Home » Reviews » Gezondheid » Droog Trainen Protocol Vrouwen Review (Droog trainen Academie)
Droog trainen protocol vrouwen

Welkom op de pagina Droog Trainen Protocol Vrouwen Review. Iedere vrouw zou volmondig ja zeggen als je ze vraagt of ze er goed en sexy uit willen zien en een plattere buik of strakkere billen zouden willen hebben toch?

Zou jij dit ook graag willen dan is het (DTP) Droog Trainen Protocol Vrouwen misschien wel iets voor jou. Of dit protocol daadwerkelijk iets voor jou is, beslis jij helemaal zelf en we hopen dat onze review daaraan kan bijdragen.

Wij begrijpen dat het lastig is om in iets te investeren als je de kwaliteit van het product niet kent. Daarom gaan we in onze review het product en de kwaliteit ervan uitgebreid beschrijven. Ook gaan we de ervaringen van klanten met je delen en alles wat je maar wilt weten of dit protocol.

Een strakker en mooier lichaam is wat er beloofd wordt op de verkooppagina. Je zal binnen 8 - 16 weken je vetpercentage verlagen, en dat allemaal zonder jojo effect. Droog trainen academie heeft voor zowel vrouwen als voor mannen een Droog Trainen Protocol (DTP) ontwikkeld. Ben jij een man en wil jij graag een mooie zichtbare sixpack hebben en breder, sterker en gespierder zijn? Ga dan naar ons artikel Droog Trainen Protocol Mannen Review.

Wij gaan voor jou uitzoeken of dit daadwerkelijk mogelijk is binnen 8-16 weken, of dat deze methode één grote illusie is.
Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Wat is droog trainen nu eigenlijk precies?

Droog trainen (wordt ook wel cutten genoemd) is een manier van eten en trainen waarbij je je vetpercentage in je lichaam zover mogelijk omlaag brengt, maar wel met behoud van je spiermassa. Het vetpercentage is de hoeveel vet die zich in je lichaam bevindt. Hoe lager je vetpercentage, hoe meer je spieren zichtbaar worden. Het doel van droog trainen is dan ook het krijgen van een zo strak mogelijk lichaam. Bij vrouwen zullen de spieren goed zichtbaar zijn als ze rond een vetpercentage tussen 15-20% zitten.

Een combinatie van diëten en trainen is van belang bij het droog trainen, zo ook een aantal regels die in acht genomen moeten worden.
De volgende regels worden door trainers geadviseerd:

 • Eet minder calorieën dan je nodig hebt (10-15%)
  Doordat je minder calorieën binnen krijgt dan je verbrandt ga je afvallen. Dit geld zowel voor je eten als drinken.
 • Houd specifieke verhoudingen aan tussen koolhydraten, eiwitten en vet.
  Het is belangrijk om de juiste hoeveelheden van iedere brandstof binnen te krijgen om je doel te kunnen bereiken.
 • Doe aan Krachttraining
  Krachttraining is van essentieel belang tijdens het droog trainen. Het zorgt voor het behoud en zelfs groei van je spieren. Dit zorgt er uiteindelijk weer voor dat je meer vet verbrand in rust. Trainers adviseren ook om naast krachttraining ook aan cardio training te doen, dit om het vet verbranden te versnellen.

Wie zijn de makers van het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen (DTP) is ontwikkelt door Henry en Rinus. Zij zijn sinds 2013 de eigenaren en de coaches van droogtrainenacademie.nl.
Ze leerden elkaar kennen in 2009 waarbij ze samen aan een specialistische dienst bij de overheid werkten.

Beide heren hadden altijd al interesse in sport, en fit zijn in het algemeen. Vanwege deze gezamenlijke interesse was de link naar krachttraining dan ook snel gemaakt. In 2013 zijn ze dan ook naast hun toenmalige full-time job, de website droogtrainenacademie.nl gestart.

Sinds 2013 hebben zij inmiddels al meer dan honderden mannen en vrouwen geholpen om in goede shape te komen en te blijven. Dit doen zij door middel van een methode die drie principes bevat. Namelijk:

Henry en Rinus
 1. Doelen stellen
 2. Flexibel diëten
 3. Progressief trainen

Een gezond lichaam heeft Henry en Rinus veel gebracht en dat gunnen ze dan ook iedereen. Ze delen daarom de kennis en hun passie graag met anderen.

