Home » Reviews » Geluk en Relatie » Vind Je Ideale Baan Review (Frank de Moei)
Vind je ideale baan

Vandaag gaan we een review schrijven over de e-cursus Vind je Ideale Baan van Frank de Moei. We zitten op het moment van schrijven middenin de coronacrisis.

Veel mensen zijn hierdoor hun baan kwijtgeraakt of mogen nu niet werken en zitten thuis te wachten om weer aan de slag te kunnen.

Misschien heb jij nog wel een baan maar ga je elke dag met tegenzin naar je werk en is het tijd voor iets anders. Je bent waarschijnlijk op internet gaan zoeken, of je hebt al eens gehoord van dit product. En je bent benieuwd naar reviews en ervaringen over "Vind Je Ideale Baan van Frank de Moei". Wat de reden dan ook precies is, je bent hier op de juiste pagina terecht gekomen.

Men heeft nu meer tijd, denkt meer na en wordt zich ook meer bewust van een aantal zaken. Ze willen nu graag online trainingen volgen omdat ze a) daar nu de tijd voor hebben en b) omdat ze diep in hun hart iets anders willen gaan doen. En nu in deze tijd is dat alleen online mogelijk.

Vind het werk wat bij je past

Zit jij te denken aan een andere baan, of meer uitdaging in je huidige werk? Of wil je compleet iets anders gaan doen? Wil je in loondienst blijven werken of toch voor jezelf gaan beginnen? Weet je niet precies wat je het liefst zou willen doen of weet je dat wel, maar durf je de stap niet te zetten. Wat het ook is, vind het werk wat bij je past en vooral werk wat je leuk vindt.

Je zult een stuk vrolijker en makkelijker opstaan en je gaat bij wijze van spreken fluitend naar je werk. Je dag vliegt voorbij en je komt met een voldaan gevoel thuis. Kortom je leven gaat er ineens heel anders uitzien. Daarom is het ook belangrijk dat je streeft naar jouw ideale baan of misschien zelfs wel jouw droombaan. Je droomt ervan maar denkt dat het slechts daarbij zal blijven.

Dat is uiteraard niet de bedoeling en Frank de Moei een oud bekende van ons, heeft hier dan ook een cursus voor gemaakt. Deze cursus zal jouw gaan helpen om de overstap te maken. In het kort gezegd, kom je in deze cursus o.a tot inzicht wat je echt wilt. En vervolgens ga je de stappen leren die nodig zijn om datgene ook daadwerkelijk te bereiken. Nieuwsgierig? Lees dan hieronder verder wat wij van Vind je ideale baan vinden.

Wie is de maker van de e-cursus Vind je Ideale Baan?

Frank de Moei is zoals we hierboven al noemde de maker van deze e-cursus en een oud bekende van ons. Dit omdat we al meerdere producten van hem hebben gereviewed. Namelijk: Nooit meer zorgen of stress, Blijvend zelfvertrouwen en Betere relaties met iedereen. Frank heeft vind je ideale baan en zijn overige producten via zijn bedrijf Capedium op de markt gebracht.

Op zijn verkooppagina claimt Frank geen rare of onmogelijke dingen, zo ook niet m.b.t. de cursus Vind je ideale baan. Door zijn jarenlange ervaring als trainer en coach weet hij precies waar de knelpunten zitten bij ieder onderwerp van zijn cursussen. In zijn cursussen stelt hij doelgerichte vragen, die jou echt tot nadenken aanzetten en je tot inzicht laten komen. Vanuit daar kun je dan weer verder.

Frank de Moei

In het geval van vind je ideale baan gaat het samengevat om de volgende punten. De angst om kwijt te raken wat je nu hebt, zoals bijvoorbeeld een x bedrag per maand waar je je huur e.d. mee kunt betalen. De twijfel en/of onzekerheid over je eigen kunde en weten wat je nu eigenlijk precies wilt. Vooral dit laatste is volgens Frank vaak het probleem en gaat hier dan ook dieper op in.

Na het volgen van zijn cursus heb je inzicht in je eigen kwaliteiten, je passie, weet je wat je echt wilt. En heb je geleerd om je angsten om te buigen. Daarna leer je de juiste stappen te zetten in een plan verwerkt, naar jouw ideale baan. Een baan die bij jou past, waarbij jij je goed voelt en waardoor je lekkerder in je vel zit.

Is Frank de Moei betrouwbaar?

Frank en zijn bedrijf Capedium staan netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Deze gegevens en zijn contactgegevens zijn ook duidelijk zichtbaar op zijn website Newstart.nl. Zoals we al eerder zeiden claimt Frank geen rare dingen en je krijgt dan ook gewoon wat er beloofd wordt. Franks is transparant in wat hij doet en gebruikt ook geen pseudoniem zoals we wel vaker zien bij online producten. Dus wij kunnen de vraag of Frank de Moei betrouwbaar is dan ook beantwoorden met een JA.

