Home » Reviews » Gezondheid » Clean Start 21 dagen detox Review ( Miss Natural Lifestyle)
Clean Start 21 dagen detox Cover Miss Natural Lifestyle

Vandaag gaan we een review schrijven over het Clean Start 21 Dagen Detox programma van Eva van Zeeland - Miss Natural Lifestyle. In deze review ga ik o.a mijn eigen ervaringen en ervaringen van klanten met jou delen.
Daarnaast ga ik het hebben over de inhoud van het programma, of dit programma doet wat het beloofd en of je waar krijgt voor je geld.

Zelf vond ik dit programma interessant omdat ik eigenaar ben van cosmeticsbymiranda.nl waarbij ik o.a cosmetica en huidverzorgingsproducten verkoop en ik me ervan bewust ben dat bijvoorbeeld huidproblemen ook van binnen uit aangepakt dienen te worden.

Het Clean Start 21 Dagen Detox programma heb ik aangeschaft om o.a te kijken wat het met mijn eigen huid doet, maar ook om te kijken welke kwaaltjes en klachten er eventueel nog meer zullen verdwijnen zoals er beloofd wordt. E Dit omdat ik wel wat kilo's aan gewicht kwijt wil, onverklaarbare spierpijn heb en regelmatig hoofdpijn. Ook heb ik het uiteraard aangeschaft zodat ik er een onafhankelijke review over kan schrijven. Nieuwsgierig? Lees dan hieronder verder.