Home » Reviews » Geluk en Relatie » Conversatie Koning Review (AttractionGym)

Welkom op de pagina Conversatie Koning Review van AttractionGym, waar we onze mening en ervaringen met deze online videocursus met jou gaan delen.

Ben jij op zoek naar een oplossing vanwege het feit dat je steeds dichtklapt als je een vrouw wilt versieren? Of denk je vaak "oh shit wat moet ik nu in godsnaam tegen haar zeggen"?

Ben jij op zoek naar woorden, maar toch ontsnapt er steeds weer een oer saaie vraag uit je mond? En wil jij eindelijk eens een normaal en leuk gesprek voeren met een vrouw? Dan is deze videocursus Conversatie Koning wellicht voor jou de oplossing.

We gaan in deze review het product zo uitgebreid mogelijk beschrijven, en geven antwoorden op vragen zoals:

 • Is Conversatie Koning van Attractiongym te vertrouwen?
 • Is Conversatie Koning oplichting?
 • Wat is de prijs van Conversatie Koning en is dit je geld waard?
 • Wat zijn de ervaringen van anderen met Conversatie Koning?
 • Als ik Conversatie Koning van Attractiongym aanschaf wat krijg ik dan precies?

En nog veel meer. Lees hieronder verder.

Wie zijn de makers van Conversatie Koning?

De datingcoaches Arnoud van Veen en Daan de Ram, zijn de bedenkers van Conversatie Koning. Onder de paraplu van AttractionGym geven zij naast deze online videotraining verschillende webinars, bootcamps en cursussen speciaal voor mannen.

AttractionGym bestaat al zo'n 10 jaar en heeft een uitgebreid team van coaches. Inmiddels hebben zij met succes al duizenden mannen geholpen om een buitengewoon liefdesleven te krijgen.

Daan de Ram
Arnoud van Veen

Is AttractionGym te vertrouwen?

Als je een product gaat kopen is het belangrijk om te weten of het bedrijf wat het product verkoopt te vertrouwen is. In het geval van Attractiongym hoef je je daarover geen zorgen te maken. De producten die zij verkopen zijn van goede kwaliteit en je krijgt wat er beloofd wordt. Ze bestaan inmiddels ook al 10 jaar en hebben zich inmiddels wel al bewezen. De Kvk- en contactgegevens staan netjes vermeldt op de website, en ze zijn transparant over hetgeen wat ze doen.

Wat krijg je als je Conversatie Koning aanschaft?

Als je Conversatie Koning aanschaft ontvang je direct een e-mail met je persoonlijke inloggegevens. Hiermee kun je inloggen op een website met een speciaal ledengedeelte. Je hebt daarmee direct toegang tot de gehele cursus, inclusief de bonussen. De cursus bestaat uit 6 modules, die video's en begeleidende teksten bevatten.

Deze video’s zijn met een “geheime camera” opgenomen in de kroeg. Je krijgt te horen wat er precies gezegd wordt en hoe de vrouwen er op reageren. Je zult hier zien dat de trucs die ze in de praktijk toepassen ook echt werken. De video's zijn goed te volgen ook al is de kwaliteit ervan soms even wat minder. Dit zal vermoedelijk te maken hebben met de geheime camera waarmee ze filmen.

Tevens ontvang je naast deze videocursus ook nog een aantal bonussen. We zullen de inhoud van de cursus en de bonussen hieronder verder voor jou beschrijven.

Module 1: Conversatie fouten die je nooit meer hoeft te maken

In deze module wordt jou al meteen duidelijk waarom conversaties voorheen altijd doodliepen. Ze gaan hier namelijk in op de fouten die jij en ook anderen maken tijdens een conversatie.
Je leert in deze module:

 • Technieken waarmee je je verhaal boeiend kunt maken
 • De grootste conversatie fout die je als man kunt maken
 • 4 mantra's van 'perfect stemgebruik' waar vrouwen voor smelten
 • Hoe je over een date en zelfs over seks praat zonder opdringerig over te komen
 • De juiste verhouding tussen spreken en luisteren
 • Hoe je slechte conversatiegewoontes kunt vermijden
 • Hoe je een sociale mindset kunt ontwikkelen

