Home » Reviews » Geluk en Relatie » Betere Relaties Met Iedereen Review (Frank de Moei)
Online Training Betere Relaties

In deze e-cursus Betere Relaties Met Iedereen gaat het om relaties verbeteren in de breedste zin van het woord. Niet alleen de relatie met je partner, maar ook de relaties die je hebt met vrienden, familie, collega's, kennissen etc.

Waarom goede relaties belangrijk zijn

Goede relaties met anderen draagt bij aan een succesvoller maar ook aan een gelukkiger leven, en is om die reden dan ook erg belangrijk. Als relaties namelijk moeizaam verlopen kan je dit behoorlijk veel stress opleveren.

Sommige mensen kunnen echt met iedereen opschieten. Ze leggen makkelijk contacten, hebben een fijne relatie met hun partner etc. Het lijkt wel of het hen totaal geen moeite kost. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe zij dat doen, en wat zij dan anders doen dan jij? Het verschil tussen jou en hen is kennis. Kennis van eenvoudige maar bewezen technieken, die je leren om effectiever te communiceren, of om voor jezelf op te komen en om relatieproblemen op te kunnen lossen.

Dat is waar het volgens Frank om draait. Hij legt in zijn cursus uit wat nu precies belangrijk is in relaties, hoe je beter kunt communiceren en wat te doen om een moeizame relatie te verbeteren. Na het volgen van deze cursus weet je ook waarom sommige relaties moeizaam verlopen en weet je wat je eraan kunt doen.

Eerder hebben wij al een tweetal producten van Frank de Moei gereviewed, Blijvend Zelfvertrouwen en Nooit Meer Zorgen Of Stress. Deze keer hebben wij de e-cursus Betere Relaties Met Iedereen onder de loep genomen en gaan we kijken of Frank zijn belofte waar kan maken. Namelijk dat je met zijn product betere relaties krijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is de lessen te volgen, de bijbehorende vragen te beantwoorden en de oefeningen te doen.

Lees hieronder verder om er achter te komen.

Wie is Frank de Moei?

Frank is eigenaar en oprichter van NewStart.nl, wat onderdeel is van Capedium Training & Coaching. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is hij al meer dan 25 jaar professioneel coach, en ontwikkelt zelf ook de cursussen hier voor.

Frank is een coach Pur Sang met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie. Mensen begeleiden naar een gelukkig en succesvol leven is niet alleen Frank zijn passie maar hij is ook een echte expert op dat gebied. Dit zie je dan ook terug in zijn producten en hij draagt dit ook echt uit.

Frank de Moei

Is Frank de Moei betrouwbaar?

Doordat wij al meerdere producten van Frank onder de loep hebben genomen, weten wij inmiddels al dat hij betrouwbaar is. Je krijgt wat er beloofd wordt en hij verschuilt zich niet achter een pseudoniem en Frank is dus ook echt Frank. Tevens is hij aangesloten bij meerdere bekende brancheorganisaties en telt inmiddels al vele tevreden klanten. Zijn gegevens zijn netjes terug te vinden op de website en is hij transparant over hetgeen wat hij doet.

Wat krijg je als je de e-cursus Betere Relaties Met Iedereen aanschaft?

Net als de vorige cursussen Blijvend Zelfvertrouwen en Nooit Meer Zorgen Of Stress, bestaat ook de cursus Betere relaties Met Iedereen uit een digitale cursus en een aantal bonussen. Je ontvangt gedurende 11 weken, 2 maal per week een les. In totaal ontvang je 23 e-mails.

Elke les start Frank met een stuk theorie. De theorie geeft je inzicht in communicatieve vaardigheden, technieken en oplossingen. Aan het einde van elke les staan vragen en opdrachten. Deze laten je nadenken over jouw persoonlijke situatie en je past hiermee de theorie gelijk toe in de dagelijkse praktijk.

Je gaat er dus meteen concreet mee aan de slag, en je dient de eerste les dan ook eerst af te ronden alvorens je doorgaat naar de volgende les. Er zit namelijk een logische opbouw in de onderwerpen die wekelijks de revue passeren. Verder is de cursus onderverdeeld in 5 fases en je ontvangt bij deze cursus ook een tweetal bonussen. We zullen hieronder de fases en de bonussen verder toelichten.

