Home » Reviews » Geluk en Relatie » e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen Review (Frank de Moei)

Frank de Moei heeft de e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen ontwikkeld. De achterliggende gedachten van Frank is, dat iedereen het verdient om met meer kracht, rust en zelfvertrouwen door het leven te gaan.

Zelfvertrouwen is de mate waarin jij vertrouwen hebt in je eigen kunnen. Zelfverzekerd zijn betekent dat dit vertrouwen sterk is.

Een gebrek aan zelfvertrouwen kan ervoor zorgen dat je je leven slechts half leeft en dat je daardoor moeilijker voldoening vindt. Dit omdat je je waarschijnlijk sneller tevreden stelt met minder dan wat je verdient.

Wij waren uiteraard benieuwd of deze e-cursus je daadwerkelijk helpt en je zekerder in het leven komt te staan na het volgen ervan. We hebben ons ingeschreven voor deze e-cursus en gaan jou in deze review hier dan ook alles over vertellen.

Eerder hebben wij een review geschreven over een ander product van Frank de Moei namelijk Nooit Meer Zorgen of Stress Review en daar waren wij heel erg enthousiast over. Hopelijk voldoet deze e-cursus ook aan onze verwachting.
Benieuwd? Lees dan snel verder....

Wie is Frank de Moei

Frank is de oprichter van NewStart.nl, zijn website is onderdeel van Capedium Training & Coaching. Tevens is hij professioneel coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en ontwikkelt ook cursussen op dit gebied.

Meer dan 25 jaar heeft hij ervaring als professioneel coach en begeleid mensen naar een gelukkiger en succesvol leven. Mensen helpen is echt een passie van Frank.

Frank de Moei

Is Frank de Moei betrouwbaar?

Frank is aangesloten bij meerdere brancheorganisaties en heeft inmiddels al vele tevreden klanten. Hij heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring en op zijn website staan zijn bedrijfsgegevens netjes vermeldt. De website bevat een uitgebreide contactpagina waar je je vragen kunt stellen en deze worden netjes beantwoord is onze ervaring.

Doordat we al eerder een product van Frank: Nooit meer zorgen of stress aangeschaft en gereviewed hebben, weten wij dat Frank de Moei betrouwbaar is. Het contact met Frank vonden wij erg prettig en je krijgt wat er wordt beloofd en dat voor een goede prijs. Hij wil alleen maar tevreden klanten en dat draagt hij ook uit.

Wat krijg je als je de e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen aanschaft?

Je krijgt direct toegang via de mail tot de e-cursus. 13 weken lang ontvang je elke week een les. Elke les bevat eerst een stuk theorie die je inzicht zal geven in de oorzaken en oplossingen op het gebied van zelfvertrouwen. Aan het einde van de les zul je opdrachten krijgen en nog een aantal tips. Met deze opdrachten ga je de theorie toepassen op de dagelijkse praktijk, en ze laten je nadenken over jouw persoonlijke situatie.

De gehele cursus is onderverdeeld in 3 delen en daarnaast ontvang je ook nog een aanttal bonussen. We zullen dit hieronder verder benoemen.

Deel 1: Analyseer je zelfvertrouwen

In dit eerste deel leggen ze uit wat zelfvertrouwen precies is, waar het gebrek aan zelfvertrouwen vandaan komt en wat voor een invloed het heeft op je leven. Er zullen inzichten, tips en technieken aangereikt worden om je zelfvertrouwen te vergroten.

Deel 2: Ontdek je zelfvertrouwen

Frank gaat in het tweede deel nog dieper in op de gevolgen van gebrek aan zelfvertrouwen en welke invloed dat heeft op je doen en laten en op je omgeving. Je gaat kijken naar hoe dat gebrek aan zelfvertrouwen is ontstaan, wat je sterke punten en eigenschappen zijn en wat je specifiek aan jezelf zou willen veranderen.

Deel 3: Creëer nieuw zelfvertrouwen

In het derde en laatste deel ga je leren hoe je je onzekerheid kan transformeren naar zekerheid. Ook ga je leren hoe je de totale controle weer terugkrijgt en hoe je je gestelde doelen kunt gaan bereiken. Dit zal je uiteindelijk een gelukkiger mens maken, je zult zekerder in het leven staan en daardoor lekkerder in je vel zitten.