Wat krijg je als je Droog Trainen Protocol Vrouwen aanschaft?

Als je het Droog Trainen Protocol Vrouwen aanschaft ontvang je direct een bevestiging in je e-mail. In een tweede e-mail ontvang je je persoonlijke gegevens waarmee je direct in kunt loggen op het ledengedeelte op de website. Hier vind je al je producten in één overzicht.

Je ontvangt meerdere producten inclusief bonussen. Dit alles samen maakt het protocol echt compleet. Wat je precies gaat ontvangen zullen we hieronder benoemen.

1: Het e-boek Droog Trainen Protocol Vrouwen

Het digitale boek "Droog Trainen Protocol Vrouwen" is niet zomaar een e-boek. Het bevat maar liefst 28 hoofdstukken met daarin alle informatie die je nodig hebt over voeding, training en rust. Vooral ook die laatste is zeer belangrijk.

Wat ons direct opviel is dat ze echt beginnen met de basis. Dit vinden wij heel goed aangezien niet iedereen hiermee bekend is. Er wordt ook uitgelegd dat het belangrijk is voordat je begint met trainen en diëten dat je jouw doelen en wensen weet. Ook een goede mindset is belangrijk. Als je dit allemaal op orde hebt zul je zeker resultaten gaan boeken.

Dat ze experts zijn op het gebied van krachttraining zie je echt terug in het boek. Het boek is mooi opgemaakt en is in begrijpbare taal geschreven, zodat je precies weet wat je van A t/m Z moet doen om resultaten te boeken.

Wij hebben zelden zo'n uitgebreid boek gezien. Onze complimenten aan Henri en Rinus over deze complete werkwijze.

2: Bonus# 12 weken protocol thuis en voor de sportschool

Henri en Rinus hebben een schema ontwikkelt om thuis maximaal te kunnen trainen. Heb je geen zin of heb je het te druk om naar de sportschool te gaan dan is dit protocol ideaal. Dit is een 4 daagse schema waarbij je alleen traint met je eigen lichaamsgewicht, je hebt dus verder niks nodig.

Tevens hebben zij schema's opgesteld voor de sportschool. Schema's voor 3, 4 of 5 dagen trainen. Zowel de schema's voor thuis als voor de sportschool zijn gebaseerd op progressive overload. Dit houdt in dat je je lichaam iedere keer wat meer stress bezorgt. Alles is voor je uitgedacht. Oefeningen, frequentie, volume, intensiteit, rust etc. Wat je wel zelf moet doen, is 12 weken hard trainen ;-)

3: Bonus# Macrocalculator en Voedingslijst

Alles valt of staat met je voedingsplan. In deze bonus wordt er precies uitgelegd hoe jij je voedingsplan in kunt stellen via een gratis applicatie. Ook leggen zij uit hoe je zelfstandig een voedingsschema kan samenstellen. En de handige macrocalculator kun je gebruiken om snel je startwaardes voor je voedingsplan uit te rekenen. Deze berekent ​de benodigde calorieën, en geeft aan welke verhoudingen je aan koolhydraten, vetten en eiwitten ( Macronutritiënten ) dient te eten.

De voedingslijst is een excelsheet die een behoorlijk aantal populaire voedingsmiddelen bevat. In deze sheet kan je zien hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten de voedingsmiddelen bevatten voor je dagmenu. Dit zodat je precies weet hoeveel je mag eten van iets aan de hand van de waardes die je met de macrocalculator hebt berekent.

4: Bonus# Voedingslogboek

TIP:

Dis logboek is handig om in bij te houden wat je precies eet zodat je niet boven de waardes uitkomt die je hebt berekent.

Zo kun je dus direct zien waar je eventueel bij moet schaven indien nodig.

5: Bonus# Progressie meten

Dit e-boek is goed voor je motivatie en een leuke toevoeging vinden wij. Hierin wordt uitgelegd hoe je je voortgang kunt meten, welke valkuilen er zijn als je wilt afvallen en in welke valkuilen de meesten mensen vallen tijdens het afvallen.

