtollige kilo's kwijt te raken en lekker in hun vel te zitten. De markt speelt hier op in en om die reden zijn er op dit gebied dan ook veel producten te vinden. Het is dan ook logisch dat je door de bomen het bos niet meer ziet en niet weet waar te beginnen.

Het is in ieder geval belangrijk dat je een methode kiest die bij je past, zodat het ook vol te houden is en je je doel bereikt. Na het lezen van deze review weet jij of deze methode bij jou past, of deze daadwerkelijk helpt en of je waar krijgt voor je geld. Benieuwd? Lees dan snel hieronder verder.

Wat is het Fitcooking Lifestyle Programma?

Voordat we aan de review beginnen zal ik eerst even in het kort vertellen wat het voor een programma is. Dit zodat je alvast een inschatting kunt maken of dit een programma is die bij jou past. Het Fitcooking Lifestyle Programma is een compleet programma met een voeding- lifestyle- en fitness plan. Inmiddels is dit reeds de 3e editie die is verschenen van het fitcooking lifestyle programma. Dit houdt in dat de eerste 2 edities verbeterd en doorontwikkeld zijn.

Het doel van dit programma is dat je bewuster gaat leven en een aangepaste levensstijl creëert die je voor de lange termijn kunt toepassen. Het is een compleet plan waarmee je binnen 8 weken d.m.v 4 eenvoudige stappen zichtbaar resultaat zult boeken. En dit zonder een streng of ingewikkeld dieet te hoeven volgen. Je zult overtollige kilo(s) kwijt raken, spiermassa op gaan bouwen en weer een gezond, strak en fit lichaam krijgen.

Wie is de maker van het Fitcooking Lifestyle Programma?

Veerle Trum is het brein achter het 'Fitcooking Lifestyle Programma' en schrijfster van inmiddels 3 zeer succesvolle edities ervan. Ze is geen onbekende in de fitness- en voedingswereld, ze is zelf dagelijks in de sportschool te vinden en draagt een duidelijke visie uit.

Omdat Veerle zelf al jaren gezond leeft en het zijn vruchten heeft afgeworpen, wil ze dit graag overbrengen aan andere mensen. Zo is het Fitcooking Lifestyle Programma ontstaan.

Dit programma onderscheid zich van andere programma's op dit gebied. Dit komt omdat dit programma zich niet alleen focust op gezonde voeding maar ook op fitness.

Is Veerle Trum betrouwbaar?

Veerle Trum

Op het gebied van gezonde voeding en fitness is Veerle een bekende en een influencer op Social Media. Op Social Media draagt ze echt haar passie voor voeding en training uit. Zo heeft ze op Instagram een aparte Fitcooking pagina waarop ze dagelijks foto's deelt van heerlijke gezonde gerechten en tips over fitness en voeding.

Veerle heeft een samenwerkingsverband met de Droog Trainen Academie, waarvan de Kvk-gegevens netjes onderaan op de verkooppagina van Fitcooking staan vermeldt. De Droog Trainen Academie kennen wij al aangezien we reeds meerdere reviews hebben geschreven van hun producten, waar we overigens erg enthousiast over zijn. Dus met de betrouwbaarheid zit het wel goed.

Voor wie is het Fitcooking Lifestyle Programma geschikt?

Het Fitcooking Lifestyle Programma is helaas niet voor iedereen geschikt. Als je je niet inzet, geen geduld hebt of over weinig doorzettingsvermogen beschikt, is dit programma niets voor jou. Je zult namelijk moeten trainen, je aan voedingsschema's moeten houden en dat ook zien vol te houden. Hieronder nog even een overzicht voor wie het programma wel of niet geschikt is.

Het Fitcooking Lifestyle Programma is wel voor jou geschikt als je:

 • Bereidt bent om te trainen
 • Over doorzettingsvermogen beschikt
 • Je aan een voedingsschema kunt houden
 • Al verschillende diëten gevolgd hebt, zonder resultaat.
 • Geen streng of ingewikkeld dieet wilt volgen
 • Redelijk tevreden bent, maar vindt dat het allemaal wel wat strakker mag
 • De juiste kennis mist om dit zelfstandig te bereiken
 • Regelmatig sport maar geen resultaten behaalt
 • Altijd druk bent en je maar moeilijk kunt houden aan een gezond voedingspatroon
 • Je een structurele oplossing wilt om de overtollige kilo's kwijt te raken en een gezond en strak lichaam wilt

Verder is het programma bedoeld voor mensen die hun vetpercentage willen verlagen en/of meer spiermassa op willen bouwen. Ook is dit programma geschikt voor mensen die zichtbare buikspieren willen kweken of gewoon wat kilo's kwijt willen raken.

