Home » Reviews » Gezondheid » 101 Keto Recepten Review (Mitchel van Duuren)
101 Keto Recepten

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je waarschijnlijk al bekend met het Keto Dieet of ben je reeds gestart met ketogeen eten. En ben jij ter aanvulling op jouw keto dieet op zoek naar lekkere keto recepten? Dan is het kookboek 101 Keto Recepten van Mitchel van Duuren wellicht iets voor jou.

Misschien ben je zelfs ook al bekend met de Keto Revolutie? Zo niet lees lees dan gerust ons uitgebreide artikel daarover, door op de link hiernaast te klikken. De Keto Revolutie Review (Mitchel van Duuren). Het kan ook zijn dat je nog niet bent begonnen, maar dat je je alleen aan het oriënteren bent. Hoe dan ook op deze pagina zit je goed.

Wij hebben het 101 Keto Recepten Kookboek aangeschaft, en gaan daar vandaag een review over schrijven. Dit zodat je weet wat je precies kunt verwachten. In deze review vertellen we je ook meer over het keto dieet zelf, dit voor diegene die hier nog niet bekend mee zijn.

Je komt in deze review meer te weten over het keto dieet, het 101 Keto Recepten Kookboek, de prijs ervan en
over de schrijver Michel van Duuren. We gaan kijken naar de inhoud van het kookboek en geven onze persoonlijke mening daarover.

Benieuwd? Lees dan snel verder.

Het Keto Dieet

Het keto dieet is een dieet waarbij je je inname van koolhydraten gaat verlagen, waardoor je lichaam in ketose raakt. Je lichaam raakt in ketose zodra ketonen en vetzuren gebruikt worden als brandstof. Je lichaam schakelt dan over op vetverbranding.

Het in ketose raken heeft niet alleen met het verlagen van je koolhydraten te maken, maar ook met de samenstelling van je voeding. Volgens de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren dient je voeding als volgt te zijn samengesteld; laag in koolhydraten, gemiddeld in eiwitten en hoog in vetten.

Je lichaam zal dan voornamelijk vet gebruiken als brandstof voor je spieren, waardoor je lichaam een soort vet verbrandingsmachine wordt. Ketogeen eten biedt meerdere gezondheidsvoordelen dan alleen afvallen.
Hoe dit precies werkt en welke voordelen het nog meer heeft, wordt door Mitchel van Duuren in De Keto Revolutie aan je uitgelegd.

Wil Jij DIRECT Toegang Tot de 101 KETO Recepten Met KORTING?

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel is al jaren een bekendheid op het gebied van gezondheid en voeding. Met name is hij bekend geworden met het Paleo dieet. Nadat hij zich verder is gaan verdiepen, is de Keto Revolutie tot stand gekomen en later ter aanvulling het 101 Keto Recepten Kookboek.

Of terwijl het keto dieet, is een doorontwikkeling van het Paleo dieet. Het keto dieet is iets strenger en lager in koolhydraten dan het paleo dieet. Toch verantwoord afvallen, maar met een sneller resultaat dan het paleo dieet.

Mitchel van Duuren

Is Mitchel van Duuren betrouwbaar?

Wij vinden het belangrijk dat een aanbieder van online producten betrouwbaar is, vandaar dat we dit hierin ook opnemen. Mitchel staat reeds als betrouwbaar te boek m.b.t zijn overige producten die hij aanbiedt. Zo ook met de 101 Keto Recepten. Er zijn geen negatieve reacties hierover te vinden en je krijgt gewoon wat er beloofd wordt.

Wat krijg je als je de 101 Keto Recepten aanschaft?

Als je de 101 Keto Recepten aangeschaft krijg je direct toegang tot het digitale product inclusief de bijbehorende bonussen. Het totale pakket bestaat dus uit meer dan alleen 101 keto recepten. Het is een compleet pakket met daarin een Keto Snelstart Gids, een Keto Restaurantgids, Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes en een Keto Excel Macro's & Calorielijst. We gaan ze hieronder allemaal voor jou beschrijven.

Het 101 Keto Recepten Boek

Het 101 keto receptenboek bevat maar liefst 220 pagina's. Wat de naam eigenlijk al zegt krijg je 101 recepten die verdeeld zijn onder ontbijt, lunch en diner. Daarnaast vind je er ook nog snacks en speciale recepten voor sauzen en dressings in terug.

Het keto recepten kookboek is bedoeld om snel en effectief af te vallen, maar wel op een verantwoorde manier en toch lekker kunnen eten. Dit boek is gemaakt om jou al het denkwerk uit handen te nemen. Je hoeft niet meer na te denken over hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten er in een product zitten. Je kiest een recept waar jij op dat moment zin in hebt en wat jij lekker vindt.

Bij het schrijven van dit boek is Michel uitgegaan van een limiet aan koolhydraten per dag. Bij het samenstellen van de maaltijdplanningen krijg niet meer dan 50 gram koolhydraten per dag binnen, waardoor je gegarandeerd afvalt.

Genieten van oude bekende recepten maar ook van nieuwe creaties

Veel mensen denken bij het volgen aan een (keto) dieet, dat je niet lekker meer kunt eten of honger moet lijden. Het tegendeel is echter waar. Zelf eet ik nu veel lekkerder, gezonder en gevarieerder dan als ik niet aan het diëten ben, en heb absoluut geen honger.