De 5 fases

Gezonde relaties

De eerste fase richt zich op het identificeren van een gezonde relatie. Hierin wordt duidelijk wat een 'gezonde' relatie nu eigenlijk inhoud. Je leert wat de kenmerken zijn van een gezonde relatie en wat je persoonlijkheid voor invloed heeft op je relaties. Maar ook leer je wat mannen of vrouwen nu in een relatie willen. Onder vrouwen en mannen kan dit nog wel eens verschillen.

Of het nu gaat om de relatie met je partner, familie, vrienden of kennissen, elke goede relatie heeft een aantal fundamentele kenmerken. Die kenmerken zullen aanwezig moeten zijn om die relatie 'goed' te kunnen noemen. Daarover leer je alles in deze fase.

Effectieve Communicatie

Fase 2 gaat over communicatie. Je leert o.a. hoe je effectiever communiceert en hoe je je wensen kenbaar maakt. Ook leer je andere beter te begrijpen en hoe jij makkelijker contact maakt met anderen. Naast verbale communicatie is non verbale communicatie ook van belang. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je uitstraling en aan charisma. Er wordt uitgelegd wat uitstraling en charisma is en hoe je het krijgt.

Inzicht en Begrip

In dit derde deel leer je met de kennis uit de vorige fases om meer inzicht en begrip te krijgen in je relaties. Je gaat je eigen relaties analyseren, hoe je ervoor staat en waarom. Uiteindelijk ga je kijken naar waar jij naar op zoek bent in een relatie en hoe gezond die relatie is. Je zult tot inzicht komen waarom sommige relaties moeizaam verlopen en hoe je dit kunt verbeteren. Want zodra je dingen inziet en begrijpt, wordt het pas mogelijk om dingen aan te pakken en op te lossen.

Omgaan met uitdagingen

Fase 4 gaat dieper in op de uitdagingen (tegenslagen) die je tegen kunt komen in relaties en hoe je hiermee omgaat. Denk aan uitdagingen zoals Kritiek, Conflicten, Jaloezie of Negatieve mensen. Je leert in deze fase om voor jezelf op te komen, je eigen wensen te respecteren (zonder andere te kwetsen) en hoe je om kan gaan met die uitdagingen.

Keuzes Maken

In deze laatste fase draait het om de beste keuzes maken. Waarom een keuze nu goed of fout is.
Hoe je om kan gaan met relaties die niet goed voelen, en hoe je keuzes maakt die het beste bij jou passen. Denk bijvoorbeeld aan het loslaten van een relatie die jou niet meer inspireert. Hoe je omgaat met het niet los kunnen laten van een relatie. Maar ook hoe je andere makkelijker kunt accepteren en hoe je in de toekomst gaat voorkomen dezelfde fouten te maken.

Bonussen

De eerste bonus die je ontvangt is een e-book die 56 pagina's telt. "Inzicht in je eigen kracht" heet dit e-book en het is een mooie aanvulling op deze cursus. Dit omdat het allemaal begint met inzicht en begrip voordat je uberhaupt zaken aan kunt gaan pakken. Het laat je inzien hoe jij meer in je eigen kracht kunt komen zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

De tweede bonus bestaat uit een coaching e-mail sessie. Frank biedt je hierbij de mogelijkheid om een vraag per e-mail te stellen waarop hij zal antwoorden. Je zult door zijn antwoord of tot een nieuw inzicht komen of hij zal jouw vraag met een wedervraag beantwoorden. In beide gevallen kun je hier zelf daarna weer verder.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor iedereen goed kan ik wel zeggen. Relaties heeft namelijk iedereen in het dagelijkse leven. Het geeft je echt inzicht in waar je nu staat in je huidige relaties, wat jij zelf graag wilt in een relatie en waarom. Je leert de beste keuzes te maken voor jezelf, en dat betekent soms ook dat je sommige relaties los zal moeten gaan laten. Simpelweg omdat dat voor jou het beste is.