Het Fitcooking Lifestyle Programma is niet voor jou geschikt als je:

 • Geen doorzettingsvermogen hebt
 • Niet bereidt bent om te trainen
 • Je niet aan voedingsschema's kunt houden

7 Redenen om te starten met het Fitcooking Lifestyle Programma

1) Voor iedere doelstelling geschikt

Wil jij je vetpercentage verlagen, meer spiermassa opbouwen, zichtbare buikspieren kweken of wat extra kilo's wilt verliezen? Met het Lifestyle programma zet jij de stap naar zichtbaar en blijvend resultaat ongeacht jouw doelstelling.

2) Een compleet programma

Het is een compleet programma waarin jij alle tools en middelen krijgt om jouw voedingspatroon te veranderen en je doelen te behalen en te behouden.

3) Nooit meer afhankelijk

Door middel van de persoonlijke voedingsschema's en de uitleg hoe je deze zelf kunt samen stellen, kun jij dit voortaan zelfstandig en dus voor de lange termijn blijven toepassen. Dit is uiteraard belangrijk voor een nieuwe en gezonde levensstijl.

4) Eiwitrijke recepten

Eiwitten zijn essentieel voor mensen die graag willen afvallen. Ze zorgen er niet alleen voor dat je afvalt met behoudt van spiermassa, maar ook voor een verzadigd gevoel. Tevens zijn eiwitten belangrijke bouwstoffen voor je lichaam.

5) Inclusief Shakes en Snacks

Het programma bevat maar liefs 137 recepten waarbij niet alleen gedacht is aan ontbijt, lunch en diner. Doordat het ook shakes, snacks en gezonde sauzen & dip recepten bevat, kun je eindeloos variëren en is het makkelijk vol te houden.

6) Eenvoudig maar smaakvol

Je hoeft geen keukenprins- of prinses te zijn aangezien de recepten makkelijk te bereiden zijn. Geen moeilijke ingrediënten, betaalbaar en lekker, zonder uren in de keuken te hoeven staan.

7)  Binnen 12 tot 16 weken d.m.v. 4 eenvoudige stappen zichtbaar resultaat

In dit programma wordt het allemaal van a t/m z uitgelegd en het is erg eenvoudig te volgen. Als jij je hieraan houdt zul jij gegarandeerd resultaat boeken en uiteindelijk je doelen behalen en dat door middel van de 4 eenvoudige stappen te volgen.

Wat krijg je als je het Fitcooking Lifestyle Programma aanschaft?

Als je het Fitcooking Lifestyle Programma hebt aanschaft, krijg je direct toegang tot het dikke e-boek wat maar liefst uit 193 pagina's bestaat. Het e-boek bevat in totaal 13 hoofdstukken, het is goed opgebouwd en het ziet er erg netjes uit.

We zullen de inhoud hieronder verder voor jou gaan beschrijven, zodat je een goed beeld hebt over wat je allemaal krijgt.

Inhoud

Het e-boek bevat de volgende 13 hoofdstukken:

 1. Inleiding hoe het Lifestyle plan te gebruiken
 2. Informatie over de voeding en de training
 3. Het stappenplan van Fitcooking
 4. Shape shakes
 5. Ontbijt
 6. Lunch
 7. Diner
 8. Koolhydraatbeperkt eten
 9. Vegan
 10. Prep and Go
 11. Hartige snacks
 12. Zoete snacks
 13. Sauzen en dips
Voorbeeld pagina Fitcooking Lifestyle Programma

In de hoofdstukken worden een aantal onderwerpen behandelt die jouw (nieuwe) inzichten zullen geven binnen de voeding. Hierdoor begrijp je hoe het werkt en wordt het makkelijker om je doelen te behalen. Na het lezen hiervan kun je geheel zelfstandig je nieuwe lifestyle gaan plannen met de informatie en de tools die hierin worden aangeboden.

De volgende onderwerpen komen zoal aan bod:

 • Wat caloriebehoefte is.
 • Alles wat je moet weten over koolhydraten, vetten en eiwitten en wat de juiste verdeling is van deze macronutrienten.
 • Wat je het beste kunt eten zowel voor of na je training.
 • Uitleg over wat een calorietekort en een calorieoverschot is en hoe je dit toepast in je voedingspatroon.
 • Wat intermittent fasting (een vorm van vasten) is en welke voordelen het heeft.
 • Waarom het meten van je progressie belangrijk is en hoe je dit effectief meet.
 • Wat de voordelen zijn van het voorbereiden (preppen) van je eten en hoe je dit doet.
 • Uitleg over de maaltijdfrequentie en waarom dit belangrijk is.

