Home » Reviews » Geluk en Relatie » Blauwdruk van het Mannenbrein Review (Mathijs Dingjan)
dvd Blauwdruk van het mannenbrein

Ben jij een vrouw en ben jij op zoek naar een blauwdruk van het Mannenbrein om te weten te komen hoe mannen denken en hoe een mannenbrein precies werkt? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen.

Wij gaan vandaag een review schrijven over de digitale videocursus 'blauwdruk van het mannenbrein'. Dit omdat er nog maar weinig producten voor vrouwen te koop zijn in de dating niche. En het is nu eenmaal een feit dat een vrouwenbrein anders in elkaar zit dan een mannenbrein.

Hoe fijn zou het zijn als jij als vrouw door een mannenbril naar de wereld zou kunnen kijken? Zou kunnen voelen wat hij voelt (bij jou), denkt wat hij denkt en waarom mannen doen wat ze doen.

 

Je zou dan in ieder geval mannen beter begrijpen, ook wanneer hij zich ineens anders gedraagt. Dan zal jij dingen anders gaan doen dan voorheen om hem tot inzicht te laten komen dat jij iemand bent die hij niet kwijt wil raken.

Herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Een man lijkt in de eerste instantie maar geen genoeg van jou te krijgen, maar laat vervolgens niks tot weinig meer van zich horen.
 • Hij wil maar niet serieus worden ondanks je dingen zegt en doet wat hij wil
 • Zijn gedrag verandert, en lijkt uit het niets boos of geïrriteerd te raken
 • Probeer jij grip te krijgen op de situatie, maar hoe meer je dit probeert hoe meer je de controle verliest?
 • Krijg je steeds het gevoel niet leuk genoeg te zijn?
 • Of denk jij heb ik weer zo'n fout type te pakken?
 • Heb ik misschien iets verkeerd gedaan?
 • Ligt het nu aan mij of aan hem?

Herken jij jezelf in de bovenstaande punten en ben jij het vrijgezel zijn zat? Wil jij weten hoe je jou relatie leuk en interessant houdt en de 7 geheimen ontdekken waar een man naar verlangt in een vrouw? Lees dan snel hieronder verder.

Wie is de maker van de Blauwdruk van het Mannenbrein?

Volgens de verkooppagina is Mathijs Dingjan de maker van deze digitale videocursus 'blauwdruk van het mannenbrein'. De foto die je hiernaast ziet hoort daadwerkelijk bij het gezicht achter dit product. Mathijs gebruikt dus geen synoniem zoals we wel vaker zien bij digitale producten.

Jaren geleden is Mathijs begonnen als datingscoach voor mannen en heeft inmiddels al meer dan 1000 mannen succesvol gecoacht. Hij helpt hen om het te leven te krijgen met vrouwen die ze altijd al wilden. Dit bleef niet onopgemerkt waardoor hij zelfs e-mails van vrouwen kreeg met de vraag of hij hen kon helpen.

Door deze e-mails, zijn jarenlange ervaring met het coachen van mannen en zijn wetenschappelijke achtergrond in de psychologie wilde hij het dan ook breder gaan trekken. Hij bedacht zich dat als hij mannen kon helpen bij het creëren van een liefdesleven waar ze van dromen, dat hij hetzelfde voor vrouwen zou kunnen betekenen.

Mathijs Dingjan

En zo is dan ook de website mannenbrein.nl ontstaan. Daarin geeft hij de geheimen van het mannenbrein bloot, en helpt hij vrouwen om de aandacht te krijgen en te behouden van de perfecte man. Hij leert een vrouw o.a. hoe zij een man gek op haar maakt en houdt.

Is de maker van de Blauwdruk van het Mannenbrein te vertrouwen?

Als je online een product koopt, is het fijn om te weten welk bedrijf er achter een product zit en of dit bedrijf te vertrouwen is. Daarom hebben wij dat voor jou uitgezocht.

Via de website mannenbrein.nl worden er meerdere cursussen aangeboden dan alleen de blauwdruk van het mannenbrein. Op de verkooppagina zien we dat het product valt onder het bedrijf Lifestyle Ventures, gevestigd te Amsterdam. Lifestyle Ventures zet dating producten op de markt en zorgt voor de ondersteuning daarvan.

De KVK - en adresgegevens staan in ieder geval netjes onderaan op de pagina vermeldt. Geen schimmige constructies met betrekking tot een niet bestaand persoon en/of bedrijf. Dus so far so good.

Wat krijg je als je de Blauwdruk van het Mannenbrein aanschaft?

Nadat je het product besteld hebt, krijg je direct toegang tot de videocursus en een aantal gratis bonussen. De video's kun je lekker vanuit een luie stoel bekijken in je eigen tempo en wanneer jij zin en tijd hebt.

De videocursus ziet er tip top uit, en is goed opgedeeld in delen. Wat ik zelf prettig vond is dat je precies kunt zien waar je gebleven bent als je even tussendoor iets anders gaat doen. We zullen de inhoud van de cursus en de bonussen hieronder voor jou gaan beschrijven.

Mannenbrein ledengedeelte

Inhoud

Wij waren aangenaam verrast over de inhoud van deze cursus. Het gaat veel dieper en verder dan het advies van je vriendinnen of dingen die je in een tijdschrift leest. Je gaat hier de 7 geheimen ontdekken waar een man naar verlangt in een vrouw, waardoor JIJ zijn absolute droomvrouw wordt. Maar je gaat nog veel meer leren over mannen, namelijk het volgende:

 • Als eerste ontdek jij de 7 dingen waar elke man naar verlangt
 • Je gaat leren wat mannen echt willen en wat ze nu daadwerkelijk denken
 • Er wordt verteld waarom een man zich onverwachts terugtrekt en hoe je dit kan voorkomen
 • Je ontdekt de redenen waarom een man niet direct serieus met je wil worden
 • Dat ook een man een bepaalt type bevestiging nodig heeft en welke soort je juist moet vermijden bij een man
 • Dat jij soms het tegenovergestelde moet doen van wat hij zegt
 • Hoe jij opvalt tussen andere vrouwen en daarmee zijn aandacht krijgt
 • Wat je hem als eerste zou moeten willen geven, het is 1 ding en nee het is geen seks
 • En nog veel meer.....

