Home » Reviews » Geluk en Relatie » Baby Slaap Geheimen Review (Annelot Hofstede)

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je waarschijnlijk op zoek naar een oplossing om jouw baby of kindje door te kunnen laten slapen.

Niks is zo vervelend als slapeloze nachten te hebben als ouders omdat je kind de slaap maar niet kan vatten, en dat elke nacht opnieuw. Misschien ben je inmiddels ten einde raad en ben je benieuwd of “Baby Slaap Geheimen” de oplossing is voor jouw baby of kindje.

Wij gaan vandaag een uitgebreide review schrijven over dit product zodat je na het lezen van deze review weet of dit product de moeite waard is, je geld waard is of dat het oplichting is.

Nachtrust

We weten ondertussen allemaal wel dat een goede nachtrust erg belangrijk is. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor uw baby of kindje. Uw baby of kindje kan natuurlijk zelf niks doen aan zijn of haar slaappatroon, maar u uiteraard wel. Baby slaap geheimen belooft u hier mee te helpen. In het boek staat namelijk alles wat je nodig hebt of wilt weten over het slaappatroon van een baby. Daar draait het volgens de schrijfster ook allemaal om.

Onderzoek toont aan dat onderbroken slapen een negatief effect heeft op je gezondheid. (Bron)
Ook zorgt onderbroken slapen ervoor dat je moe en prikkelbaar wordt. Als je inmiddels ten einde raad bent is dit waarschijnlijk al het geval. Desondanks willen wij je vragen om deze review aandachtig door te lezen. Zo kom je immers te weten of "Baby Slaap Geheimen" jou echt verder kan helpen. Benieuwd? Lees dan snel verder....

Wie is Annelot Hofstede?

Annelot Hofstede is de schrijfster van het e-boek "Baby Slaap Geheimen". Zelf is zij moeder en heeft een dochtertje Rosa die veel huilde en 's nachts niet door wilde slapen zonder de hulp van haar ouders. Hierdoor moesten Annelot en haar man elke nacht hun bed uit om Rosa op hun arm in slaap te wiegen. Wat Annelot toen nog niet wist is dat ze met een slaappatroon bezig waren waarbij ze Rosa compleet afhankelijk van hen maakte om in slaap te vallen.

Zij en haar man raakte hierdoor steeds meer uitgeput, en door het slaapgebrek ging ook hun relatie daar onder lijden. Net als jij, is ook Annelot op internet gaan zoeken naar antwoorden over het slaapgedrag van haar kind en hoe dit te verbeteren. Daar kwam ze veel tegenstrijdige dingen tegen zoals; wel laten huilen, niet laten huilen, in d'r eigen bedje laten slapen, bij jou in bed nemen etc.

Deze tegenstrijdige informatie maakte Annelot alleen maar onzeker. Uiteindelijk besloot ze om zelf grondig onderzoek te gaan doen naar de slaapproblemen van baby's en de eventuele structurele oplossingen. Tijdens haar onderzoek waar ze naast publicaties van wetenschappelijke artikelen bestudeerde, kwam ze ook een unieke Universiteit tegen namelijk Stanford. Deze Universiteit in Amerika is uniek omdat zij een eigen slaaplaboratorium hebben waar ze baby's en kinderen observeren.

Bij Stanford concludeerde ze o.a dat wanneer baby's wakker in hun eigen bedje gelegd werden, hun natuurlijke vermogen beter ontwikkelden om zelfstandig in slaap te vallen en 's nachts door te slapen.
Ze schreef de belangrijkste dingen op en daarna ontwikkelde Annelot haar eigen, unieke Baby Slaap Geheimen methode. De informatie die zij vergaart heeft en de goede resultaten die daar uit voortkwamen wil ze d.m.v. dit e-boek met iedereen delen.

Is Annelot Hofstede betrouwbaar?