Daarnaast bevat het e-boek ook nog:

 • Een Macrocalculator. (Hiermee kun je jouw macronutriënten berekenen voor zowel vetverlies als spieropbouw).
 • Persoonlijke voedingsschema's (Deze ga jij zelf op maat maken op basis van jouw persoonlijke caloriebehoeften).
 • 137 smaakvolle eiwitrijke recepten. (Waarbij de nadruk ligt op de verhoudingen tussen koolhydraten, eiwitten en vetten).
 • Nuttige tips, weetjes en adviezen over voeding en training. ‚Äč
 • Een overzichtelijk boodschappenlijstje. (Altijd handig om te hebben als je boodschappen gaat doen).

Wat is de prijs van het Fitcooking Lifestyle Programma?

Op het moment van schrijven (21-12-2020), loopt er een aanbieding op het Fitcooking Lifestyle Programma. Je kunt het programma nu aanschaffen voor €37,- euro i.p.v. €47,- euro. Dit is een eenmalig bedrag en er zijn geen terugkerende abonnementskosten of iets dergelijks aan verbonden.

Voor zo'n compleet programma is deze prijs echt laag, aangezien vergelijkbare programma's al snel rond de €60,- euro zitten. Je krijgt hier echt waar voor je geld.

Niet goed geld terug garantie

Ondanks de lage aanschafprijs, geeft Veerle ook nog een niet goed, geld terug garantie van 14 dagen op haar product. Dit is een extra stok achter de deur voor diegene die eventueel nog twijfelen. Mocht je na aanschaf om welke reden dan ook niet tevreden zijn, dan kun je dit binnen 14 dagen kenbaar maken via de e-mail. Je aankoopbedrag zal dan op je rekening worden teruggestort. Je loopt dus geen enkel risico.

Ervaringen van klanten over het Fitcooking Lifestyle Programma

We komen op het internet enkel en alleen maar positieve ervaringen tegen over het Fitcooking Lifestyle Programma. Zelf zijn wij ook aangenaam verrast over de lage prijs en de compleetheid ervan. De combinatie van voeding en fitness maakt het programma wat ons betreft dan ook uniek. De postieve reacties en de resultaten liegen er dan ook niet om.

Hieronder een greep uit de positieve reacties:

 • Het programma is eenvoudig te volgen.
 • Super lekkere recepten en eenvoudig te bereiden.
 • Een waanzinnig plan.
 • Eindelijk een compleet plan wat echt werkt.
 • Na het lezen van het stappenplan begreep ik opeens waar het fout ging.

 • Het programma van Fitcooking in combinatie met de voedingsschema’s zijn super.
 • Nu heb ik weer de controle over mijn lijf en voeding.
 • Afvallen hoeft helemaal geen straf te zijn.
 • +/- 10 kg kwijt in 3 maanden. (dit is een gemiddelde)

 

De deelnemers delen hun ervaring en laten met trots de resultaten zien en showen een voor en een na foto. Hieronder een paar voorbeelden.

Ervaring-Antoinette-FLP
Ervaring-Lindsey-FLP
Ervaring-Taziara-FLP

Eindoordeel

We zijn alweer aan het einde van deze review aangekomen en we kunnen niks anders dan een positief eindoordeel geven over het Fitcooking Lifestyle Programma. Het is een compleet stappenplan die voor iedereen geschikt is, ongeacht je doelstelling. Wat dit programma wat ons betreft uniek maakt en zich onderscheid van overige programma's is de combinatie van voeding en fitness. Dit zie je niet vaak namelijk, de meeste programma's richten zich alleen op voeding. Dit maakt het dan ook meer dan alleen maar een dieet.

Maar zelfs als je niet van sporten houdt werkt dit plan ook om je doelen te behalen. Je hoeft namelijk niet 7 dagen per week te trainen om bijvoorbeeld spiermassa op te bouwen. De prijs vinden wij echt interessant, deze ligt al gauw €20,- euro lager dan bij vergelijkbare programma's. Dit heeft mede te maken met de aanbieding die er op dit moment loopt, normaal gesproken is de prijs €10,- euro hoger. Maar zelfs voor die prijs krijg je echt waar voor je geld en heb je een plan voor de lange termijn in handen. Een plan die door Veerle met liefde en passie voor voeding en fitness in elkaar is gezet.

Kortom: Als jij gemotiveerd bent om je doelen te behalen, is het Fitcooking Lifestyle Programma zeker de moeite waard om aan te schaffen!

Het Fitcooking Lifestyle Programma kopen? + Kortingslink

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze review en wil je graag starten met het Fitcooking Lifestyle Programma? Dan kan dat door op de onderstaande knop te klikken. Daar schaf je het programma aan voor de aanbiedingsprijs van €37,- euro. Wij willen jou uiteraard heel veel succes toewensen en veel plezier met het behalen van jouw doelen.

Wij zouden het leuk vinden als je jouw ervaring onderaan deze pagina met ons zou willen delen.

Fitcooking Lifestyle Programma

Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaring met het "Fitcooking Lifestyle Programma", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.