Module 2: Het wapenarsenaal van Conversatie Koning

Module 2 laat jou zien wat je allemaal nodig hebt om een conversatie koning te worden. Er worden hier tips en trucs uit de doeken gedaan die wij eerlijk gezegd erg waardevol vinden.
Je leert o.a in deze module:

 • 5 gespreksonderwerpen waarover zij maar niet uitgesproken raakt
 • 5 zinnen die je grip geven op je gesprekken, en hoe je van een saai onderwerp verwisselt naar een boeiend onderwerp
 • 3 spannende vragen die je WEl wilt stellen, en die er zelfs voor zorgen dat een dood gesprek weer tot leven wordt gewekt
 • Een actieplan om uit te voeren voor als je saaie vragen begint te stellen
 • Het geheim dat je laat zien hoe je altijd boeiend kan zijn van het begin tot het einde
 • Een simpele techniek die gegarandeerd voor hilarische gespreksstof zorgt
 • 5 tips hoe je zonder opschepperig of saai over te komen een spectaculair verhaal vertelt
 • Het gespreksonderwerp die bij vrouwen op nummer 1 staan

Module 3: Zinnen waarmee je moeiteloos met iedereen kunt flirten

In deze module leer je de gesprekstechnieken, effectieve openingszinnen en flirtzinnen en hoe je deze toepast. Als je deze onder de knie hebt kun je je gesprekken spannender maken dan een cliffhanger van een film ;-). En kun je je eindelijk uitdrukken zoals je altijd al wilde.

Module 4: Zinnen die haar verliefd maken

Na deze module zal een vrouw meer aan je lippen hangen en zal ze zich meer tot jou aangetrokken voelen door de zinnen die je hier leert. Je leert o.a in deze module:

 • Hoe jij die ene man uit duizenden wordt ( alleen gebruiken als je haar écht als vriendin wil hebben)
 • Hoe je een vrouw oprecht complimenteert waardoor ze zich gevleid voelt
 • 16 wetenschappelijk bewezen vragen die ervoor zorgen dat mensen verliefd op elkaar raken
 • Triggers, die werken bij iedere vrouw
 • Een nog diepere dimensie toevoegen aan je complimenten
 • Hoe je een 'onderonsje' met haar creëert ook al ken je haar pas net
man en vrouw hand in hand

Module 5: Zinnen waardoor ze met jou naar bed wil

Deze zinnen in deze module zijn een must voor als je haar aan het einde van de avond mee naar huis wilt nemen. Vrouwen zijn echt niet vies van een sexy opmerking, mits je dit wel op de juiste manier doet. Het draait hierbij om de intonatie in je stem, en hoe je het gespreksonderwerp op een sociaal comfortabele manier introduceert. Hoe je dit precies doet leer je in deze module.

Module 6: Het ultieme systeem om je uit pijnlijke stiltes te redden

Een gesprek kan wel eens onverwachts doodlopen waarbij er één of meerdere pijnlijke stiltes vallen. De zinnen in deze module zorgen ervoor dat je de conversatie weer oppakt alsof die pijnlijke stilte niet heeft plaats gevonden.

Tijdelijk gratis bonussen

Op het moment van schrijven ontvang je bij deze cursus de volgende gratis bonussen.

Bonus 1: De Kroonjuwelen met 575 Voorbeeld-zinnen

Deze bonus bestaat uit een pdf en bevat maar liefst 575 voorbeeld-zinnen om:

 • Een onuitwisbare indruk op haar te maken
 • Te reageren en hoe te reageren in elke situatie, zodat je niet met je mond vol tanden komt te staan
 • 75 pagina's met bewezen en geteste zinnen

Bonus 2: Video Van Gesprek naar Zoenen in 5 Simpele Stappen

In deze video laten ze je de fasen van een gesprek zien en hoe je van de ene naar de andere fase gaat tijdens het versieren.

Bonus 3: Come-Backs

Als een vrouw bijdehante opmerkingen maakt wil je voorkomen dat je dichtslaat of verkeerd reageert. In deze bonus leer je flirterige comebacks en leer je hoe je het gesprek kunt domineren. Ook ontvang je een checklist met gevatte antwoorden voor iedere denkbare standaard situatie.

