Home » Reviews » Geluk en Relatie » Word de Beste Versie van Jezelf Review (Jerik van Nuenen)
e-boek word de beste versie van jezelf

Vandaag gaan we een review schrijven over het e-boek "Word de beste versie van jezelf". De titel van het e-boek triggerde mij omdat het a) een populaire term is die je steeds vaker tegen komt en b) ikzelf geïnteresseerd en altijd bezig ben met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Om die redenen heb ik dan ook besloten om het e-boek aan te schaffen en om mijn mening en ervaring hierover met jou te kunnen delen.

Zit jij misschien op dit moment in een sleur, geniet je niet echt van het leven of heb je het idee dat je meer uit je leven wilt halen? Wil jij graag dingen veranderen in je leven, maar weet je niet precies hoe of waar je moet beginnen? Dan is het e-boek "Word de beste versie van jezelf" wellicht iets voor jou.

In deze review ga je onder andere het volgende lezen:

 • Wie de auteur is van het e-boek, welk bedrijf erachter zit en of het product en bedrijf betrouwbaar is.
 • Wat je precies krijgt als je het e-boek: "Word de beste versie van jezelf" aanschaft.
 • Wat je gaat leren in het e-boek "Word de beste versie van jezelf".
 • De prijs van het e-boek en of dit e-boek je geld waard is.
 • Wat de reviews en ervaringen van klanten zijn met het e-boek.

Wat houd de beste versie van jezelf worden eigenlijk in?

Voordat we aan de review beginnen zullen we eerst even uitleggen wat hier nu precies mee word bedoeld. In het kort gezegd gaat dit e-boek over als je dingen wil veranderen in je leven, je hier zelf verantwoordelijk voor bent. Ga je bijvoorbeeld elke dag met tegenzin naar je werk, zit je in een relatie waar je niet echt gelukkig van wordt? Kom je niet toe aan leuke dingen die je graag zou willen doen, of wil je graag wat overtollige kilo's kwijt?

Spelen dit soort zaken regelmatig door je hoofd, zou je dingen graag anders willen, maar lukt het je steeds niet? Misschien durf je de stap niet te nemen, ben je bang om verkeerde keuzes te maken of weet je niet precies hoe je het aan moet pakken? Dan is het e-boek "Word de Beste Versie van Jezelf" misschien wel de oplossing voor jou. Het e-boek is overigens voor iedereen geschikt die aan zichzelf wil werken of meer uit het leven wil halen en is vooral gericht op je mindset.

In het e-boek ga je onder andere leren hoe je:

 • Jouw passie(s) kunt ontdekken.
 • De kwaliteit van je communicatie kunt verbeteren.
 • Een positieve WINNER mindset krijgt!
 • Betere keuzes kunt maken.
 • Jij effectiever en helderder kunt nadenken.
 • Jij meer geluk, plezier en voldoening kunt ervaren.
 • Succesvolle ochtendrituelen integreert in je leven.
 • Goede vragen stelt aan jezelf en aan anderen.
 • Wat de oorzaken zijn van mislukking en hoe deze te voorkomen.
 • Keuzes maakt op basis van je eigen normen en waarden.
 • Ontdekt hoe je de beste versie van jezelf kunt worden.
 • Je mooiste leven gaat leven.
 • Met een eenvoudig stappenplan ieder doel gaat behalen.
 • En nog veel meer.

"Wees de beste versie van jou,

Alleen jij kan jezelf gelukkig maken".


Wil je graag direct toegang tot het e-book "Word de beste versie van jezelf"?

Wil je eerst nog meer informatie over het e-boek, lees dan rustig hieronder verder.

Wie is de maker van het e-boek "Word de Beste Versie van Jezelf"?

De auteur van het e-boek "Word de Beste Versie van Jezelf" is Jerik van Nuenen. Tevens is Jerik eigenaar en oprichter van de Puur Mindset Academy. Zijn doel is om mensen te helpen en te inspireren om hun mooiste leven te leven. Naast de verkoop van zijn e-boek, deelt hij op zijn website interessante tips en blogartikelen die jou kunnen helpen om meer uit het leven te halen dan dat je nu doet. Denk hierbij aan tips om bijvoorbeeld een burn-out te voorkomen, effectieve manieren om een positieve mindset te trainen, om te gaan met veranderingen enz.