Naast zijn opleiding Positive Psychology waarin hij cum laude is afgestudeerd, is Frank een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met zijn 1 op 1 coaching heeft hij al veel mensen geholpen en met zijn cursussen nog veel meer. Dit heeft o.a. te maken met het feit dat het bereik hiermee veel groter is. Frank zijn passie is dan ook zoveel mogelijk mensen helpen en begeleiden naar een gelukkiger leven in zijn algemeen. Zijn cursussen bestaan al voor een langere tijd op de markt, wat uiteraard ook iets zegt over de kwaliteit en de betrouwbaarheid hiervan.

Wat krijg je als je de e-cursus Vind je Ideale Baan aanschaft?

Na aanschaf van Vind je ideale baan krijg je niet direct toegang tot de gehele cursus. Je ontvangt in een logische opgebouwde volgorde, 10 weken lang 12 e-mails met de desbetreffende lesstof. Deze bestaat uit een theoriegedeelte gevolgd door een aantal vragen en opdrachten. Het zijn vooral vragen die jouw tot nadenken aanzetten. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij zelf tot bepaalde inzichten komt zodat je weer verder kunt.

Het advies is om de antwoorden op deze vragen uit te werken in een schrift of bijvoorbeeld digitaal in Word. Deze ga je namelijk later gebruiken in je actieplan voor het vinden van je nieuwe baan. Frank heeft de lesstof onderverdeeld in 3 delen en voegt aan zijn e-mails op het juiste moment een bonus e-boek toe. De 3 bonus e-boeken ontvang je in week 1, 7 en 12 zodat je op het juiste moment daar extra informatie uit kunt halen. We zullen de inhoud en de bonussen van Vind je ideale baan hieronder voor jou gaan beschrijven.

Inhoud van de cursus

Deel 1: Je kwaliteiten en je passie ontdekken

In het eerste gedeelte ga je kijken naar waar jouw kwaliteiten liggen en waar je hart naar uitgaat. Je ontdekt wat jouw passie is, wat voor jouw belangrijk is in je werkomgeving en wat je echt graag wilt. Je gaat leren hoe je je talenten in kunt gaan zetten om er je werk van te maken. Want als je weet wat je kwaliteiten zijn, wat je passie is en hoe je dit in kunt gaan zetten, zul je sneller werk vinden wat bij je past. Dit omdat je dan veel gerichter op zoek kunt gaan.

Deel 2: Je twijfels omzetten in kracht

Nu je eenmaal weet wat je wilt, is het tijd om actie te gaan ondernemen. Maar vaak spelen er dan ineens allerlei twijfels op, zoals kan en durf ik het wel . Of ik weet nu wat ik heb maar wat krijg ik ervoor terug. Heel logisch want je hebt nu bijvoorbeeld een bepaald salaris waarmee je je huur of hypotheek betaald. De toekomst is nog onzeker en dat weerhoudt hen er vaak van om te veranderen.

Daarom ga je in deel 2 aan de slag om deze twijfels om te zetten in kracht en vol vertrouwen te werken naar de overstap. Het overwinnen van je angst en het onderdeel motivatie komt in dit deel aan bod. En je leert dat als je doet wat bij je past, je meer plezier hebt, uiteindelijk meer bereikt en meer succes zult hebben.

Deel 3: De overstap naar je ideale baan

Nadat je in deel 2 je angsten hebt omgezet hebt in kracht en je beseft dat het tijd is voor verandering. Ben je er psychisch klaar voor om de overstap te gaan maken. In dit derde en laatste deel wordt je begeleid en ga je de voorbereidingen treffen voor de overstap. Je leert o.a. hoe je je kennis en vaardigheden verder kunt vergroten.

Maar ook de volgende zaken komen aan bod:

  • Het krijgen van een groter netwerk
  • Meer voorstellingsvermogen
  • Meer focus
  • Succesvolle acties voor de overstap

Kortom je wordt in dit laatste deel volledig klaargestoomd om daadwerkelijk de overstap te maken. Daarmee kun je je oude baan achter je laten en je volledig focussen op jouw droombaan. Dit kan zijn bij een nieuwe werkgever, een compleet andere functie bij je huidige werkgever of misschien ga je als zelfstandig ondernemer aan de slag.

Bonussen

Eerder schreven wij dat je ook nog 3 bonus e-boeken bij deze cursus krijgt. De bonus e-boeken ontvang je in week 1, 7 en 12.
Te noemen:

  • Inzicht in je kracht
  • Ontdek je passie en je talent
  • Maak de overstap naar je droombaan

De 3 bonus e-boeken zijn een mooie aanvulling op deze cursus en worden op het juiste moment per e-mail aangeleverd. We gaan ze hieronder in het kort beschrijven.

Bonus 1: E-boek Inzicht in je kracht

Dit 56 pagina's tellende e-boek ontvang je bij les 1. Hierin wordt jou uitgelegd dat alles binnen handbereik ligt maar dat je wel zelf actie dient te ondernemen. Je bent namelijk ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes en daarmee ook je eigen geluk.