Klantervaringen met de e-cursus Betere Relaties Met Iedereen

We zijn uitgebreid op zoek gegaan naar de ervaringen van klanten. We komen ontzettend veel positieve reacties tegen maar geen enkele negatieve. Dit kan eigenlijk ook niet anders aangezien de opbouw en de inhoud van deze cursus gewoon goed is. Voor mensen die specifiek deze cursus gekozen hebben om hun relaties te verbeteren, hebben er veel van geleerd en zien deze cursus als een eye-opener.

De volgende reacties zien we voorbij komen van tevreden klanten. "Dit had ik net nodig, boeiend, bijzonder, schot in de roos, zeer tevreden, positieve ontwikkeling, wijze lessen", en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan.

Onze ervaring met de e-cursus Betere Relaties Met Iedereen

Mijn ervaring over deze cursus is erg positief. De inhoud en de opbouw is gewoon goed. Onbewust weet je veel dingen al wel maar in deze cursus wordt het allemaal voor jou op een rijtje gezet. Eerst met een stuk theorie, en herkenbare voorbeelden zodat je jezelf hiermee kunt identificeren. En daar opvolgend de vragen en de opdrachten waardoor je het meteen kan toepassen in de dagelijkse praktijk.

Zelf werd ik me opnieuw bewust gemaakt van dingen die ik onbewust al wist. En zodra ik me er bewust van werd kon ik ermee aan de slag. Als je het voor jezelf inzichtelijk maakt d.m.v. de vragen en de oefeningen te doen, kun je doorpakken. En wil je ook doorpakken.

Dat is waar het allemaal om draait in deze cursus. Je krijgt de juiste kennis en handvatten aangereikt die je tot actie aanzetten. Voor mij was dat uiteindelijk het loslaten van een vriend, die altijd maar negatief was over van alles en nog wat. Ik voelde me daar echt niet goed meer bij. Iets wat ik onbewust al wist maar door de cursus heb ik hem pas echt los kunnen laten.

Wat is de prijs van deze cursus?

De prijs voor de e-cursus “Betere relaties met iedereen” is op het moment van schrijven €59,- euro.
Dit bedrag lijkt wellicht wat aan de hoge kant. Maar als je naar de inhoud kijkt en het gaat vergelijken is dit echt een prima prijs.

Vooral als je dit bedrag gaat vergelijken met een consult en de tarieven van een coach of een psycholoog. Bij hen ben je per uur al gemiddeld zo'n €95,- euro kwijt, en met een uurtje ga je het echt niet redden. Dus in feite ben je zelfs goedkoop uit met deze cursus. Ook heb je met deze cursus een digitaal naslagwerk in huis die je ten alle tijde kunt raadplegen.

Eindoordeel

We waren al erg te spreken over de eerdere producten van Frank de Moei die wij hebben gereviewed. Aan dat lijstje kunnen we deze cursus ook toevoegen. De kwaliteit van Frank zijn cursussen zijn echt goed. De inhoud is volledig, de opbouw ervan is goed, en het geeft je de inzichten die je nodig hebt om dingen aan te kunnen pakken en op te lossen.

Ook bij deze cursus geldt wel dat je er met alleen het lezen ervan niet komt. Je zult echt aan de slag moeten gaan met de vragen en de oefeningen zodat je het ook echt toepast op jouw persoonlijke situatie(s). Maar dit vinden wij eigenlijk gewoon logisch, maar vermelden het er toch maar even bij.

Kortom de klanten zijn positief, wij zijn positief, je krijgt wat er beloofd wordt en je krijgt waar voor je geld. Wat wil je nog meer? ;-)

E-Cursus Betere Relaties Met Iedereen kopen? + Kortingslink

Online Training Betere Relaties

Wellicht ben je na het lezen van deze review overtuigd en enthousiast geworden. Of misschien wil je al direct gaan starten met de cursus.
Dan kan dat door op de onderstaande groene knop te klikken. Je kunt daar het product aanschaffen voor de actuele prijs.

Wij willen jou uiteraard veel plezier wensen met deze cursus.

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in het lezen van onze reviews over de andere producten van Frank de Moei? Deze kun je hier terug vinden: e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen Review (Frank de Moei) of Nooit Meer Zorgen of Stress (Frank de Moei) Review.


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met "Betere Relaties Met Iedereen van Frank de Moei", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.