Jerik is al 25 jaar Dj dus hij weet alles over het volgen van je passie en doen wat je leuk vindt. Sinds de laatste jaren is hij zich nog meer bezig gaan houden met zelfontwikkeling, mede door zijn eigen review website. Door cursussen en trainingen over mindset en persoonlijke ontwikkeling te volgen, waar hij vervolgens reviews over schreef, is Jerik gegroeid en is zijn mindset veranderd.

Jerik van Nuenen

Inmiddels is hij ervaringsdeskundige op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Jerik leeft nu volgens zijn eigen zeggen zijn mooiste leven en gunt dit iedereen. Hij wil anderen graag helpen en inspireren om ook hun mooiste leven te leven. Hij heeft om die reden al zijn kennis gebundeld in een e-boek en zo is dan ook de Mindset Training "Word de beste Versie van Jezelf" ontstaan.

Is Jerik van Nuenen betrouwbaar?

Het bedrijf van Jerik van Nuenen "Puur Mindset Academy", staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op de verkooppagina van het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf" staan de bedrijfsgegevens onderaan vermeld. Daarnaast heb ik meerdere malen persoonlijk contact gehad met Jerik en dat als zeer prettig ervaren, hij is oprecht en wil je graag helpen.

Verder claimt hij geen rare dingen op de verkooppagina en hij vermeld in zijn e-boek dat alles wat hij geschreven heeft dan ook vanuit zijn eigen perspectief komt. Hij claimt niet dat zijn informatie de enige waarheid is, maar dat hij deze praktische wijsheden heeft toegepast in zijn leven om succes te behalen. Jerik is gewoon open en transparant en wij hebben ondervonden dat Jerik en zijn bedrijf betrouwbaar is.

Wat krijg je als je het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf" aanschaft?

Als je het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf" aanschaft ontvang je deze direct in je e-mail in pdf-formaat. Tevens ontvang je ook nog 3 bonus e-boeken ook in pdf-formaat en een gratis coachingscall. Deze kun je op alle apparaten openen en je kunt direct beginnen met het lezen ervan. We gaan de inhoud van het e-boek en de 3 bonus e-boeken hieronder voor jou beschrijven.

Inhoud

Het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf" bestaat maar liefst uit 33 hoofdstukken en bevat 94 pagina's. Het valt me op dat het e-boek meteen zonder enige inleiding begint met de hoofdstukken. Het blijken allemaal losse hoofdstukken te zijn, die er samen voor zorgen (mits je er mee aan de slag gaat), dat je een positieve WINNER mindset krijgt en een gelukkiger leven.

We zullen de hoofdstukken hieronder opsommen, dit geeft je namelijk al een goed idee van de inhoud van het product. Op een aantal hoofdstukken zullen we verder gaan inzoomen en wat meer prijsgeven. We kunnen helaas niet alle hoofdstukken gaan uitschrijven omdat je dan het e-boek niet meer hoeft aan te schaffen. De hoofdstukken waar we verder op gaan inzoomen, zullen we hieronder vetgedrukt maken.

Hoofdstukken

 1. Volg je passie
 2. De kwaliteit van je communicatie
 3. De kracht van goede vragen
 4. Tijd is kostbaar
 5. Waan van de dag
 6. Money mindset
 7. Over geluk gesproken
 8. De 12 meest voorkomende oorzaken van mislukking
 9. De juiste mensen om je heen
 10. Angst overwinnen
 11. Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt
 12. Welke mindset heb jij?
 13. Je bent wat je denkt
 14. Hoe kun je meerdimensionaal denkniveau ontwikkelen?
 15. Positieve affirmaties
 16. Waarom beslissingen maken zo lastig is
 17. Mindfulness
 18. De wet van de aantrekkingskracht
 19. Gezondheid
 20. Wees dankbaar
 21. Ochtendritueel
 22. Slaap lekker
 23. Lach naar het leven
 24. Wat zijn jouw persoonlijke waarden?
 25. Nooit meer zorgen of stress
 26. Maak fouten
 27. Stap uit je comfortzone
 28. Mijn 7 stappenplan voor succes
 29. Mijn 10 favoriete citaten van Tonny Robbins
 30. Visualiseer je ideale leven
 31. 10 keuzes waar je over 10 jaar spijt van hebt
 32. Het belang van het hebben van een goede mentor
 33. Bedankt
Puur Mindset Academy

1. Volg je passie

Volgens Jerik is het belangrijk dat je iets doet wat je leuk vindt en waar je een passie voor hebt. Hierdoor zal je niet alleen succesvoller zijn maar ook een gelukkiger leven leiden en er meer voldoening uithalen. Dit klinkt natuurlijk mooi, maar dan zul je wel eerst moeten weten wat je passie nu precies is en hoe je dit kunt gaan benutten.

