Home » Reviews » Gezondheid » Droog Trainen Protocol Mannen Review (Droog Trainen Academie)
Droog trainen protocol mannen

Daar waar vrouwen er graag goed en sexy uit willen zien geldt dit zeker ook voor mannen. Welke man wil er nu niet breder, sterker en gespierder zijn of een mooie zichtbare sixpack hebben? Een vrouw daarentegen zal eerder gaan voor strakkere billen en een strakkere buik.

Om die reden heeft de droogtrainen academy dan ook voor beide een (DTP) Droog Trainen Protocol ontwikkelt. Wil jij als man graag een mooie zichtbare sixpack hebben en breder, sterker en gespierder zijn? Dan is het Droog Trainen Protocol Mannen wellicht iets voor jou!

Of het daadwerkelijk iets voor jou is, daar ga jij vandaag nog achter komen.

Want vandaag gaan wij namelijk een uitgebreide review schrijven over Droog Trainen Protocol Mannen. Eerder hebben wij al het Droog Trainen Protocol Vrouwen Review geschreven. Ben jij een vrouw en wil je graag strakkere billen of een strakkere buik, ga dan naar dit artikel. Deze review is namelijk specifiek voor het droog trainen voor mannen.

Wat wordt er eigenlijk beloofd op de verkooppagina van de droogtrainen academy? Ze claimen dat je binnen 8 – 16 weken effectief je vetpercentage verlaagt, en dat je zonder jojo effect een strakker, sterker en gespierder lichaam krijgt. Of dit daadwerkelijk mogelijk is binnen 16 weken, zijn wij voor jou gaan uitzoeken. Na het lezen van deze review weet je het!

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Wat is droog trainen?

De naam zegt het eigenlijk al, je traint jezelf droog. Cutten noemt men deze term ook wel. Dit doe je door je vetpercentage te verlagen met behoud van spieren. Een zo strak mogelijk lichaam krijgen is het doel van droog trainen. Dit bereik je door een combinatie van diëten en trainen.

Dit doe je in 3 simpele stappen:

  • Het creëren van een calorie tekort, 10 - 15% minder dan je nodig hebt. Dan zul je vet gaan verbranden.
  • Door Koolhydraten, Eiwitten en Vetten in de juiste verhouding te eten. Dit zodat je afvalt maar wel je spieren behoudt.
  • Te starten met krachttraining. Hierdoor groeien je spieren en zul je meer vet gaan verbranden.

Wist je dat we eigenlijk allemaal al een sixpack hebben? Deze is alleen niet zichtbaar als je vetpercentage niet laag genoeg is. Je ziet hiernaast dat je vetpercentage lager dan 13% moet zijn willen je buikspieren echt zichtbaar worden.

Dit even in het kort. Het DTP zal jou hier namelijk alles over vertellen en jou stap voor stap hierin begeleiden.

Vetpercentage mannen

Wie zijn de makers van het Droog Trainen Protocol Mannen?

Het Droog Trainen Protocol Mannen is ontwikkelt door 2 eigenaren (de coaches) van de droogtrainen academie. Zie rechts de beide heren Henry en Rinus.

Zowel Henry als Rinus hadden altijd al interesse in sporten en fit zijn in het algemeen. Deze gezamenlijke interesse heeft hen doen besluiten om in 2013 droogtrainenacademy.nl te starten. En de link naar krachttraining was dan ook snel gemaakt.

Sinds die tijd hebben zij al meer dan honderden mannen en vrouwen geholpen om in goede conditie te komen maar ook te blijven. Dit doen zij door de volgende drie principes.

  1. Doelen stellen
  2. Flexibel diëten
  3. Progressief trainen

Henry en Rinus gunnen iedereen een gezond lichaam omdat het henzelf veel heeft gebracht. Daarom delen ze graag hun kennis en de passie die zij hebben met anderen.

Wat krijg je als je Droog Trainen Protocol Mannen aanschaft?

Als je het Droog Trainen Protocol Mannen aanschaft ontvang je direct een e-mail ter bevestiging. Daarna ontvang je een tweede e-mail met je persoonlijke gegevens waarmee je kunt inloggen op het ledengedeelte. Hier vind je al je producten op één plek. Je hebt dus direct toegang tot het Droog Trainen Protocol Mannen. Dit programma waar je in 12 weken wordt begeleid is te lezen op je telefoon, tablet, laptop of pc.