Als je iets echt graag wilt dan kun je het ook bereiken. Een inspirerend boekje waarin je leert wat jij eraan kunt doen om je doelen te bereiken en waarom je deze nog niet eerder bereikt hebt.

E-boek Inzicht in je kracht

Bonus 2: E-boek Ontdek je passie en talent

Het tweede bonus e-boek telt 44 pagina's en ontvang je in week 7.

Hierin leer je hoe jij je kwaliteiten, talenten en passie ontdekt en hoe je daar gebruik van kunt maken.

Ook ga je leren wat de juiste instelling is om gelukkig te zijn. Dit e-boek is een echte eye-opener vinden wij.

E-boek Ontdek je passie en talent

Bonus 3: E-boek Maak de overstap naar je droombaan

Het laatste e-boek wordt alles over de droombaan behandelt, bevat 64 pagina's en ontvang je in week 12. Hierin ontdekt je of jij toe bent aan een nieuwe baan en je krijgt informatie over wanneer het tijd is om het oude achter je te laten.

Je ontdekt hoe je van je hobby je werk kunt maken, wat een droombaan voor jou is en of een droombaan wel realistisch is. En tevens lees je hierin ook de fabels omtrent een droombaan.

E-boek Maak de overstap naar je droombaan

Wat is de prijs van de e-cursus Vind je ideale baan?

Op het moment van schrijven betaal je voor deze e-cursus € 49,00,- euro. Wat een gemiddelde prijs is voor een e-cursus, maar in vergelijking toch echt goedkoop is. Zoals we eerder schreven geeft Frank ook 1 op 1 coaching waar je gemiddeld zo'n € 95,00 per sessie voor betaald. Wil je hetzelfde bereiken als wat je in deze cursus leert dan kost je dat minimaal een aantal coachingssessies en ben je al snel een paar honderd euro kwijt.

Zet dat tegen elkaar af en de prijs € 49,00,- euro van Vind je ideale baan is ineens goedkoop. En vooral als je je bedenkt dat je na het volgen van deze cursus ook daadwerkelijk de switch durft te maken naar ander werk. Werk waarin je wel gelukkig bent en plezier in hebt en dat voor een schappelijke prijs.

Wat vinden klanten van deze e-cursus?

De ervaringen van klanten die wij tegenkomen over Vind je ideale baan zijn ronduit positief en dat geldt niet alleen voor deze cursus van Frank de Moei. Over de andere cursussen wordt ook vol lof gesproken. Veelal dezelfde reacties over Vind je ideale baan die we voorbij zien komen. Te noemen: dat men door de cursus het inzicht en de motivatie hebben gekregen. Het al jaren eerder hadden moeten doen en het hen heeft geïnspireerd.

De cursus wordt verder als prettig leesbaar beschouwd met een logische en duidelijke opbouw. Sterk motiverend, drempelverlagend en een voor een schappelijke prijs. Mensen hebben d.m.v. deze cursus hun ideale baan gevonden. De bonussen worden als een mooie aanvulling beschouwd, erg waardevol en verhelderend.

Ondanks dat sommige mensen eerder zouden kiezen voor 1 op 1 coaching of een klassikale cursus, zijn ze hierover zeker niet minder te spreken. Ze ervaren de e-cursus juist als prettig omdat ze het in hun eigen tempo kunnen doen. Dat vinden ze ideaal omdat ze door de vragen worden aangezet tot nadenken. Ze kunnen daarmee de stof en de vragen laten landen om vervolgens in hun eigen tempo tot bepaalde inzichten te komen.

Eindoordeel

Bovenstaande positieve reacties kunnen wij alleen maar beamen en ons eindoordeel is dan ook erg positief. Zowel de inhoud, de opbouw en de kwaliteit van Frank zijn cursussen zijn gewoon goed te noemen. De bonus e-boeken maken deze cursus een mooi compleet totaalpakket. Frank kauwt in zijn cursus de dingen niet voor, hij laat je zelf tot inzicht komen door de juiste vragen te stellen.

Wij zijn van mening dat dat deze cursus erg krachtig maakt. Voor de mensen die op dit moment niet gelukkig zijn in hun huidige werk, of het liefst hun hart willen volgen maar dat niet durven, kunnen wij deze cursus van harte aanbevelen. Je krijgt hierin de juiste handvatten aangereikt waarmee je wel de switch durft te gaan maken.

De e-cursus Vind Je Ideale Baan kopen? + Kortingslink

Wil jij ook graag iets ander gaan doen of doen wat je echt leuk vindt en ben je na het lezen van deze review enthousiast geworden? Sta je te popelen om vandaag nog te starten met het vinden van jouw ideale baan? Dan kan dat via de onderstaande knop. Je ontvangt via deze link altijd de actuele aanbieding van de cursus Vind je Ideale Baan.

Uiteraard wensen wij jou veel succes met het volgen van deze cursus en het switchen naar jouw ideale baan.

Vind je ideale baan

Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met 'Vind Je Ideale Baan Review van Frank de Moei', laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.