Wij raden je ten alle tijden aan om als je een product wilt gaan kopen, altijd even te controleren of het bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Dit zegt al veel over de betrouwbaarheid van een persoon en zijn/haar bedrijf.
Wij hebben dit uiteraard ook voor jou nagekeken en we zien dat Annelot Hofstede en haar bedrijf netjes staan ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Daarnaast zijn we gaan kijken naar de reacties van klanten, en we kwamen ook hierover geen negatieve reacties tegen en krijgen klanten gewoon wat er beloofd wordt. Ook wordt er gereageerd op de vragen die klanten stellen. Dus met de betrouwbaarheid van Annelot en haar product zit het wel goed in onze ogen.

Wat krijg je als je Baby Slaap Geheimen Aanschaft?

Na aanschaf van Baby Slaap Geheimen, krijg je direct toegang tot het digitale product. Je ontvangt een e-boek die je op alle apparaten kunt openen en tevens ontvang je ook nog eens 8 bonus producten. Wij zullen hieronder het product inclusief de bonussen die je krijgt beschrijven zodat je weet wat je kan verwachten.

Het e-boek Baby Slaap Geheimen

Met dit boek leer je stap voor stap hoe jij als ouder en je baby weer terug kunnen keren naar nachten vol met slaap. Nu is het natuurlijk wel zo dat elke baby wel eens huilt, of omdat ze honger hebben of krampjes hebben maar ook kan er natuurlijk iets anders aan de hand zijn waarvoor je wellicht zelfs naar de huisarts moet. Houd dit wel in je achterhoofd als je met dit boek aan de slag gaat.

Dit boek is dan ook meer geschreven voor baby's en kinderen die zonder hulp van hun ouders de slaap niet meer kunnen vatten.
Dit gezegd hebbende gaan we verder kijken naar de inhoud van Baby Slaap Geheimen. Uiteraard kunnen we niet de hele inhoud prijs geven. Maar gaan dit wel zo uitgebreid mogelijk, zodat je een goede indruk krijgt van wat je kunt verwachten.

Inhoud

Rust, Regelmaat En Eenduidigheid Voor Je Baby

In het eerste gedeelte van het boek ga je leren dat rust en regelmaat belangrijk is voor je baby en hoe je dat je baby het beste kunt geven. Dit is met name van belang voor het eet- en slaappatroon van je kindje.

Het Belang Van Dutjes Overdag

Dat baby's veel slaap nodig hebben is alom bekend. Maar het is wel van belang dat er een bepaalde regelmaat in zit, en dat je je baby op vaste tijden laat slapen. Hierover en meer lees je in dit hoofdstuk.

Het Creëren Van Een Optimale Slaapomgeving Voor Je Baby

Naast de slaap zelf is ook de slaapomgeving heel belangrijk voor de rust van je kindje. In dit deel krijg je tips hoe je ervoor zorgt dat de slaapkamer van je baby in orde is en hoe je de ideale slaapomgeving van je baby creëert.

Gouden Slaaptips Om Je Baby Door Te Laten Slapen

Op het internet ben je waarschijnlijk al vele tips tegen gekomen. Annelot zet in dit hoofdstuk de gouden tips voor jou op een rijtje.

Zo Zorg Je Ervoor Dat Je Zelf Goed Door Slaapt

Niet alleen de slaap en de rust van je baby is van belang, ook je eigen rust en slaap is ontzettend belangrijk. Dit is in het begin vaak lastig als je net van de eerste bevallen bent, omdat alles nieuw is en je jezelf die rust niet gunt. Er moet immers van alles gedaan worden en alles draait om de kleine. Als je de tips in dit deel opvolgt zul jij weer aan je rust toekomen die je ook echt hard nodig hebt.

Effectieve Ontspanningsoefeningen

Als jij het lastig vindt om je rust te pakken tussendoor, is dit een extra hoofdstuk om jezelf te ontspannen. Met de ontspanningsoefeningen creëer je rust in je hoofd en neem je bewust een moment voor jezelf, waardoor jezelf uiteindelijk ook beter zult slapen. Dit hoofdstuk bevat een 4-tal effectieve ontspanningsoefeningen.