Bonussen

Bonus 1: Het e-boek Inzicht in je Kracht

Deze bonus ontvang je bij de eerste email en zoals de naam al aangeeft krijg je door het e-boek inzicht in je eigen krachten. Het is een inspirerend e-book van 56 pagina's.

Het staat vol met tips over hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, over positiever denken, wat de juiste mentaliteit voor succes is en veel meer.

Bonus 2: Het e-boek Je bent prima zoals je bent

Het tweede e-boek "Je bent prima zoals je bent" ontvang je bij de vijfde e-mail. Dit boek bestaat uit 84 pagina's en gaat over zelfvertrouwen, zelfrespect en acceptatie.

Je leest de 7 Mythen over zelfvertrouwen. Meer respect voor jezelf, trots zijn op jezelf en jezelf het allerbeste gunnen, een positief zelfbeeld ontwikkelen etc etc.

Bonus 3: Het e-boek Volg je eigen weg

Dit is de laatste bonus en deze ontvang je bij de laatste e-mail. 64 pagina's over goed of slecht, doen wat je wilt, kwetsbaar opstellen. Willen veranderen maar je weet niet precies hoe.

Focussen en werken aan je sterken punten en niet je zwakke punten. Assertief worden, stoppen met jezelf te vergelijken, je verlegenheid overwinnen en nog veel meer.

Bonus 4: eén Coachingsessie per E-Mail

De naam van de bonus zegt eigenlijk al genoeg. Je krijgt éénmalig de mogelijkheid om via de e-mail een persoonlijke vraag of advies aan Frank te mogen stellen.1 vraag mag je dus stellen die hij zal beantwoorden.
Hij zal je advies of inzicht geven en/of je vraag beantwoorden met een tegenvraag waarmee je dan weer verder kunt.

Wat is de prijs van de e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Op de Salespage van Frank staat: Let op: dit is een tijdelijke aanbieding omdat er een limiet is aan het aantal cursisten die hij kan begeleiden. Onze ervaring is echter dat dit meestal een verkooptruc is om je snel over te halen om het product nu te kopen. Wij verwachten dat dit gewoon de prijs is en dat deze niet snel zal wijzigen. Maar 100% zeker weten wij dit niet.

De prijs van €49,- vinden wij wel een hele nette prijs. Als je je namelijk bedenkt dat je voor een consult al snel €95,- per sessie kwijt bent, is dit absoluut een koopje.

prijs e-cursus blijvend zelfvertrouwen

Geld terug garantie

Frank de Moei is ervan overtuigt dat de lessen jouw gaan helpen om zekerder in het leven te komen staan met meer zelfvertrouwen. Daarom geeft hij 30 dagen lang een volledige garantie.

Merk je na het volgen van de lessen en het uitvoeren van de opdrachten geen resultaat of te weinig resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en je zult je volledige aankoopbedrag teruggestort krijgen. Je loopt dus geen risico.

geld terug garantie

Voordelen e-Curus Blijvend Zelfvertrouwen

 • Je kunt deze cursus doen wanneer je maar wilt en in je eigen tempo
 • Je doet eerst kennis op d.m.v. de theorie en daarna oefen je met het vertalen ervan naar de praktijk
 • De complete cursus kun je binnen 12 a 13 weken al afronden
 • Elke week een les ontvangen helpt je om de oefeningen af te ronden voordat je aan de volgende les begint
 • Een scherpe prijs van €49,- als je je bedenkt dat een consult je al snel €95 per sessie kost

Voor wie is deze e-Cursus geschikt?

De e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen is voor jou geschikt als je:

 • Bereidt bent om jezelf te investeren
 • Zekerder in het leven wilt staan
 • Gebrek aan zelfvertrouwen invloed heeft op jou en je omgeving
 • Niet meer afhankelijk wilt zijn van anderen
 • Wilt stoppen met twijfelen
 • Minder perfectionistisch wilt zijn

Voor wie is deze e-Cursus niet geschikt?

De e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen is voor jou niet geschikt als je:

 • Niet bereid bent om in jezelf te investeren
 • Gebrek aan zelfvertrouwen je niet hindert
 • Geen tijd en energie wilt stoppen in de opdrachten die erbij komen kijken
 • Afhankelijk wilt blijven van anderen
 • Niet kritisch naar jezelf wilt kijken

Klantervaringen e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Nadat we het internet en Facebook afgezocht hebben vinden we echt heel veel positieve reacties van klanten. De mensen geven aan dat ze echt geholpen zijn, blij zijn dat ze er aan begonnen zijn en dat de oefeningen nuttig zijn.