Daarom heeft Jerik in dit hoofdstuk voor jou enkele kritische vragen opgesteld die je gaat beantwoorden. Op basis van jouw antwoorden, kun je vervolgens een plan uit gaan stippelen. Een plan om eventueel van jouw passie je werk te kunnen maken. Verder zoomt hij nog in op wat jou daarin kan belemmeren en verteld hij wat je het beste kunt doen.

3. De kracht van goede vragen

In hoofdstuk 3 borduurt Jerik door op hoofdstuk 2 'de kwaliteit van je communicatie' en wat de kracht is van goede vragen stellen. Met goede vragen, krijg je namelijk ook goede en heldere antwoorden. Een hoofdstuk die jou laat inzien dat goede vragen stellen één van de beste manieren om je zelfinzicht te vergroten. Tevens schakel je daardoor volgens Jerik van negatieve naar positieve energie, wat weer bijdraagt aan een gelukkiger leven en een verbeterde versie van jezelf.

9. De juiste mensen om je heen

Jerik verwijst in dit hoofdstuk naar een Amerikaanse ondernemer en een motivational speaker 'Jim Rohn' die zei: ‘Je bent het gemiddelde van de vijf mensen met wie je het meeste omgaat.’ We zijn namelijk van nature sociale wezens, we omringen ons graag met mensen en hebben andere mensen nodig.

Hierbij is het wel van belang dat je de juiste mensen om je heen hebt die jou niet belemmeren. Als jij je bijvoorbeeld omringt met mensen die over het algemeen een negatieve inborst hebben of met mensen die niet succesvol zijn, is de kans vele malen groter dat jij ook negatief of niet succesvol wordt. Vermijd daarom zoveel mogelijk negatieve mensen! Je zult zien dat je leven er dan echt anders uit gaat zien.

19. Gezondheid

Dit is een vrij uitgebreid hoofdstuk aangezien gezondheid met meerdere aspecten te maken heeft. Gezondheid bestaat uit meer dan alleen gezonde voeding. Ook hier komt het er weer op neer dat het een kwestie is van keuzes maken om een goede balans te creëren voor jezelf.

Helaas is het het maken van keuzes niet altijd even gemakkelijk. Ook is het niet altijd eenvoudig om de theorie in de praktijk toe te passen. Hierbij is het van belang dat je echt de tijd voor jezelf neemt, zodat je rustig na kunt denken en jezelf doelen kunt stellen waaraan keuzes verbonden zijn.

Het draait eigenlijk allemaal om balans, balans is namelijk de voorwaarde voor een gezond en gelukkiger leven.

23. Lach naar het leven

Lachen is gezond. Jerik zijn lijfspreuk is dan ook; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Vrolijke mensen zijn dan ook gezonder dan chagrijnige mensen.
Lachen heeft onder andere de volgende positieve effecten op je lichaam:

 • Het is goed voor je immuunsysteem.
 • Helpt stress te verminderen.
 • Zorgt voor een verbetering van de conditie en betere ontspanning.
 • Je wordt er knapper door.
 • Het zorgt voor verbinding met de mensen om je heen.

27. Stap uit je comfortzone

Aan de ene kant heb je wellicht de behoefte aan zekerheid, houvast en veiligheid en aan de andere kant verlang je ook naar verandering, avontuur en iets nieuws. Als je iets anders wilt dan je nu hebt of doet, dan zal je iets anders
moeten gaan doen dan je nu doet. Kom eens wat vaker uit je comfortzone. Jerik legt uit hoe je uit je comfortzone komt en waar je moet beginnen en geeft je 6 uitgebreide tips.

29. Mijn 10 favoriete citaten van Tonny Robbins

Tonny Robbins staat bekend om het geven van advies (en inspiratie) aan zakelijke en politieke leiders van over de hele wereld. Jerik is o.a ook door Tonny geïnspireerd geraakt en wil graag enkele inspirerende citaten met jou delen. Deze zullen jou wellicht ook inspireren en zullen er tevens voor zorgen dat je gaat nadenken over het leven en dingen vanuit een ander perspectief gaat zien.

Bonussen

Bij het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf" ontvang je 3 bonus e-boeken, die we hieronder voor jou gaan beschrijven.