Over Huilen

In het deel over huilen, krijg je tips die je op kunt volgen als je baby veel huilt. Als je deze tips uit het boek opvolgt, zal het snel beter gaan volgens Annelot. Ook zul je zekerder worden aangezien het vele huilen van je baby veel vragen oproept wat je wel eens onzeker maakt.

Het Verbannen Van Hulpmiddelen

Als je gaat zoeken op het internet zijn ook hier weer tal van hulpmiddelen te vinden. Het is alleen zo dat je uiteindelijk door het bomen het bos niet meer ziet. Als je de tips uit Baby Slaap Geheimen toepast, hou je het overzichtelijk en weet je precies wat je moet doen en wanneer.

Een Effectieve Aanpak Voor Je Baby (3 tot 12 maanden)

In dit hoofdstuk ga je leren wat nu precies de effectieve aanpak is om je baby door te laten slapen. Je gaat o.a ontdekken wat nu de ideale slaaptijden zijn voor je baby en welk ritueel je het beste toe kunt passen voor het slapen gaan. Verder in het e-boek worden er ook ritueeltjes genoemd die je gedurende de dag toe kunt passen. Door deze aanpak en de rituelen blijft je baby in een goed ritme.

De Eerste Drie Nachten In Het Kamertje Blijven

Vooral in het begin is het lastig om te kiezen wat je gaat doen en hoe je het precies gaat doen. Daarom ontdek je in dit hoofdstuk tips die je toe kunt passen en die je kunnen helpen bij je keuze. Denk bijvoorbeeld aan, wel of niet in de kamer blijven als het tijd is voor je baby om te gaan slapen. Kortom wat je het beste kan doen en hoe je dat kunt doen.

Alleen In Het Kamertje In Slaap Vallen

Zodra je meerdere kinderen in huis hebt dien je je aandacht te verdelen. Des te belangrijker en waarschijnlijke ook noodzakelijk om je baby zo snel mogelijk te leren om alleen in slaap te laten vallen. Dit is vaak een behoorlijke klus, maar met de tips uit dit hoofdstuk zal dat moeten lukken volgens Annelot.

Houd er rekening mee en dat geldt eigenlijk voor alle tips in het boek, dat het ene kind het andere niet is. Er bestaat altijd een kans dat niet alle tips voor jou baby werken, maar er zullen vast tips bij zitten die wel zullen werken.

12 Tips Om Van Het Slapen Een Succes Te Maken

Veel baby's hebben moeite met in slaap vallen, niet allemaal gelukkig. Maar voor de baby's die daar wel moeite mee hebben, is het o.a. belangrijk dat je elke avond hetzelfde ritueel aanhoudt. Op den duur raakt jouw baby hieraan gewend en zal hij of zij sneller in slaap vallen. De hierboven beschreven tip is 1 van de 12 genoemde tips uit dit hoofdstuk.

Je Baby In Jullie Bed Laten Slapen

Je hoort het regelmatig dat ouders hun baby bij zichzelf in bed nemen. Dit word gedaan omdat de baby dan tenminste wel slaapt en jij als ouder ook. ;-) Dit is voor een keer ook niet erg, maar als je dit te vaak doet dan is dit wat de baby gewend is geraakt. De kans bestaat dat hij/zij niks anders meer wil. Daarom word het in dit boek afgeraden om daar aan te beginnen. Het is en blijft uiteraard je eigen keuze, maar uiteindelijk zul je zelf ook meer rust ervaren als ieder in zijn eigen bedje ligt.

