Home » Reviews » Gezondheid » FitChef Turbo Review (Mark van Oosterwijck)
FitChef Turbo boek

Een gezond en strak lichaam wie wil dat nu niet? En is dit eigenlijk wel voor iedereen weggelegd? Helaas niet! Maar voor jou zou dat zomaar eens ander kunnen zijn! Daarom is er ook zoveel aanbod aan afslankprogramma's te vinden op het internet.
Ook staat het internet vol met magische pillen en shakes die je buikvet als sneeuw voor de zon zouden laten verdwijnen.

Wij begrijpen dat het daardoor allemaal nogal ongeloofwaardig over komt, en dat je zo ook aan dit boek voorbij zou scrollen terwijl dit boek je misschien wel zou kunnen helpen met afvallen, en een gezonder en strakker lichaam zou op kunnen leveren. Of dit laatste het geval is zul je snel te weten komen als je verder leest.

In deze review over het 'FitChef Turbo boek' gaan wij jullie o.a vertellen wie Mark van Oosterwijck is en gaan we vertellen wat het boek jou te bieden heeft. Zodat je het na het lezen van deze review weet of dit boek ook echt iets voor jou is. Ook zullen we onze persoonlijke ervaringen over dit boek met jou delen.

Benieuwd? Lees dan hieronder verder.

Wie is Mark van Oosterwijck?

Mark van Oosterwijk is o.a. de autheur van FitChef Turbo. Van kinds af aan is Mark al bezig met gezonde en goede voeding. Dit omdat hij in zijn kinderjaren behoorlijk last had van overgewicht en de diëten die daarbij kwamen kijken. En tot overmaat van ramp daar ook regelmatig mee gepest werd en 'dikzak' werd genoemd.
Hij is zich daarom dan ook gaan verdiepen in de wereld van gezonde voeding en fitness.

De kennis die hij in al die jaren opgedaan heeft, deelt hij sinds enige jaren met anderen. Dit heeft Mark o.a gedaan door middel van zijn eerdere boeken; Vet Verliezen 1.0 en het eerste FitChef receptenboek. Met deze drie boeken helpt hij mensen om zo efficiënt mogelijk en gemakkelijk af te vallen.

Mark van Oosterwijck

Mark heeft een duidelijke visie en dat is stap voor stap leren om gezonder te eten en te leven, zodat je uiteindelijk niet eens meer terug wilt naar je oude eetgewoonten. Tevens heeft Mark een blog drogespieren.nl . Zowel uit zijn boeken als uit zijn blog kun je zien dat hij veel passie heeft voor voeding.

Transparantie en service staan bij hem hoog in het vaandel en dat is ook terug te zien in vele kleine details, waaronder bijvoorbeeld een link naar een klachtenprocedure. Als je namelijk alleen online je producten aanbiedt en geen winkel hebt waar mensen je dagelijks kunnen zien, is het van belang om te weten waar je eventueel nog op kunt verbeteren. Dit kan zijn product alleen maar ten goede komen. Dit kom je niet vaak meer tegen vandaag de dag helaas.

Is Mark van Oosterwijck betrouwbaar?

De bedrijfsgegevens van Mark zijn duidelijk zichtbaar op zijn website, zoals zijn BTW nummer, en de KVK gegevens.
Ook hebben wij zonder opgaaf van reden het boek binnen de opzegtermijn geretourneerd en kregen het volledige aankoopbedrag teruggestort op onze rekening.
Hiermee denken wij de vraag of Mark Oosterwijck betrouwbaar is beantwoord te hebben.

Wat krijg je als je FitChef Turbo aanschaft?

FitChef Turbo is een hardcover boek van 248 pagina's. Het boek is mooi vormgegeven, er staan handige voedingstips in en het bevat maar liefst zo'n 85 eiwitrijke recepten. Deze recepten zijn binnen 15 minuten te bereiden en op ieder moment van de dag te eten.

Dit boek is vooral gericht op vetverlies (afvallen), op spieropbouw en fitter worden. En voor mensen bedoelt die weinig tijd of weinig inspiratie hebben maar toch gezond willen eten.
Afvallen, spieren opbouwen en fitter worden is volgens de verkoper met dit boek te bereiken. Maar voor diegene die deel 1 'FitChef' al in huis hebben toch een hele mooie aanvulling is.

Kortom een praktisch boek voor dagelijks gebruik.

Wat kun je van FitChef Turbo verwachten?

Het FitChef Turbo boek bevat 5 belangrijke pijlers, nml. Balans, Eenvoud, Smakelijk, Verzadigd gevoel en Betaalbaar.
We zullen hieronder beschrijven wat deze pijlers inhouden.

De 5 pijlers van het boek:

Balans

Door gebruik te maken van de recepten uit het FitChef Turbo boek, zul je alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt binnen krijgen.
Je lichaam heeft namelijk 3 belangrijke voedingsstoffen nodig om goed te kunnen functioneren. Dit zijn Koolhydraten, eiwitten en vetten. Ook wel macronutriënten genoemd.

Aangezien we niet allemaal hetzelfde zijn en de één bijvoorbeeld wel sport en de ander niet, hebben we dus ook verschillende behoeftes.
Daarom is het belangrijk dat jij voor jezelf uit gaat rekenen wat je precies nodig hebt op een dag. Daarvoor heeft Mark in het boek een formule opgenomen van Harris en Benedict waarmee je dit eenvoudig kunt berekenen.

Het boek bevat ook een aantal koolhydraatarme recepten, die weer goed zijn voor op de dagen dat je niet sport. Op dit soort dagen is het beter om de inname van koolhydraten te verlagen.