Bonus 4: Video over vrouwen overdag ontmoeten, zoenen en meenemen

Deze video laat zien dat het versieren van een vrouw ook gewoon overdag kan en dat het dus niet perse alleen in een kroeg kan. Hoe je dit voor elkaar krijgt en hoe je je mentale barrières doorbreekt wordt in deze module uitgelegd.

Deze cursus inclusief de bonussen zit bomvol met bewezen en getest materiaal, waar je ook echt iets mee kunt. Je zult nooit meer met je mond vol tanden staan en hoeft niet meer te gissen over wat nou het beste is in welke situatie. Na het volgen van deze cursus ben je gewapend met de tools waarbij je jouw ideale vrouw voor je kunt winnen.

Wat is de prijs?

De totaalprijs van de cursus inclusief de bonussen is op het moment van schrijven €97,-euro. Wij vinden deze cursus waardevol omdat je een structuur aangereikt krijgt die jou gaat helpen in conversaties met vrouwen. Niks is zo vervelend als een vrouw al afhaakt voordat je überhaupt echt de kans hebt gehad om met haar te kunnen praten.

Het is een feit dat mooie vrouwen maar weinig geduld hebben met saaie mannen. Deze cursus geeft je verbale vaardigheden een boost waardoor je interessant en zelfverzekerd overkomt in plaats van saai. Wij vinden dat deze cursus je geld waard is, als je naar de hoeveelheid beeldmateriaal kijkt en de tools die je krijgt. Als je een soortgelijke cursus op locatie ergens gaat volgen ben je vele malen meer kwijt.

Niet goed-geld-terug garantie

Mocht je nog twijfelen, dan is deze niet goed-geld-terug garantie van 60 dagen wellicht een stok achter de deur voor jou. Op deze manier kun je kijken of deze cursus wat voor jou. Je kunt er mee gaan experimenteren en je loopt daarmee geen enkel risico.

Wat vinden klanten van Conversatie Koning?

We zien veel positieve reacties van klanten voorbij komen via verschillende kanalen. Ze ervaren de cursus als waardevol en geven aan dat het echt werkt. Ze zijn onder de indruk van de cursus, die wel veelal gericht is op het uitgaansleven los van bonus 4. Maar de vaardigheden die ze leren kunnen ze daarna overal toepassen.

De kracht van Conversatie Koning

De kracht van Conversatie Koning zit hem echt in de exclusiviteit van het beeldmateriaal en de informatie die je in deze cursus krijgt. Daan de Ram laat op Youtube video's zien die uiteraard goed zijn, en wellicht ben je hierdoor al overtuigd. Maar hierin zal hij uiteraard niet zijn volledige kennis prijsgeven. Deze cursus is dan ook echt van een ander niveau vergeleken met de gratis tips en trucs die je in de youtube-video's en blogs ziet.

Wat ook heel krachtig is vinden wij is de humor die Daan in zijn technieken toepast. Daan licht ook toe wat de mechaniek is van deze humor-technieken.

Eindoordeel

Wij vinden het een waardevolle cursus voor een goede prijs. Je leert hier niet alleen hoe je het beste met vrouwen kunt communiceren, en hoe te handelen in elke situatie die zich voordoet. Je leert basis communicatieve vaardigheden waar je ook in het dagelijkse leven wat aan hebt. Het maakt je communicatief sterker. Hierdoor zal je niet alleen in de kroeg, maar ook op je werk of waar dan ook meer succes hebben.

Deze cursus is zeker niet alleen voor verlegen mannen maar ook voor mannen die tot nu toe weinig succes hebben bij vrouwen in het algemeen. Voor mannen die weinig tot niet uitgaan kan deze cursus op het eerste oog wat tegenvallen, aangezien er veel praktijkvoorbeelden te zien zijn in een kroeg. Maar uiteindelijk zul je waar je ook bent met deze cursus succes hebben en zul je allerlei frustraties overwinnen.

Conversatie Koning Kopen?

Op dit moment heeft AttractionGym een actie lopen. Wil je daar gebruik van maken, dan kan dat door op de onderstaande button te klikken.

Als je gaat starten dan wensen we jou uiteraard heel veel succes toe!


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met 'Conversatie Koning', laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.