Je ontvangt naast het e-boek Droog Trainen Protocol Mannen ook nog enkele bonussen. Dit maakt het DTP wat ons betreft echt compleet. Hieronder zullen we beschrijven wat je precies gaat ontvangen, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Het e-boek Droog Trainen Protocol Mannen

Het e-boek Droog Trainen Protocol Mannen bestaat uit meer dan 70 pagina's. Het bevat waardevolle informatie over voeding, training en rust. Je zou het niet meteen zeggen maar rust is namelijk ook van belang. Met dit protocol kun je alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen.

Als je aan dit boek begint valt het direct op dat ze beginnen met de basis. Dit is goed want niet iedereen is hier namelijk al mee bekend. Er wordt verteld dat het belangrijk is dat je vooraf jouw doelen en wensen weet. Tevens wordt er aandacht besteed aan je mentale gezondheid. Want ook een goede mindset is namelijk belangrijk om je doelen te kunnen behalen.

Je ziet echt terug in het boek dat Henri en Rinus experts zijn op het gebied van krachttraining. Het boek is mooi opgemaakt en in duidelijke taal geschreven. Je weet zo precies wat je van A t/m Z moet doen en hoe je resultaten kunt boeken.

Zelden kom je zulke uitgebreide boeken tegen. En daarom willen wij Henry en Rinus dan ook complimenteren over deze complete werkwijze.

Bonus 1 & 2: 12 weken protocol voor thuis en in de sportschool

Henri en Rinus hebben schema's ontwikkelt om zowel thuis als in de sportschool te kunnen trainen. Beide zorgen ervoor dat je maximaal resultaten behaalt. Heb je namelijk geen zin of heb je het te druk om naar de sportschool dan is het ideaal dat dit ook thuis kan.. Voor het 4 daagse thuis schema heb je niks nodig, je traint hierbij namelijk alleen met je eigen lichaamsgewicht.

De schema's voor de sportschool bestaan uit 3, 4 of 5 dagen trainen. Of je nu thuis of in de sportschool traint, de schema's zijn beide gericht op progressive overload. Dit zorgt ervoor dat het je lichaam elke keer wat meer stress bezorgt. Overal is aan gedacht en je hoeft zelf niet na te denken over oefeningen, frequentie, volume, intensiteit, rust enz. Het enige wat jij moet doen, is 12 weken hard trainen!

man met sixpack

Bonus 3: Macronutriëntencalculator

Dit is een calculator die voor jou precies uitrekent wat jij nodig hebt aan calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten. In deze bonus is er ook aandacht voor vitamines, mineralen en gezonde voedingstoffen. Dit is een handige tool waardoor je zelf geen lastige berekeningen hoeft te doen en waarmee je tijd bespaart.

Bonus 4: Lijst met voedingsproducten

De bonus bevat een excelsheet waarin een behoorlijk aantal populaire voedingsmiddelen opgenomen zijn. Zo kun je zelf zien hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten de producten bevatten. Zo weet je aan de hand van de waardes die je met de macrocalculator berekent hebt hoeveel je van iets mag eten op een dag. Kortom alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen daar komt het op neer.

Bonus 5: Trainings- en voedingslogboek

In deze logboeken kun je je resultaten bijhouden van zowel je trainingen als van de voeding die je eet. Zo heb je alles bij de hand en zie je in één oogopslag al je resultaten.

TIP: Bereid je maaltijden voor

Bonus 6: E-boek Progressie meten

Dit bonus e-boek is goed voor je motivatie en een mooie aanvulling op het DTP. Er wordt je uitgelegd hoe je precies je voortgang meet.Tevens vertellen ze je over de valkuilen die er bestaan en waar de meeste mensen dreigen in te vallen vooral tijdens het afvallen. Zodra je dit weet zul je hier minder snel in terecht komen.

Bonus 7: Facebook community

Zoals je bij meerdere online producten ziet is hier ook een Facebook Community pagina aan gekoppeld. Dit is niet verplicht. In deze groep zitten alleen mensen die het DTP aangeschaft hebben. Mensen net als jij met als doel een strak en zo fit mogelijk lichaam te krijgen, ook zitten daar mensen die hun doel al behaald hebben. Je vindt hier tips en je kunt er je vragen kwijt die je eventueel hebt. Leuk zijn de succesverhalen en deze werken erg motiverend.