Een Effectieve Aanpak Voor Je Peuter (Vanaf 1 Jaar)

Dit hoofdstuk is gewijd aan de kleine (puber) peuter, die het heerlijk vind om te drammen en zijn/haar zinnetje wil door drijven. Ze verzinnen dan ook van alles om maar niet te hoeven gaan slapen.
Hier lees je alles over een effectieve aanpak voor je (puber) peuter.

De In De Kamer Blijven Methode

Met deze methode gericht op peuters, ga je tips en trucs ontdekken die ervoor kunnen zorgen dat je kleine uiteindelijk toch netjes zal gaan slapen. Iedereen kent de standaard zinnetjes van een peuter wel; Mama ik heb dorst, mama ik kan niet slapen, ik heb het zo warm enz. Wat je het beste wel en niet kunt doen om ervoor te zorgen dat je kleine in zijn bedje blijft liggen, leer je in dit hoofdstuk.

De Alleen Laten Slapen Methode

Deze methode is ook voor de peuter. We noemde het al eerder bij de baby methode dat het goed is dat ieder in zijn eigen bedje ligt, dat geldt ook voor de peuter. Puur en alleen omdat ze op een gegeven moment niks anders meer willen dan bij jou liggen. Dat is voor de lange termijn gewoon niet wenselijk.

8 gratis bonus e-boeken

Zoveel bonussen zijn wij nog niet tegen gekomen bij andere producten waarover wij een review schreven.

We zetten ze hieronder even kort op en rijtje:

  • Middagdutjes (de complete handleiding)
  • Voorlees verhaaltjes
  • Je kindje zindelijk in 3 dagen 
  • 65 Kinderliedjes
  • Een e-book met baby recepten
  • Bonus slaap programma 1, 2 en 3 (in totaal 3 bonus slaap programma’s)

Wat is de prijs van Baby Slaap Geheimen?

Het totale pakket inclusief de 8 bonussen kost €27,- euro. Je krijgt hiervoor behoorlijk veel zoals je hierboven kunt zien. Wij vinden deze prijs dan ook erg netjes.

8 gratis bonus e-boeken

90 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Door deze 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie kun je met een gerust hart aan de slag gaan met Baby Slaap Geheimen. Mocht je niet tevreden zijn ongeacht de reden, stuur je een mailtje naar info@babyslaapgids.nl en je krijgt het bedrag terug terug gestort. En je mag alle producten houden.

Ervaringen klanten over Baby Slaap Geheimen?

Verschillende reacties van klanten zien we voorbij komen. We zien reacties van ouders waarbij Baby Slaap Geheimen heel goed geholpen heeft. Maar we zien ook reacties van ouders waarbij dit niet het geval was.

Daar kunnen we lang en breed over schrijven, maar het blijft een feit dat niet ieder kind, of ouder hetzelfde is. Niet alles is op iedereen van toepassing en iedere gezinssituatie is ook weer anders. Je zou het kunnen zien als 50 % kans dat het wel werkt. Maar voor €27,-is het wat ons betreft altijd de moeite waard om het te proberen. Dit ook gezien de 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Eindoordeel

Wij hebben het product zo uitgebreid mogelijk beschreven. Zelf hebben wij geen kinderen, maar vinden wel dat je waar krijgt voor je geld als we naar het totaalplaatje en naar de inhoud kijken van het product. De moeite waard vinden wij om aan te schaffen voor deze prijs, en de 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zeker als jij zelf ten einde raad bent en een vermoeide ouder bent. Dit zodat je zelf kan ondervinden of deze methode wel of niet voor jou werkt.

Baby Slaap Geheimen kopen? + Kortingslink

Ben jij vermoeid en inmiddels ten einde raad en wil jij graag direct starten met Baby Slaap Geheimen?
Dan kan dat via onderstaande knop met korting. Uiteraard willen wij jou als ouder heel veel succes wensen hiermee, en hopen wij dat deze methode voor jou de oplossing is.

Weer lekker slapen en uitgerust wakker worden?


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met "Baby Slaap Geheimen van Annelot Hofstede", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.