Bonus 1: 20 mindset lifehacks

Het bonus e-boek met 20 mindset life-hacks bevat 26 pagina's die invloed hebben op zowel jouw persoonlijke effectiviteit als op jouw zakelijke succes. Lifehacken is een mindset en wanneer je een lifehacker bent, betekent het dat je goed' out-of-the-box' kunt denken. ‘Lifehacken’ gaat over slimmer werken en slimmer leven. Het zit hem vaak in kleine veranderingen die je makkelijk kunt toepassen, maar die wel grote gevolgen hebben.

Jerik deelt in dit e-boek 20 lifehack tips met jou die wat ons betreft een mooie aanvulling zijn op het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf"

20 mindset lifehacks

Bonus 2: 22 Tips voor geluk

In deze 2e bonus, deelt Jerik 22 tips voor een gelukkiger leven. Deze tips kunnen jou helpen in moeilijke momenten of aanzetten om meer overvloed en geluk aan te trekken. Ondanks dat ik zelf al veel wist hiervan, waren sommige tips voor mij toch opnieuw een eye-opener. Op het moment dat je ze leest denk je "Ohja", dit wist ik eigenlijk wel, maar pas ik niet of veel te weinig toe.

Niet alle tips zullen jou misschien meteen aanspreken, pik de tips eruit die jou het meeste aanspreken en ga daarmee aan de slag. Het is raadzaam om ze over een tijdje nog eens over te lezen, want voordat je er erg in hebt verdwijnen ze wellicht naar de achtergrond. (Zoals bij mezelf het geval bleek). Ook dit e-boek vinden wij een mooie aanvulling op het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf".

22 Tips voor geluk

Bonus 3: 150 Goede Inspiratievragen voor inzicht in jezelf

Het derde en tevens het laatste bonus e-boek bevat puur en alleen 150 vragen, die jij dient te beantwoorden. Neem hier rustig de tijd voor en doe er bijvoorbeeld elke dag een paar.

Door deze vragen te beantwoorden krijg je onder andere meer inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen. Deze vragen zetten je echt aan het nadenken en kunnen jouw manier van denken zelfs beïnvloeden.

Ook hier zullen er misschien vragen tussen zitten die je meer of minder aanspreken of die je makkelijker kunt beantwoorden dan de overige vragen. Ons advies is om ze wel alle 150 te beantwoorden, maar start bijvoorbeeld met de vragen die jou het meeste aanspreken. Doe in ieder geval wat voor jou op dat moment goed voelt en schrijf deze vragen uit zodat je nog eens over kunt lezen.

150 Goede Inspiratievragen voor inzicht in jezelf

Bonus 4: een gratis coachingscall van 1 uur

Deze gratis coachingscall duurt een uur, in dit uur kun je van alles met Jerik bespreken. De call vind plaats via Zoom, Jerik stuurt je een link waarmee je kunt inloggen en deze call heeft een waarde van € 75,-.

Jerik zal in ieder geval de volgende zaken in de coachingscall met jou doornemen:

 • Waar sta je nu?
 • Waar wil je naartoe en welke doelen horen daarbij?
 • Wat je moet doen om je doelen te kunnen bereiken
 • Waar je tegenaan loopt, wat jouw eventuele blokkades zijn en hoe je deze kunt voorkomen
 • Kijken naar welke mindset je nu hebt en of deze mindset goed is om je doelen te bereiken

Een waardevolle bonus en een mooie aanvulling op het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf" wat mij betreft. Je krijgt in deze coachingscall echt nieuwe handvatten waarmee je weer verder kunt. Tevens brengt het jou een stap dichterbij om jouw mooiste leven te kunnen leven.

Toegang tot de Puur Mindset Academy Community

Nadat je het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf" hebt aangeschaft, krijg je ook de mogelijkheid om je aan te melden voor de de Puur Mindset Academy Community waar je levenslang toegang toe krijgt. Deze community is nog vrij nieuw. Het is de droom van Jerik om deze uit te bouwen tot de grootste mindset community van Nederland en Belgie.

De opzet van deze community ziet er goed uit en deze zal in een mum van tijd gaan groeien verwacht ik. Jerik deelt hier o.a. iedere week een nieuwe interessante podcast die hij opgenomen heeft. Daarnaast worden er opdrachten, updates en nieuws gedeeld over de Puur Mindset Academy en nog veel meer. Ook dit is een mooie aanvulling op het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf".

