Home » Reviews » Geluk en Relatie » Nooit Meer Zorgen of Stress Review (Frank de Moei)
Nooit meer zorgen of stress cover

Iedereen heeft wel eens last van stress, maakt zich wel eens zorgen of zit wel eens niet lekker in zijn vel. En voor diegene die hier last van hebben is het noodzaak dat ze snel weer lekker in hun vel komen te zitten. Want dit alles mag natuurlijk en is ook heel menselijk, maar het moet zeker niet te lang duren.

Daarom gaan wij vandaag de E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress van Frank de Moei reviewen zodat jij na het lezen hiervan weet of deze e-cursus geschikt en betrouwbaar is om stress te verminderen, of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

Voordat we aan de review beginnen zullen we het eerst gaan hebben over waar zorgen en stress nu precies vandaan komen. Nieuwsgierig? Lees dan hieronder verder.

Waar komen Zorgen en Stress nu precies vandaan?

Zorgen en Stress worden niet veroorzaakt door een bepaalde situatie zoals veel mensen denken, maar door hoe jij reageert op die situatie. Ze komen dus voort uit jou eigen gedachten!

Zodra je bovenstaande zinnen daadwerkelijk begrijpt, zullen zij de belangrijkste sleutel naar een stressvrij en zorgeloos leven zijn, en creëren tegelijkertijd een enorme vrijheid. Deze zinnen zijn de belangrijkste zinnen uit de cursus van Frank de Moei.

Misschien dat je nu denkt: Ja maar, mijn situatie geeft mij toch echt stress! Lees dan verder....
Als stress veroorzaakt zou worden door een situatie, dan zouden alle mensen in die situatie dus stress ervaren! Dat is dus niet zo. Uiteraard zijn er situaties die we met zijn allen het liefst zouden vermijden: zoals het verliezen van je baan, een verbroken relatie, geldgebrek etc.
Genoemde situaties zijn zeker mogelijke bronnen van stress, maar het valt of staat hoe jij ermee omgaat. Want je zult zien dat er mensen zijn die geen zorgen of stress ervaren, maar die toch in dezelfde situatie zitten.

Kortom: Frank de Moei zal jou in deze e-cursus het inzicht geven die je nodig hebt om al je stress en zorgen los te kunnen laten.

Wie is Frank de Moei?

Frank is de eigenaar en oprichter van NewStart.nl, deze website is onderdeel van Capedium Training & Coaching. Hij is professioneel coach en ontwikkelt cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Door zijn jaren lange ervaring als professionele life-coach, is hij een expert geworden in het begeleiden van mensen naar een gelukkig en succesvol leven.

Mensen helpen is dan ook zijn passie net zoals psychologie, coaching en training dat is voor hem.

Is Frank de Moei betrouwbaar?

Frank is aangesloten bij meerdere brancheorganisaties zoals het EMCC (European Mentoring and Coaching Council) en het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Hij heeft vele tevreden klanten en het contact wat wij met frank hebben gehad vonden wij zeer aangenaam. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring en zijn bedrijfsgegevens staan duidelijk op zijn site vermeldt. Ook heeft de website een uitgebreide contact pagina en je vragen worden dan ook netjes en op tijd beantwoord.
Het antwoord op de vraag of Frank de Moei betrouwbaar is dan voor ons ook een duidelijke JA.

Wat krijg je als je de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress aanschaft?

Je krijgt een digitale e-cursus die bestaat uit 19 lessen. Iedere week ontvang je 2x per week een e-mail, en zul je dus in 9 weken klaar zijn met de volledige cursus. De e-mails bevatten waardevolle theorie, onderbouwd met voorbeelden en onderaan iedere les staan oefeningen die je uit dient te voeren. Ook bevatten de e-mails regelmatig nog een link naar een pagina met extra info.

De opbouw van deze e-cursus vinden wij verrassend goed. Frank zal je namelijk stap voor stap het inzicht geven die je nodig hebt om ermee aan de slag te kunnen. Door deze inzichten en de oefeningen die je uit moet voeren, zul je uiteindelijk je stress en zorgen beter of geheel los kunnen laten. Je ontvangt naast deze e-cursus ook nog en tweetal bonussen.

Bonussen

Bonus 1: E-book "Inzicht in je eigen kracht"

Dit e-book bevat 56 pagina's en gaat over "Dat je kan krijgen wat je wilt". Het maakt niet uit wat, misschien wil jij meer geluk, of meer succes, of wil jij je inkomen verhogen, of wil jij je passie volgen? Dit e-book inspireert jou en zal jou daarbij gaan helpen.

Bonus 2: Eén Coachingsessie per E-Mail

De naam van de bonus zegt het eigenlijk al, het is een éénmalige mogelijkheid om via de e-mail een persoonlijk advies van Frank te mogen ontvangen. Je mag dan één vraag stellen die Frank zal beantwoorden.
Hij zal je advies geven en/of je vraag beantwoorden met een tegenvraag waarmee je zelf weer verder kan.

