Home » Reviews » Geluk en Relatie » Politietest Coaching Programma Review (Ronny Rockx)
Cover Politietest Coaching Programma

Misschien heb je het Politietest Coaching programma al eens voorbij zien komen en ben je benieuwd naar ervaringen en/of een review over het product?
Dan kunnen we je vertellen dat je op deze pagina precies goed zit.

Heb jij altijd al bij de politie willen werken maar kom je niet door de toelatingstest heen? Of ben je benieuwd naar wat die test precies inhoudt en of je gegarandeerd kan slagen voor die test? Want voordat je aan de politieopleiding mag beginnen zul je namelijk eerst moeten slagen voor de test.

Wij hebben dit product voor jou gereviewed en gaan onze ongezouten mening met jou delen.

Wij gaan proberen om al jouw vragen te beantwoorden over het Politietest Coaching Programma van Ronny Rockx. We gaan jou in ieder geval vertellen wie Ronny Rockx is en of hij wel of niet betrouwbaar is. Wat je kan verwachten van dit programma , wat het programma kost, of je waar krijgt voor je geld en nog veel meer.

Wij begrijpen dat een test voor veel mensen best spannend kan zijn en dat je hier behoorlijk tegen op kunt zien. Dus hoe fijn zou het zijn als je dan een hulpmiddel zou hebben die jouw meer vertrouwen kan geven. Laten we snel verder kijken of dit e-boek het hulpmiddel is voor jou en jij hiermee jouw droom kan bereiken en of jij hiermee fluitend door de testonderdelen komt.

Wie is Ronny Rockx?

Ronny Rockx heeft de website Politietest.nl opgericht en is tevens auteur van het e-boek Politietest Coaching Programma. Hij claimt in het dagelijkse leven zowel gezondheidscoach als mentalcoach te zijn voor meerdere doelgroepen.

In het verleden heeft Ronny de Koninklijke Militaire School KMS) gevolgd en is daar tevens opgeleid tot instructeur. Daar heeft hij dan ook de volgende certificaten behaald: Groepsinstructeur en Zware lichamelijke vaardigheden. Iemand die dus echt van wanten weet.

Is Ronny Rockx betrouwbaar?

Navenant Ronny gezondheidscoach en mentalcoach beweert te zijn, kunnen we maar weinig vinden over Ronny Rockx en zijn coachingsvaardigheden. We zien een karig LinkedIn profiel waarop staat dat hij 'marketeer' is en uit Breda komt, meer niet. Wij hebben dan ook sterk het vermoeden dat hij een pseudoniem (Schuilnaam) gebruikt. Dit zien we overigens wel vaker bij digitale producten.

Dit hoeft dan ook niet direct te betekenen dat het product wat er verkocht wordt niet goed zou zijn. Als we verder gaan zoeken naar het bedrijf wat achter het product zit, kunnen we eigenlijk ook maar weinig vinden. Op de verkooppagina zelf vinden wij geen KvK nummer of andere contactgegevens. Dit komt op ons niet echt betrouwbaar over.

Wel lijkt het erop dat het e-boek daadwerkelijk door Ronny Rockx is ontwikkelt, want de certificaten en de kennis die Ronny Rockx beweert te hebben lijken wel te kloppen namelijk. Dit vinden wij dan wel positief. Mocht je het e-boek aanschaffen en niet tevreden zijn om welke reden dan ook, kun je altijd je geld terugvragen. Hiervoor heb je 30 dagen de tijd, en je kunt dit via de contactpagina doen. En dit zijn ze dan ook verplicht.

Wat krijg je als je het Politietest Coaching Programma aanschaft?

Met de bovenstaande informatie hebben we het product extra goed onder de loep genomen. We gaan voor jou hieronder beschrijven wat je allemaal krijgt en wat je kunt verwachten van het Politietest Coaching Programma. Na betaling krijg je direct toegang via de -mail tot het hele programma inclusief de bonus. Je ontvangt de bestanden in zowel PDF- als ePub formaat. Deze kun je downloaden en zijn te openen op je smartphone, laptop, pc, tablet en zelfs op je e-reader.

Het e-boek Politietest Coaching Programma

Het is een cursus die bestaat uit een e-boek van 69 pagina's. Volgens de verkooppagina heeft deze cursus een waarde van meer dan 400 euro. Na het programma doorgenomen te hebben vinden wij dit bedrag echt overtrokken. Hierover later meer. Het Politietest Coaching Programma bereid jou voor op de sollicitatieprocedure als Politieagent en om jouw deelname aan de politieopleiding werkelijkheid te maken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

De cognitieve capaciteitentest

Hier krijg je tips en trucs om je hersencapaciteit te kunnen vergroten. Je krijgt kennismakingsoefeningen met desbetreffende uitleg, zodat je weet wat jou te wachten staat. En het bevat een actieplan waarbij jij jouw scores tot universitair hoog niveau brengt.

De taaltoets

Hier leer je stap voor stap je taalvaardigheid te ontwikkelen naar HBO niveau. De les zit wel goed in elkaar en is ook begrijpelijk. Maar wat ons betreft niet van HBO niveau maar meer middelbare school niveau. Zoals werkwoordsvormen, de nieuwe spelling inclusief oefenopgaven. Voor diegene die moeite hebben met werkwoordspelling is dit een handig hoofdstukje.

