Home » Reviews » Geluk en Relatie » Win hem / haar terug Review (Michelle van den Berghe)
cover win hem haar terug

Vandaag schrijven wij een review over het product Win hem / haar terug van Michelle van den Berghe. Dit is onze eerste review van een product in de dating niche.

Ben jij gaan zoeken naar reviews of ervaringen over een product om je ex terug te winnen? Of wellicht heb je al eens gehoord over de win hem / haar terug methode van Michele van den Berghe? Hoe dan ook, op deze pagina zit je goed.

Dit product heeft onze interesse gewekt toen een vriendin van ons een maand geleden in deze situatie terecht kwam. Om die reden hebben wij het product aangeschaft en laten testen.

Liefdesverdriet

Liefdesverdriet is alles behalve fijn. Sterker nog het voelt echt aan als fysieke pijn. Hoe dan ook, je wilt zo snel mogelijk van deze pijn verlost worden. Wellicht ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je zelf midden in een relatiebreuk zit en jij je ex terug wilt winnen. Of misschien ken je iemand die in deze situatie zit. Je bent in ieder geval benieuwd naar ervaringen en reviews over het product Win hem / haar terug. En dat is ook logisch want je wilt graag weten of het echt mogelijk is om je ex terug te winnen d.m.v. deze methode.

Wat te doen bij liefdesverdriet?

Als je zelf in een relatiebreuk zit en je je verdrietig en gebroken voelt, ga je juist de verkeerde dingen doen. Dingen die averechts werken en waarmee je je ex alleen maar verder van je wegduwt.
En dit terwijl je hem of haar juist graag terug wilt winnen.

Al denk jezelf dat je juist handelt op dat moment, toch wordt je ex steeds weer boos of raakt hij/zij geïrriteerd. Je weet niet meer wat te doen en je hebt hulp nodig.

Liefdesverdriet

Michelle van den Berghe claimt jou hierbij te kunnen helpen met de Win hem / haar terug methode. In deze review gaan wij jou dan ook vertellen of Michelle jou daadwerkelijk kan helpen en of deze methode echt werkt om je ex terug te winnen. Ook gaan we je vertellen wie Michelle van den Berghe is, en of zij wel of niet betrouwbaar is. En uiteraard gaan we jou ook vertellen wat je kunt verwachten als je dit e-boek aanschaft.

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan hieronder verder.

Wie is Michelle van den Berghe?

De producten in de dating niche zijn voor ons nieuw, en zo ook de naam Michelle van den Berghe. Voordat wij het product aan gingen schaffen hebben wij uiteraard eerst onderzoek gedaan naar Michelle en haar product(en).

Michelle bleek geen onbekende te zijn in deze wereld. "De liefdes branche" en met name richt zij zich op het verwerken van liefdesverdriet, relatieproblemen en het terug winnen van je ex.

Al sinds de eind jaren 90 is zij gediplomeerd relatietherapeute en coacht zij mensen met liefdesverdriet of diegene die hun ex terug willen winnen. Ze heeft een website Liefdesverdriet.nl opgericht en daarop is ze behoorlijk actief.

Michelle van den Berghe

Ze deelt op haar website nuttige en kwalitatieve blogartikelen voor de relatie markt. Op de website vind je het complete aanbod van Michelle, maar wij hebben het vandaag in deze review alleen over de Win hem/haar terug methode.

Is Michelle van den Berghe betrouwbaar?

Na wat onderzoek zien we dat Michelle in het verleden een bedrijfje had wat bij de KVK ingeschreven stond onder de naam 'Natuurlijk Frans'. Ze gaf toen destijds bijles in de Franse taal maar besloot daarmee te stoppen en heeft ze zich uitgeschreven bij de KVK. Ze is haar passie achterna gegaan, en met haar activiteiten in de liefdesbranche heeft ze zich ingeschreven bij de KVK onder de bedrijfsnaam Optitude Coaching & Publishing.

De bedrijfsgegevens en contactgegevens zijn netjes terug te vinden op haar verkooppagina Liefdesverdriet.nl. Daarnaast krijg je ook gewoon wat ze op haar verkooppagina beloofd. Verder kunnen we niet heel veel over Michelle vinden.

