Home » Reviews » Geluk en Relatie » Hoe krijg ik mijn ex terug? Tips!

Hoe krijg ik mijn ex terug? Tips!

Gepubliceerd op 25 januari 2020 om 07:58

Liefdesverdriet

Is jouw relatie net uit, heb je liefdesverdriet en wil je dat je ex terug verliefd op jou wordt? Je wilt je ex terugwinnen maar je weet niet precies hoe? Dan ben je hier op de juiste pagina terecht gekomen. Want als je liefdesverdriet hebt ga je meestal uit wanhoop vaak de verkeerde dingen doen of zeggen waar je je ex niet mee terugwint. Sterker nog het jaagt je ex juist verder weg. 

Daarom hebben wij voor jou een artikel met enkele tips geschreven over wat je wel en niet moet doen om je ex terug te krijgen.

Op de vraag hoe je je ex precies terug kunt winnen, is niet 1,2,3 een passend antwoord te geven omdat iedere situatie weer anders is. Wel zijn er een aantal dingen die je kunt doen om weer indruk te maken op je ex om hem of haar weer voor jou te winnen. Maar op de eerste plaats is het belangrijk dat jij eerst jezelf weer terug in het zadel zet. Hieronder een aantal tips voor jou op een rijtje.

Tip 1: Analyseer de oorzaak van de breuk

Als je de oorzaak weet van je relatiebreuk, is dat tevens de basis om te begrijpen hoe jij je ex weer terug kunt winnen. Schrijf alle redenen op die je kunt bedenken zodat je na het analyseren hiervan beter begrijpt wat de motivatie van je ex hierachter was. Stel jezelf de volgende vragen:

  • Was er sprake van een sleur?
  • Hadden we vaak ruzie en zo ja waarover?
  • Heeft mijn ex wel eens laten vallen waarom hij/zij niet meer gelukkig was?
  • Maakte we elkaar verwijten en zo ja welke?

Tip 2: De juiste mindset

Wat de reden dan ook is van jullie relatiebreuk, het doet pijn omdat je je afgewezen voelt en dat is ook heel logisch. Waar je wel voor moet waken is dat je niet in de slachtoffer rol gaat zitten en je steeds afvraagt wat je verkeerd gedaan hebt. Ook helpt het je niet als je je schuldig gaat voelen. Deze gedachtes zijn beperkende gedachtes, ze zijn zeer schadelijk en staan de juiste mindset in de weg. Ze zullen je doel om je ex terug te winnen ook in de weg staan. Onderschat daarom het belang van de juiste mindset niet. Zorg ervoor dat je gemoedstoestand positief is en dat je jezelf beseft dat je geen hopeloos geval bent.

Tip 3: Hou rekening met verschillen in behoeften

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn welke verschillen er zijn tussen de mannelijke en vrouwelijke behoeften zodat je daar voortaan rekening mee kunt houden. Daar waar mannen graag bewonderd worden om hen fysieke capaciteiten en hen kracht, vinden vrouwen het daarentegen fijn om te horen dat ze er goed uit zien. Vrouwen vinden het heerlijk om geknuffeld te worden en langdurige gesprekken te voeren. En de man heeft daarentegen meer behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid. Zodra je hiervan op de hoogte bent, kun je er rekening mee houden. Op die manier kun je pas een gezonde relatie met elkaar aan gaan. Hier loopt het namelijk vaak op mis.

Tip 4: Vergeef je Ex

Misschien heeft je ex je gekwetst of hebben jullie veel ruzie gemaakt. Vergeef elkaar. Fouten maken is namelijk menselijk. En geef je ex de tijd en de ruimte die hij of zij nodig heeft, dit zal uiteindelijk ten goede komen van jullie relatie.

Tip 5: Wees geduldig

Een ex terugwinnen kost nu eenmaal tijd en dus ook geduld. Ook al kan het voor jou gevoel al een eeuwigheid duren, dit kan in de beleving van jouw ex heel anders zijn. Maak voor jezelf een plan om de komende tijd door te komen. Dit zodat jij je ex niet continu berichtjes gaat sturen en daarmee wanhopig overkomt. Geef het echt de tijd. Noteer in de tussentijd al je gevoelens en ervaringen. Deze geven je inzicht in wat je werkelijk ervaart en waar die gedachten en emoties vandaan komen.

Meer tips en informatie

Ben je op zoek naar meer tips of een methode om je ex terug te winnen en weer verliefd op jou te maken? Bekijk dan eens ons artikel die we hebben geschreven over de Win hem / haar terug methode van Michelle van den Berghe. Klik op de onderstaande link om het artikel te lezen.

Win hem / haar terug Review (Michelle van den Berghe)

Mocht je nog vragen hebben, laat dan hieronder een reactie achter.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.