Een aantal dingen die je in deze cursus gaat ontdekken kunnen best schokkend zijn, maar je zult ook veel oohh en aahh momenten ervaren. Ook momenten dat je jezelf wel voor je kop kan slaan omdat je nu leert welke dingen je fout deed. Maar daar is deze cursus dan ook voor bedoelt, met de handvatten die je hier krijgt zul je het vanaf nu anders gaan doen.

Bonussen

Uiteraard ben je op deze pagina terecht gekomen voor het hoofdproduct, maar het is altijd mooi meegenomen als je er nog bonussen bij krijgt. Dit zien we dan ook vaker bij digitale producten en zo ook bij dit product.

Als je De Blauwdruk Van Het Mannenbrein aanschaft krijg je ook direct toegang tot de volgende bonussen:

Bonus 1: Het stappenplan naar een succesvolle relatie

In deze bonus ontvang je één overzichtelijk schema met daarin de stappen die jij moet zetten om hem van het begin enthousiast te krijgen. Zo enthousiast dat hij uiteindelijk graag met jou een relatie wil aangaan. Je leert ook herkennen wanneer jij ergens een foutje maakt.

Bonus 2: Audioboek van de hele cursus

Aangezien iedereen nieuwe informatie op verschillende manieren tot zich neemt, heeft Mathijs ook een audioboek van de cursus gemaakt. Deze kun je makkelijk beluisteren, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Zelfs als je op de fiets of in de auto zit, via je telefoon.

Bonus 3: Exclusieve toegang tot een Facebook-groep

Als je de Blauwdruk van het Mannenbrein hebt aangeschaft, kun je je aanmelden bij een speciale Facebook-groep voor leden. In deze groep kun je vragen stellen en je ervaringen delen met andere leden. Dit draagt er aan bij dat jij het maximale eruit kunt halen.

Wat is de prijs van de Blauwdruk van het Mannenbrein?

De prijs van Blauwdruk van het Mannenbrein is op het moment van schrijven €7,- euro, wat echt een koopje is voor wat je er allemaal voor krijgt. Normaal kost deze videocursus €27,- euro. Na deze cursus weet jij hoe jij jouw perfecte man in een oogwenk aangetrokken tot je krijgt. Wil jij die kans laten schieten voor deze prijs?

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Mathijs is ervan overtuigd dat jij deze blauwdruk geweldig gaat vinden. Maar mocht dit om welke reden dan ook niet zo zijn, dan kun je hem een e-mail sturen en krijg je het volledige bedrag teruggestort. Doe dit dan wel binnen de 30 dagen, na 30 dagen geldt dit niet meer.

Wat zeggen klanten over de Blauwdruk van het Mannenbrein?

We zien via Facebook veel en enkel positieve reacties voorbij komen. Deze positieve reacties zijn niet alleen gericht op Mannenbrein en de blauwdruk van het mannenbrein. Deze reacties gaan ook over Lifestyle Ventures en de overige cursussen die zij aanbieden. We hebben geen één negatieve ervaring kunnen vinden.

Hieronder zullen we een aantal klantervaringen met jou delen:

Ervaringen Blauwdruk van het mannenbrein
We zien via Facebook veel en enkel positieve reacties voorbij komen. Deze positieve reacties zijn niet alleen gericht op Mannenbrein en de blauwdruk van het mannenbrein. Deze reacties gaan ook over Lifestyle Ventures en de overige cursussen die zij aanbie
We zien via Facebook veel en enkel positieve reacties voorbij komen. Deze positieve reacties zijn niet alleen gericht op Mannenbrein en de blauwdruk van het mannenbrein. Deze reacties gaan ook over Lifestyle Ventures en de overige cursussen die zij aanbie

Eindoordeel

Laten we beginnen met het feit dat je voor deze cursus niet diep in je buidel hoeft te tasten. Voor slechts €7 heb je toegang tot deze cursus inclusief de bonussen. Al zou je voor die prijs de bonussen er niet bij krijgen, dan nog vinden wij het een koopje. Zelf vind ik het prettig dat het een videocursus is, en geen standaard e-boek. Zelf neem ik informatie beter tot me als ik iets luister of kijk, vergeleken met als ik iets lees. Maar dit heeft uiteraard te maken met het feit wat jij zelf prettig vindt en waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Kortom: voor €7,- euro inclusief de niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen, vinden wij dat je geen enkel risico loopt. En vinden wij het zeker de moeite waard voor diegene die tot nu toe maar geen geluk lijken te hebben in relaties.

Blauwdruk van het Mannenbrein kopen? + Kortingslink

Wil jij overgaan tot aanschaf van het product van Mathijs Dingjan, dan willen wij jou uiteraard veel succes wensen bij het vinden van de perfecte man.

Je kunt de blauwdruk van het mannenbrein nu met korting bestellen door op de onderstaande knop te klikken.

Wil Jij Jouw Perfecte Man In Een Oogwenk Aantrekken En Behouden? Bestel dan Nu Met Korting!

dvd Blauwdruk van het mannenbrein

Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

  Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met de 'Blauwdruk van het Mannenbrein van Mathijs Dingjan', laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn geen reacties geplaatst.