Op haar website staan wel een aantal video's waarin ze openlijk naar buiten treedt, wat ons in ieder geval vertrouwen gaf. In haar video's gaat ze in op de veel gemaakte fouten. Deze zijn voor iedereen die in deze situatie zit waarschijnlijk erg herkenbaar.

Wat krijg je als je de Win hem / haar terug methode aanschaft?

Naast het e-boek Win hem / haar terug ontvang je bij aanschaf ook nog een aantal bonussen, wat het totale pakket behoorlijk uitgebreid maakt.
Binnen 5 minuten na betaling via Ideal hadden wij al toegang tot de Win hem Terug Methode. Als je daadwerkelijk gaat bestellen moet je kiezen voor de Win Hem Terug of voor de Win Haar Terug Methode.

In ons geval kozen wij voor de Win Hem terug Methode. Ook hebben wij voor €8,- euro extra gekozen voor een extra e-boek "De Perfecte Klik". Hierover vertellen je hieronder meer.

We zullen het e-boek Win Hem Terug, De Perfecte Klik en de bonussen hieronder verder beschrijven.

Het e-boek Win hem / haar terug

Het Win hem / haar terug e-boek bevat 140 pagina's waarin stap voor stap de oplossing voor jouw probleem wordt uitgelegd. Dit e-boek heeft een duidelijke structuur met een logische opbouw.

Het begint bij het analyseren van jezelf en jou probleem / situatie. Daarna ga je jezelf als het ware herprogrammeren, hierdoor is de kans namelijk vele malen groter dat je je ex ook daadwerkelijk terug wint. Je stopt namelijk met het uitvoeren van emotionele en impulsieve acties waarmee je je ex verder van je wegduwt.

cover win hem haar terug

En vervolgens word je zo stap voor stap begeleid naar de oplossing.

Het e-boek bestaat niet alleen uit theorie maar bevat ook korte opdrachten die je uit moet voeren. Dit is echt nodig om de methode zo goed mogelijk te laten werken. Het zet je aan tot nadenken en vervolgens tot actie ondernemen. Het direct in de praktijk toepassen is altijd beter dan dat je alleen maar iets leest.

Het e-boek De Perfecte Klik (optioneel bij te bestellen)

Dit extra e-boek heeft los een waarde van €47,- euro en is optioneel bij te bestellen bij de Win hem / haar terug methode voor €8,- euro. Het is een e-boek voor (ex)koppels die relatie- communicatieproblemen hebben, of wanneer 1 van de 2 denkt "het gaat toch niet werken".

Hierin ontdek je 23 NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) bewezen technieken waarbij je in het kort gezegd alle communicatietechnieken aangereikt krijgt om weer nader tot elkaar te kunnen komen. Een mooie aanvulling op de Win hem / haar terug methode vinden wij voor weinig geld.

Bonussen

Bij de meeste digitale producten ontvang je bonussen en zo ook bij de Win hem / haar terug methode.

Het bijbehorende werkboek

Bij het e-boek Win hem/haar terug krijg je een bijbehorend werkboek. Hierin kun je de korte opdrachten uitwerken.

Een analyse van je situatie met advies op maat

De naam zegt het eigenlijk al, je krijgt hier een analyse van jou situatie met advies van Michelle op maat. Deze heeft een waarde van €37,- euro.

Levenslang gratis updates

De levenslange updates in dit geval vinden wij niet heel spannend. We vermelden deze wel omdat je dit er wel bij krijgt. Als er een update komt ontvang je deze, maar waarschijnlijk zit je dan allang niet meer in deze situatie.

Het stappenplan in audioformaat mp3 te downloaden

Je kunt het stappenplan Win hem/haar terug volledig downloaden in mp3 formaat. Deze bonus vinden wij op zich wel waardevol omdat sommige mensen bepaalde informatie liever tot zich nemen door erna te luisteren. Voor diegene is deze bonus zeker waardevol.

Wat is de prijs van de Win hem / haar terug methode?