Bonus 8: Gratis meedoen met de 8 weken challenge

Als je het Droog Trainen Protocol Mannen hebt aangeschaft ontvang je instructies hierover. Instructies over hoe jij mee kan doen aan de eerst volgende DTP challenge van 8 weken. Dit is een vorm van groepscoaching en vind 1x in de zoveel tijd plaats en heeft een waarde van €97,- euro. Dit is echt een stok achter de deur voor velen. Je ziet online dan ook veel foto's van transformaties van mannen die aan deze DTP challenge hebben deelgenomen.

Wat is de prijs van Droog Trainen Protocol Mannen?

De prijs is eenmalig €67,- euro. Daarvoor ontvang jij een uitgebreid en succesvol protocol, waarmee jij 100% zelfstandig aan de slag kan gaan. Jij krijgt alle praktische en nuttige informatie die niet alleen uitgebreid is, maar die je nodig hebt om echt resultaat te bereiken.

Het is wat ons betreft een zeer helder stappenplan met alle informatie over training, voeding en lifestyle ​waar je ook echt resultaat mee boekt. Mits je bereidt bent om hier echt voor te werken. De prijs is wat ons betreft meer dan oké, als je kijkt naar wat je er allemaal voor krijgt.

Niet-goed-geld-terug garantie

Er zit op het Droog Trainen Protocol Mannen een 90 dagen niet goed, geld terug garantie.Voor diegene die nog twijfelen is dit zeker een stok achter de deur. Op deze manier kun je geheel vrijblijvend met het DTP aan de slag en het uitproberen.

Wat zeggen klanten over Droog Trainen Protocol Mannen?

We zien ontzettend veel positieve reacties voorbij komen op het internet en op Facebook. Wel is het zo dat je er minimaal 12 weken hard voor moet werken. Het gaat natuurlijk niet vanzelf, je moet er zeker wat voor doen maar de resultaten zijn er wel naar. De mannen zijn trots op hun transformaties en delen hun foto's graag op social media. Een grote hoeveelheid van de behaalde transformaties komen vooral van diegene die aan de 8 weken (DTP) challenge mee hebben gedaan.

Ook zijn er enkele negatieve ervaringen gedeeld, deze zijn vooral van mannen waarbij het allemaal niet snel genoeg ging. Ook vinden ze dat ze er te hard voor moeten werken en ze nog geen resultaten zien. Het vergt inderdaad enige inspanning en discipline en het is niet voor niks een programma van 12 tot 16 weken. Dan kun je ook geen geweldige resultaten binnen 4 weken verwachten. Je zult door moeten blijven gaan, en pas dan zal het resultaat opleveren.

Voor wie is het Droog Trainen Protocol Mannen niet geschikt?

Dit protocol is niet geschikt voor jou als je:

  • Niet of nauwelijks wilt trainen (minimaal 3 dagen per week)
  • Binnen 4 weken al grote resultaten verwacht
  • Niet bereid bent extra tijd te besteden aan het (voor)bereiden van je maaltijden

Eindoordeel

Ben jij iemand die bereid is om hard te trainen om vervolgens een sterker, gespierder en een strakker lichaam te krijgen? Of wil jij graag een mooie zichtbare sixpack? Dan zit je bij de droogtrainen academy goed. Henri en Rinus winden er geen doekjes om en zeggen waar het op staat. Ze weten waar ze over praten en willen net zo graag als jij dat jij jouw doelen behaald. Het is echt hun passie.

Het DTP inclusief de bonussen is een erg uitgebreid product en zeker zijn geld waard. Het boek is gevuld met waardevolle informatie waar je ook echt wat aan hebt. Het is erop gericht dat jij er 100% zelfstandig mee aan de slag kunt. Wij vinden de 8 weken DTP challenge een hele mooie aanvulling op dit pakket.

Kortom: zeker de moeite waard.

Droog Trainen Protocol Mannen kopen?

Ben jij na het lezen van deze review overtuigd en wil jij starten met het "Droog Trainen Protocol Mannen"?

Dan wensen wij jou uiteraard op de eerste plaats heel veel succes maar vooral ook veel plezier. Maak gebruik van de actuele korting en bestel het Droog Trainen Protocol via de onderstaande knop.

Wil jij Breder, Sterker en Gespierder zijn en een mooie zichtbare Sixpack hebben?

Droog trainen protocol mannen

Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met "Droog Trainen Protocol Mannen", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Bjorn
6 maanden geleden

Super interessante review. Gelijk aangeschaft en begonnen. Hopelijk goede resultaten!!!