Voor wie is deze e-cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor jou als je:

 • Bereidt bent om te investeren in jezelf, en dus ook in een stressloze toekomst.
 • Ook bereidt bent om de oefeningen uit te voeren onderaan iedere les.
 • De waarde van jouw gezondheid in ziet.
 • Kritisch naar jezelf, je eigen gedachten en je overtuigingen durft te kijken.

Deze cursus is niet geschikt voor jou als je:

 • Het allemaal wel prima vindt zo.
 • Er weinig tot geen moeite voor wilt doen.
 • Niet open staat voor veranderingen.

Wat ga je bereiken met de e-cursus e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress?

Frank de Moei biedt jou via deze e-cursus de mogelijkheid aan om echt je problemen aan te pakken. Hiervoor gebruikt hij een praktische, effectieve en systematische methode. Stap voor stap zal hij je begeleiden naar je doel:

Deze cursus zal ervoor zorgen dat je weer:

 • Innerlijke kracht krijgt
 • Zelfvertrouwen krijgt
 • Innerlijke rust ervaart
 • Positiever denkt
 • Beter kunt ontspannen
 • Energie en Vrijheid ervaart

Wat is de prijs van de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress ?

Is de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress jouw geld waard?

Wij vinden de prijs van €59,00 een hele acceptabele prijs voor wat je krijgt. Je ontvangt dus de 9 weekse e-cursus, en de 2 bonussen. De bonussen alleen al hebben samen een waarde van €25,00. Als je naar een coach of een psycholoog zou gaan ben je per uur al veel meer kwijt dan voor deze hele cursus. Een leven zonder Zorgen of Stress is wat ons betreft veel meer waard.

Niet goed, geld terug garantie

Frank biedt tevens een niet goed, geld terug garantie van 15 dagen. We moeten er wel bij vermelden dat je dan pas 6 van de 19 e-mails hebt mogen ontvangen, maar wat ons betreft weet je na die 6 e-mails wel al of deze e-cursus wel of niet iets is voor jou. De vermoedelijke reden hiervan is dat Frank hiermee het kaf van het koren wilt scheiden.. Want als je gemotiveerd bent zul je namelijk wel de oefeningen maken, waar ongemotiveerde mensen waarschijnlijk af zullen haken.  

De ervaringen van klanten met de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Een review is uiteraard niet compleet zonder ervaringen, en daarom zijn we daar naar op zoek gegaan, naast dat we zelf het product uitgeprobeerd hebben. Zie onze beoordeling onderaan deze pagina.
We zijn alleen maar positieve ervaringen tegengekomen. Zowel op Facebook, Twitter, LinkedIn en uiteraard ook op Frank zijn eigen Salespage. Normaal gesproken hechten wij niet zoveel waarde aan positieve ervaringen op de Salespage zelf, maar dit zijn er wel ontzettend veel. Dat is ook niet gek als je ziet dat er al meer dan 15.000 mensen een online training hebben gevolgd bij NewStart.nl.

Eindoordeel

Wij zijn aangenaam verrast over deze e-cursus voor deze prijs, vandaar ook dat wij deze cursus met 5-sterren beoordelen. Als je naar een coach gaat of professionele begeleiding krijgt ben je per uur al gemiddeld €85,- kwijt.

Dus als je last hebt van Zorgen of Stress en ben je bereidt de bijbehorende oefeningen te doen die meegegeven worden, dan kunnen wij deze e-cursus dan ook echt van harte aanbevelen!


Wij zeggen DOEN! En Ervaar het zelf!

Mijn eigen ervaring met de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Wij hebben de cursus zelf uiteraard ook gevolgd om hier een beoordeling over te kunnen geven.We hebben de oefeningen uitgevoerd en toegepast in de praktijk. En wij kunnen niks anders zeggen dan dat deze e-cursus er echt aan bijgedragen heeft dat wij minder stress ervaren, het ons rust heeft gebracht, en vooral denken we veel positiever! Het heeft ons ook meer vertrouwen gegeven waardoor je dingen dus ook eerder los durft te laten. Wel is het echt een must om de oefeningen uit te voeren. Als je dat niet doet heeft deze e-cursus geen enkele kans van slagen. Je moet er echt mee aan de slag! En als je dit daadwerkelijk doet, dan zul je zelf gaan  ervaren dat het werkt.
In 1 woord vinden wij deze e-cursus erg krachtig! 

De e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress kopen?

Wil jij het graag gaan doen en het zelf ervaren, ga dan via de onderstaande knop naar de Geheime Kortingspagina.

e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met de e-cursus "Nooit meer Zorgen of Stress, laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.