Eenvoud

Wat ik al eerder benoemde is dat het boek bedoelt is voor mensen die weinig tijd of weinig inspiratie hebben maar toch gezond willen eten.
De recepten zijn dan ook makkelijk en snel te bereiden en bevatten géén exotische ingrediënten. Je krijgt ook een handige boodschappenlijst wat het boodschappen doen eenvoudig maakt en waarmee je dus ook tijd bespaart, en de boodschappen zijn in elke willekeurige supermarkt te verkrijgen.
Daarnaast is er ook een overzicht met producten toegevoegd die handig zijn om in huis te hebben, deze komen regelmatig terug in de eiwitrijke recepten.

Smakelijk

De meeste mensen associëren gezond eten met saai en smakeloos eten. Het tegendeel is inmiddels al wel bewezen en ook Mark heeft er dan ook voor gezorgd dat zijn recepten in het FitChef Turbo boek dan ook alles behalve saai en smakeloos zijn. Sterker nog ze zijn erg smaakvol.

Ze zijn dus niet alleen makkelijk en snel te bereiden, het zijn gevarieerde recepten die een goede smaak bevatten waardoor je gemotiveerd blijft om er voor een langer tijd mee door te gaan.

Verzadigd gevoel

De recepten in het FitChef Turbo boek bevatten relatief veel vezels en eiwitten, deze voedingsstoffen zorgen voor een voldaan en verzadigd gevoel. Dit maakt afvallen een stuk makkelijker en het motiveert je om door te blijven gaan.

Betaalbaar

Als het om afvallen en gezondheid gaat zijn er heel wat producten die aangeprezen worden of die helemaal hot zijn op het moment. Neem als voorbeeld de superfoods (Gojibessen, Açaibessen, Chiazaad, Tarwegras etc.) Los van het feit dat deze erg gezond zijn, zijn ze ook aan de prijzige kant. Dit is iets waar niet iedereen op zit te wachten en ook niet iedereen kan zich dat permitteren.

Mark heeft er dan ook voor gekozen om geen dure ingrediënten in zijn recepten op te nemen. Alle benodigde voedingsstoffen kun je namelijk uit normale en betaalbare voeding binnen krijgen.

Is FitChef Turbo nu wel of geen dieet?

Een dieet volg je meestal tijdelijk, als je met een dieet stopt is het lastig om het behaalde gewicht vast te houden. Als de kilo's er inmiddels weer zijn aangekomen, gaan de meeste mensen weer tijdelijk het dieet volgen. Hierdoor onstaat het welbekende jojo effect.

Waar het om gaat is dat je je huidge levenstijl aanpast, maar wel op een manier die vol te houden is. Als je met FitChef Turbo aan de slag gaat zul je zien dat gezond eten makkelijk, snel, smaakvol en niet duur hoeft te zijn. Dit alles zorgt er voor dat het makkelijker te integreren is als nieuwe levensstijl.

De voor- en nadelen van FitChef Turbo

Voordelen:

  • De recepten zijn snel en makkelijk te bereiden
  • Via de formule kun je snel berekenen wat jij dalgelijks nodig hebt
  • Door het te berekenen zie je precies wat je aan koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels binnen krijgt
  • Het bevat handige tips om het jouw zo makkelijk mogelijk te maken
  • FitChef turbo is een mooie aanvulling, ook als je al in het bezit bent van het 1e boek FitChef
  • Het boek is mooi vormgegeven en van goede kwaliteit

Nadelen:

  • Voor de vegetarier minder geschikt
  • Mensen met een allergie voor bepaalde voeding zullen zelf alsnog goed op de ingredienten moeten letten, en aanpassen daar waar nodig

Wat is de prijs van FitChef Turbo?

Voor het FitChef Turbo boek betaal je €29,95. Dit vinden wij een normale prijs aangezien je voor soortgelijke e-books ook zo rond de €30,- kwijt bent, plus dat dit boek maar liefst 248 pagina's bevat en mooi is qua vormgeving en illustraties.

Bovendien kun je dit boek binnen 14 dagen na ontvangst retourneren om welke reden dan ook, dus in dat geval kun je zelf goed de prijs- kwaliteitsverhouding beoordelen.

Wat vinden anderen van FitChef Turbo?

Aangezien FitChef Turbo nog niet zo heel lang op de markt is hebben we veelal positieve reacties gevonden van het eerste boek FitChef. De reacties die we kunnen vinden van het Turbo boek zijn ook allen positief. 

Ook de mensen die al in het bezit zijn van het eerste boek FitChef vinden het Turbo boek een mooie aanvulling, en zijn vooral blij met de foto's die bij elk gerecht te zien zijn. 

De mensen zijn enthousiast over de tips die gegeven worden om het je zo makkelijk mogelijk te maken, ze vinden het een mooi en duidelijk boek en vinden de recepten makkelijk klaar te maken. Ook op bol.com zijn een en al positieve recensies over dit boek te lezen.

 

Eindoordeel FitChef Turbo wel of niet kopen?

Wij vinden het een kwalitatief goed boek voor €29,95. Niet alleen qua uiterlijk en uitstraling maar ook qua inhoud. De opbouw van het boek is goed en overzichtelijk, en de tips die erin staan maken het je ook echt makkelijker. Het is voor iedereen een heel overzichtelijk en geschikt boek voor als je wilt afvallen, spieren opbouwen of fitter wilt worden.

Als je het boek besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Het bedrag is inclusief verzendkosten en je hebt een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Hierdoor loop je geen enkel risico.

Het boek kun je bestellen via de officiële website van FitChef door hieronder op de oranje knop te klikken.

FitChef Turbo Cover

Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met FitChef Turbo, laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.