6: Bonus# Facebook community

In deze Facebookgroep zitten gelijkgestemden die net als jij bezig zijn om een strak en fit lichaam te krijgen of al hebben behaald, met dank aan de training van de Droog Trainen Academie. Je kunt hier je vragen stellen en er zijn ook veel tips te vinden. Ook worden er succesverhalen gedeeld wat jou weer motiveert om door te gaan als het even tegen zit.

7: Extra Bonus# ​Gratis meedoen met de 8 weken challenge

Je ontvangt bij aankoop de mogelijkheid en instructies hoe je mee kan doen aan de eerstvolgende DTP challenge. Deze groepscoaching heeft een waarde van €97,-.en hierin worden echt resultaten geboekt, dit doordat het een stok achter de deur is voor de meeste. Vrijwel alle transformaties van klanten die je online ziet worden behaald in deze DTP challenges.

Wat is de prijs van Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Voor het totale pakket inclusief bonussen betaal je €67,- Dit is echt een goede prijs, alleen al als je kijkt naar hoe uitgebreid de informatie is die aangereikt wordt. Maar helemaal als je kijkt naar de gratis 8 weken challenge waar je aan mee kunt doen. Als je voor 1 of 2 uurtjes een personal trainer inhuurt ben je al meer kwijt.

Garantie

Op het droog trainen protocol vrouwen geldt een 90 dagen niet goed, geld terug garantie.Voor mensen die nog twijfelen is dit een stok achter de deur om het geheel vrijblijvend uit te proberen.

Voor wie is het Droog Trainen Protocol Vrouwen niet geschikt?

Dit protocol is niet geschikt voor jou als je:

 • Niet wilt trainen (dan kun je beter een dieet volgen en dit product links laten liggen
 • Te snel resultaat wilt (binnen 3 weken)
 • Geen extra tijd wilt besteden aan het bereiden van je maaltijden

Wat zeggen klanten over het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Er zijn heel veel positieve ervaringen te vinden op diverse sites en op Social media over het Droog Trainen protocol van Droog Trainen Academy. Je moet er uiteraard wel voor werken, maar het uiteindelijke resultaat spreekt dan ook voor zich. Er zijn veel foto’s te vinden van transformaties en mensen die behoorlijk wat gewicht afgevallen zijn. Vrijwel al deze resultaten zijn behaald door de mensen die mee hebben gedaan aan de gratis 8 weken (DTP) challenge.

Er zijn uiteraard ook een aantal negatieve reacties te vinden. Deze hebben voornamelijk te maken met mensen die het niet snel genoeg vinden gaan of vinden dat ze er te hard voor moeten werken. Het is niet voor niks een programma wat 12 - 16 weken duurt, dus als je dan binnen 3 weken dat resultaat verwacht is dat wat ons betreft ook niet realistisch. En ja je zult wel hard moeten werken om resultaten te behalen, niks gaat vanzelf.

Eindoordeel

Als je op zoek bent naar een uitgebreid product. Hierin vind je alle informatie om een strak en fit lichaam te krijgen als je ook bereid bent om hard te trainen. Is dit laatste het geval, dan ben je bij de Droog Trainen Academie aan het juiste adres. Henri en Rinus draaien er niet om heen, weten waar ze over praten en zeggen waar het op staat. Het e-boek droog trainen protocol vrouwen is uitgebreid, in begrijpbare taal geschreven en mooi opgemaakt. Zelf zijn wij erg enthousiast over de 8 weken challenge.

Kortom: absoluut de moeite waard.

Droog Trainen Protocol Vrouwen kopen?

Ben jij overtuigd en wil jij starten met het "Droog Trainen Protocol Vrouwen"? Dan wensen wij jou uiteraard heel veel succes en vooral veel plezier.

Maak gebruik van de actuele korting en bestel het protocol via de onderstaande knop.

Wil Jij Weer Een Strak, Sexy En Fit Lichaam?

Droog trainen protocol vrouwen

Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

  Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met "Droog Trainen Protocol Vrouwen", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn geen reacties geplaatst.