Je komt in het 101 Keto Recepten Kookboek niet alleen oude favoriete maaltijden tegen zoals Italiaanse gehaktballetjes, broccolisoep, dille-kipsalade of kipburgers. Je komt zeker ook nieuwe creaties tegen zoals courgette nacho’s, courgettekoekjes met gerookte zalm, pesto frittata met broccoli, kip cacciatore en nog veel meer.

Keto Recepten

5 Gratis Bonussen

Als je het 101 Keto Recepten Kookboek aanschaft, krijg je ook direct toegang tot de volgende 5 bonussen.

Bonus 1: Keto Snelstart Gids

Ook zonder De Keto Revolutie van Mitchel helpt deze gids je op weg met het ketogeen dieet. Deze snelstart gids geeft namelijk een snelle samenvatting van wat Keto is, en hoe dit je leven op een positieve manier kan veranderen. Dit is wel slechts een startersgids en is vrij beknopt vergeleken met het Keto Revolutie boek. Wij raden je dan ook het Keto Revolutie boek aan, voor als je echt serieus met het Keto Dieet aan de slag wilt gaan, of nog niet bekend bent met ketogeen eten.

Bonus 2: Keto Restaurantgids

Tijdens het keto dieet is het zeker nog mogelijk om gezellig mee uit eten te gaan. De gids laat je zien welke opties er zijn en wat je eventueel kunt bestellen in een restaurant. Alternatieven voor aardappels en frietjes zijn noodzakelijk zodat je niet uit ketose raakt. Ook leer je welke restaurants je beter kunt vermijden tijden het keto dieet. Een handige gids vinden wij.

Bonus 3: Complete Keto Voedingslijst

Soms is het lastig te bepalen welke voeding nu wel of niet precies Keto is, en een vergissing is dan ook snel gemaakt. De kans bestaat dat je niet meer afvalt of zelfs aankomt. En dit terwijl je denkt heel goed bezig te zijn. Ook wijzen ze je hier op voedingsmiddelen die wel laag in koolhydraten zijn maar niet gezond zijn voor je lichaam of je darmen.

Daarom heeft Mitchel een handige keto voedingslijst samengesteld die jou hierin ondersteund. Deze kun je uitprinten of lezen op je telefoon terwijl je boodschappen gaat doen, zodat je hem altijd bij de hand hebt.

Bonus 4: Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes

Deze bonus is gemaakt om het jou makkelijker te maken en zonder moeite te volgen. De maaltijden zijn samengesteld van de recepten uit het Keto Recepten boek. Ze hebben voor jou 3 maaltijdplanningen samengesteld. En daarbij vind je ook de bijbehorende boodschappenlijstjes voor alle zekerheid. Dit zodat jij zonder al te veel nadenken kunt beginnen aan het keto dieet. En deze maaltijden zullen jouw gezondheid tevens een boost geven.

Bonus 5: Keto Excel Macro's & Calorielijst

Toen ze voor bonus 4 de maaltijdplanningen gingen maken, kwamen ze erachter dat het jou toch wel veel tijd zou besparen wanneer je een compleet overzicht hebt. Dus de recepten, de maaltijdplanningen, de boodschappenlijstjes maar ook de calorieën en macronutriënten van de desbetreffende producten. (De hoeveelheid eiwitten, vetten en koolhydraten) Dit overzicht hebben ze in deze bonus voor jou beschikbaar gesteld.

Wat is de prijs van 101 Keto Recepten?

Als je het totale pakket van het 101 Keto Recepten Kookboek (+ 5 Bonussen) aanschaft kost dat je €27,- euro. Mitchel heeft op dit moment een speciale combinatie aanbieding lopen. We hebben het in deze review kort gehad over De Keto Revolutie (de uitgebreide versie). Als je deze erbij wilt bestellen dan kan dat nu voor een combinatieprijs van €47,- euro. Los is De Keto Revolutie €37,- euro. Als je beide producten los aanschaft kom je op €64,- euro. Dus je krijgt op beide pakketten samen €17,- euro extra korting.

Niet-goed-geld-terug garantie

Ook op dit product zit een niet-goed-geld-terug garantie van 60 dagen. Wij hebben dit voor jou getest. En ook bij de 101 Keto Recepten kregen wij zonder opgaaf van reden ons geld binnen 3 dagen teruggestort op onze rekening. Dus wat ons betreft heb je niks te verliezen behalve je vet ;-)

Eindoordeel

Voor mensen die al bekend zijn met ketogeen eten en op zoek zijn naar lekkere keto recepten, volstaat wat ons betreft het 101 Keto Recepten Kookboek. Maar voor diegene die hier nog niet bekend mee zijn of maar een klein beetje, raden wij toch echt De Keto Revolutie aan, of eventueel de combinatie aanbieding. De keuze is uiteraard aan jou.

Qua prijs kwaliteit zijn beide producten los van elkaar goed te noemen. Je krijgt bij beide waar voor je geld. Het is alleen afhankelijk of jij wel of niet al bekend bent met ketogeen eten.

101 Keto Recepten kopen? + Kortingslink

Wil jij graag Het 101 Keto Recepten kookboek aanschaffen, dan kan dat via de onderstaande knop. Helaas is dit product niet in de winkel te koop en alleen online verkrijgbaar. Wanneer je op de onderstaande knop klikt, krijg je korting op dit product.

Vandaag Nog Beginnen Met de 101 Heerlijke Keto Recepten?

alle keto boeken samen

Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met 'De 101 Keto Recepten van Mitchel van Duuren', laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.