De sporttest (fysieke vaardigheidstoets)

Dit hoofdstuk bevat een trainingsschema. Er worden 8 krachtige tips gegeven die je gelijk kunt toepassen om je sportprestaties te laten stijgen en je leest de geheimen van topsporters. Het bevat ook een aantal algemene tips over voeding, rust en training. Het ontbreekt hier wel aan onderbouwing van de beweringen. Dus we moeten er maar vanuit gaan dat het allemaal klopt wat daar staat.

Het psychologische onderzoek

Je leert in dit hoofdstuk vragen te herkennen, waardoor jij de juiste antwoorden kan geven. Een methode om jouw psychologische overkomen te optimaliseren.

Het eindgesprek

In het eindgesprek leer je communicatietechnieken waarvan jij niet alleen profijt zult hebben tijdens de testonderdelen maar ook in je verdere jouw verdere leven. En je wordt voorbereid op de sollicitatie met voorbereidings- en sollicitatietechnieken.

Persoonlijke coaching via e-mail

Hier kun je via de e-mail jouw persoonlijke situatie voorleggen.

Bonus

Bonusrapport krachtige doelen stellen

In dit gratis rapport van 18 pagina's leer je hoe je jouw doelen en wensen krachtig kunt formuleren, en hoe je jezelf aan jouw doel kunt verankeren. Hierdoor kom je krachtiger over en laat je jezelf door niets tegenhouden. Zo zul je gemotiveerd en zonder moeite aan de slag gaan met de voorbereiding voor de politietest!

Als je het lettertype verkleint en de opvulling weglaat hou je ongeveer nog een 6-tal pagina's over. ;-)

Wat is de prijs van het Politietest Coaching Programma?

De prijs van het Politietest Coaching Programma is €27,- euro. Eerder hebben wij al even genoemd dat het volgens de verkooppagina een waarde zou hebben van meer dan €400,- euro. Dit is echt overtrokken. De prijs van €27,- euro is niet heel hoog, maar als we kijken naar de prijs kwaliteitsverhouding vinden wij het bedrag toch best aan de hoge kant.

Er wordt een vrij groot lettertype gebruikt in de e-boeken en er wordt ook veel opvulling gebruikt. Eigenlijk hou je onder de streep niet veel over aan echte concrete informatie. Dit vinden wij jammer, want een product als deze zou wat ons betreft wel uitgebreider mogen met meer concrete informatie. De info is net genoeg om te weten wat je te wachten staat zodat je net met de hakken over de sloot de test kunt doorstaan.

Niet-goed-geld-terug garantie

We snappen dat je misschien nog niet helemaal zeker bent en twijfelt of je dit e-boek wel of niet moet aanschaffen. Er zit wel in ieder geval een niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen op dit product. Ze claimen het volledige aankoopbedrag terug te storten als je om welke reden dan ook niet tevreden bent. Dit is wettelijk verplicht, en je kunt je hier dus altijd nog op beroepen.

Wat vinden klanten van het Politietest Coaching Programma?

We kunnen buiten de verkooppagina om geen echte klantervaringen of reviews vinden hierover. Er bestaat een Facebookpagina met ontzettend veel likes, maar er worden geen ervaringen over dit programma gedeeld op die pagina. Op de Facebookpagina worden wel veel vragen gesteld omdat mensen willen weten of dit product echt wat is. Op zich vinden wij dat niet vreemd als je naar de verkooppagina zelf kijkt en er weinig op het internet over te vinden is.

Er zijn geen positieve maar ook geen negatieve ervaringen te vinden over het Politietest Coaching Programma. Wel doet de Politie zelf afstand van alles wat met het Politietest Coaching Programma te maken heeft. De reden hiervan is ons niet bekend. Dus mocht jijzelf tot aanschaf overgaan van dit product of iemand die je kent, laat dan a.u.b. een review op deze site achter middels een reactie onderaan de pagina.

Eindoordeel

De inhoud en de kwaliteit van dit product vinden wij wat te summier. Het neigt in onze ogen meer naar een product waarmee ze snel geld willen verdienen. Dit omdat de verkooppagina op ons over komt als iets wat te mooi is om waar te zijn. Ze roepen dat het een waarde van meer dan €400,- euro heeft, maar dat jij het kan kopen voor een prikkie. Dit komt op ons niet echt geloofwaardig over.

Wij vinden het de gevraagde €27,- euro niet echt waard. Maar misschien kun jij wel met deze summiere informatie de test halen en je baan bij de politie krijgen. Dus het is aan jou om hier over te oordelen en te beslissen natuurlijk.

Het Politietest Coaching Programma kopen?

Mocht je toch besluiten tot aankoop over te willen gaan, dan kun je het programma hieronder bestellen door op de knop te klikken.

En uiteraard wensen wij jou dan veel plezier en succes bij je sollicitatie bij de Politie. We zouden het op prijs stellen als je jouw ervaring hieronder deelt onderaan de pagina.

Cover Politietest Coaching Programma

Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met her "Politietest Coaching Programma", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.