Op de website van Frank zie je bij de reacties alleen de initialen staan en dan staat er man of vrouw achter. Na navraag te hebben gedaan bij Frank, heeft hij dit uit respect voor de privacy van zijn klanten gedaan. We zullen hieronder wat klantervaringen weergeven.

Alles valt of staat uiteraard wel met je eigen inzet is onze mening. Maar dat is eigenlijk ook logisch.

Klantreacties

PT, vrouw: Is blij dat ze de cursus is gaan volgen. Ze schrijft dat ze net haar 6e les erop heeft zitten en dat ze zich naar elke les weer vol energie voelt. We heeft ze nog steeds het gevoel dat haar vertrouwen zich af en toe in de steek laat in bepaalde situaties. Tegelijkertijd denkt ze dan aan de oefeningen, positieve gedachtes e.d. waardoor ze zich beter voelt en de onzekerheid wegebt.

CO, vrouw: Vindt de cursus enorm waardevol. Een prettige cursus, mooi opgebouwd, verhelderend en duidelijk. En zegt dat ze er veel van opgestoken heeft en nieuwe inzichten heeft gekregen. Alles is direct toepasbaar in de praktijk, wat het zo enorm waardevol maakt.

RN, man: Hij is nog niet zo heel lang bezig met de cursus omdat hij er tegenop zag. Deels omdat hij schrik had en deels omdat hij er wat raar tegenop keek. Hij dacht waarom zou ik dit doen? Nu is hij blij dat hij toch de stap gezet en is er inmiddels van overtuigt dat deze cursus hem gaat helpen. Vooral les 3 en 4 vond hij interessant.

Op de goede weg schrijft hij en blijft niet meer bij de pakken neerzitten. Gelooft nu in zijn eigen kunnen en dat geeft hem weer zelfvertrouwen. Afrondend schrijft hij dat deze cursus voor hem op vlak van werkgebied een geschenk uit de hemel is.

klant ervaringen e-cursus blijvend zelfvertrouwen

Onze ervaring met de e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Wij vinden deze cursus erg waardevol. De cursus is kort maar wel krachtig. Het fijne vonden wij dat je maar 1 keer per week een les ontvangt, zodat je ook daadwerkelijk de tijd neemt en er niet te snel doorheen gaat.

De opbouw van de cursus is goed en is voor iedereen te begrijpen. Je wordt echt aangezet tot nadenken en de theorie en de inzichten die er gegeven worden maken het dat je het kan vertalen naar de praktijk.

Persoonlijk was ik zelf in bepaalde situaties nog onzeker, en ik merk dat ik nu veel sterker ben en veel minder waarde hecht aan wat andere mensen van mij vinden. Ik weet nu dat ik het waard ben en er mag zijn.

Eindoordeel

Voor ons weer een cursus van Frank de Moei waar je echt iets aan hebt en die je echt verder helpt. Mits je uiteraard bereid bent om naar je eigen situatie te willen kijken en daar goed over nadenkt om de bijbehorend opdrachten goed uit te voeren. Ben je dit niet, dan raden wij je deze e-cursus af.

De e-Cursus is eenvoudig maar goed opgebouwd. De bonus boeken zijn een mooie toevoeging en zijn extra. Je hoeft deze niet te lezen om succesvol te zijn met deze cursus. Ze zijn namelijk vooral bedoeld als naslagwerk.

Mocht je om wat voor reden dan ook deze cursus niet goed vinden of niet helemaal tevreden zijn, dan is er een 30 dagen geld terug garantie. In onze ogen dus de moeite waard om te proberen aangezien je geen enkel risico loopt.

E-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen kopen?

We hebben hierboven al benoemd dat de tijdelijke aanbieding waarschijnlijk voor langere tijd geldig zal blijven. Dus neem vooral de tijd om na te denken of je tot het kopen over wilt gaan.

Als je nu al overtuigt bent en je wilt graag direct starten met de "e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen" dan kan dat via onderstaande link.

Ben Jij Bereidt Om Te Investeren In Jezelf En Wil Jij Zekerder In Het Leven Staan?

Twijfel Dan Niet Langer En Start Vandaag!


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met 'De e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen', laat dan onderaan deze pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.