Wat is de prijs van het e-boek?

Op het moment van schrijven, (2-3 2021) kun je het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf" tijdelijk aanschaffen voor € 37,50. Dit is een eenmalige prijs, zonder terugkerende kosten en inclusief de bonussen. De prijs-kwaliteitsverhouding is wat ons betreft méér dan in orde.

Vooral als je kijkt naar wat je voor deze prijs allemaal krijgt. Alleen de coachingscall van één uur is al meer waard namelijk. De focus in dit e-boek ligt vooral op het veranderen van je mindset. Door positiever te gaan denken kun je je mindset herprogrammeren, zodat je makkelijker het leven kunt leven zoals jij dat graag wilt. Dat is de prijs € 37,50 zeker wel waard.

Niet goed geld terug garantie

Jerik biedt op zijn product "Word de beste Versie van Jezelf" een niet goed, geld terug garantie van 14 dagen. Je loopt hierdoor geen enkel risico en het is voor diegene die nog eventueel twijfelen een mooie stok achter de deur.

Ervaringen van klanten met het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf"

Een review is niet compleet zonder klantervaringen, daarom zijn we hierna op zoek gegaan. We komen vooral alleen erg positieve reacties tegen van klanten die het e-boek aangeschaft hebben. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat dit e-boek gericht is op een positieve mindset en die vind je uiteraard niet bij negatieve mensen. ;-)

Een aantal van de reacties hebben we verzameld en zullen we hieronder voor jou op een rijtje zetten:

 • Het e-boek is helder en duidelijk geschreven.
 • Boordevol inzichten en goede tips.
 • Makkelijk leesbaar en toegankelijk voor iedereen.
 • Hier en daar worden er wel dingen herhaald, wat als handig beschouwd wordt om het goed door te laten dringen.
 • Prijs-kwaliteitsverhouding is goed.
 • De podcast en video’s in de community zijn informatief en leuk om naar te luisteren.
 • Het ebook bevat veel persoonlijke ervaringen van Jerik die heel herkenbaar zijn.
 • Veel eye-openers en nieuwe inzichten gekregen.

Eindoordeel

Alhoewel het eindoordeel positief is en het e-boek inclusief de bonussen de € 37,50 wel waard zijn, heb ik zeker ook wat aandachtspunten.

Zie hieronder de pluspunten en de aandachtspunten.

Pluspunten:

 • Het e-boek is voor iedereen toegankelijk
 • Het leest makkelijk weg
 • De prijs-kwaliteitsverhouding is prima
 • Het e-boek ziet er over het algemeen simpel maar netjes uit
 • De inhoud is prima
 • De hoofdstukken / onderwerpen zijn waardevol

Aandachtspunten:

 • Het e-boek bestaat veelal uit korte zinnen met veel witruimte
 • Door de losse hoofdstukken mis je wel een beetje de rode draad
 • Er zitten hier en daar wat spelfouten in en de zinsopbouw is soms wat vreemd
 • Bevat eye openers maar hier en daar ook nog een open deur
 • Alleen lezen van het e-boek is niet voldoende

Zelf had het van mij nog net even wat meer diepgang mogen hebben in bepaalde hoofdstukken. De inzichten en de tips zijn op zich prima, maar extra oefeningen of meer voorbeelden zou een nog mooiere aanvulling zijn op het geheel.

Doordat de hoofdstukken / onderwerpen zo los opgesomd worden, mis je een beetje de rode draad van het verhaal. Meer inleidende tekst en wat uitgebreidere oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan, zouden het nog completer maken en nog duidelijker. Door alleen het boek te lezen kom je er namelijk niet, je zult er echt mee aan de slag moeten en actie moeten gaan ondernemen.

Het persoonlijke contact met Jerik heb ik als zeer prettig ervaren. Hij is vriendelijk en positief ingesteld, reageert snel en hij helpt je graag als je nog vragen hebt.

Het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf" kopen? + Kortingslink

Ik hoop dat je door het lezen van deze review een goed beeld hebt gekregen over het product. Wil jij een gelukkiger leven of meer uit je leven halen en wil je dat doen met het e-boek "Word de beste Versie van Jezelf"?

Dan kun je het e-boek hieronder voor de tijdelijke prijs van € 37,50 aanschaffen door op de knop te klikken.

e-boek word de beste versie van jezelf

Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaring met het e-boek "Word de Beste Versie van Jezelf", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.