De prijs van het totale pakket met het Win hem/haar terug e-boek inclusief de bonussen, is op het moment van schrijven €49,- euro. Mocht je het e-boek "De Perfecte Klik" erbij willen bestellen dan is de totale prijs €57,- euro.
Een kleine €60,- euro lijkt misschien op het eerste oog wat aan de hoge kant. Maar als je het vergelijkt met een consult van een psycholoog ben je voor 1 uur al meer kwijt. Plus dat je bij een psycholoog meerdere sessies nodig hebt. Dus al met al een prima prijs vinden wij.

Niet-goed-geld-terug garantie

Ondanks dat de mensen Michelle schrijven en haar bedanken, heeft ze toch voor dit product een niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn krijg je zonder lastige vragen gewoon je geld terug. Dit is voor veel mensen drempelverlagend en de moeite waard om het product toch uit te proberen.

100 procent garantie

Klantervaringen

Als we op het internet naar klantervaringen gaan zoeken naar de Win hem/haar terug methode, komen we maar weinig tegen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met dat mensen niet graag te koop lopen met hun relatieproblemen. De meeste klanten geven wel een reactie aan Michelle, die zij vervolgens op liefdesverdriet.nl zet. Maar daar zijn ze alleen met voornaam te zien, dus redelijk anoniem.

Op de verkooppagina van Michelle zien we uiteraard veel positieve reacties voorbij komen over de Win hem/haar terug methode. Maar wij kijken altijd verder dan alleen de verkooppagina, omdat we nooit zeker weten of al deze reacties echt zijn. Dat is namelijk niet te controleren.

Onze ervaring

Wel kunnen we de ervaring van onze vriendin hieronder met jullie delen. Onze vriendin is 42 jaar en ongeveer een maand geleden kwam zij in deze situatie terecht. Wij hebben dit product aangeschaft voor haar en zij heeft het toegepast op haar ex. Zie hieronder haar ervaring:

Hey Miran, bedankt voor dit fantastische boek! Ik ben meteen diezelfde dag begonnen met het lezen en ik ben de tips uit het boek gaan toepassen op .... We zijn nu een week of 3 verder en ik moet je eerlijk bekennen dat hij al veel liever en begripvoller is. We zijn echt nader tot elkaar gekomen in deze weken, we kunnen weer normaal met elkaar praten en zelfs de aantrekkingskracht is er weer. :-)

En dat allemaal door een boek, pffff dat had ik echt niet voor mogelijk gehouden. Je weet dat ik in het begin daar vrij sceptisch over was en dacht gewoon dat de koek op was.... Maar ik heb erg veel gehad aan de communicatie technieken en het heeft me echt aan het denken gezet. Ik zag zelfs waar ik de fout in ging en dat mijn reacties het tegengestelde opriepen bij hem, van wat ik wilde. Het voelt nu echt een stuk beter en we zijn op de goede weg. Nogmaals bedankt hiervoor. We zijn er nog niet, we zijn zeker op de goede weg en ik ben ervan overtuigd dat we hier samen sterker uit gaan komen.

Eindoordeel

Alhoewel we de ervaringen op de verkooppagina buiten beschouwing laten, zien we wel dat Michelle geen dingen claimt die ze niet waar kan maken. Ook in het boek zelf staan geen uitspraken die ze niet waar kan maken.

Het is volledig berust op bewezen technieken en als je hiermee aan de slag gaat zul je ook zelf de veranderingen die jij en je ex doormaken ervaren. Door het stappenplan te volgen, vergroot je in ieder geval de kans om je ex terug te winnen.

Het is uiteraard aan jou of je de Win hem / haar terug methode uit wilt proberen. Met de wetenschap dat er een niet-goed-geld-terug garantie is, vonden wij het de moeite waard om het gewoon aan te schaffen en uit te testen door onze vriendin. Zij en haar vriend hebben er in ieder geval baat bij gehad tot zover.

Win hem / haar terug kopen? + Kortingslink

 

Als je besluit tot aanschaf over te gaan willen wij jou uiteraard veel succes wensen met het terug winnen van jouw ex.

Je kunt de Win hem/haar terug methode en het e-boek bestellen door op de onderstaande knop te klikken. Tevens vind je hier altijd de meest actuele prijs.


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met de "Win hem/haar terug" methode, laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.