Home » Reviews » Geld verdienen » Trading Navigator Methode Review (Harm van Wijk)
geld

Vandaag gaan we een review schrijven over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je er wellicht over nadenkt deze methode van Harm van Wijk aan te schaffen?

Je wilt weten of deze methode echt werkt? Of misschien ben je je alleen aan het oriënteren en op zoek naar manieren om maandelijks geld bij te verdienen?

Op het internet kom je regelmatig advertenties of verhalen van beleggingsgoeroes tegen, dat iedereen maar dan ook echt iedereen winst kan maken op de beurs. Zelf scrolde ik daar altijd aan voorbij. Dit omdat ik er a) totaal geen verstand van had en b) het voor mij klonk als te mooi om waar te zijn. Want laten we eerlijk wezen, als je het op de man afvraagt wil iedereen eigenlijk wel rijk worden en financiële vrijheid hebben. Maar toch is dat maar voor enkele weggelegd, althans dat denken we.

"Om die reden blijven we doen wat we altijd deden, en krijgen we wat we altijd kregen".

Bovenstaande kreet heeft mij getriggerd en uiteindelijk doen besluiten om deze Trading Navigator Methode zelf te gaan testen en onder de loep te nemen. En zo kan ik dan nu ook mijn mening en ervaring over deze methode met jou delen in deze uitgebreide review.

In onze review gaan we het hebben over wie Harm van Wijk is. Of Harm en zijn methode betrouwbaar is. Of deze methode je geld waard is, of oplichting is. En wat de ervaringen zijn met de Trading navigator Methode van Harm van Wijk.

Lees snel verder om erachter te komen.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is geen onbekende in de beleggingswereld. Hij heeft al ruim 30 jaar beleggingservaring en heeft inmiddels al meer dan 11.000 beleggers geholpen om geld op de beurs te verdienen.

Hij heeft een online platform opgezet waarmee hij cursussen en producten voor beleggers en investeerders aan de man brengt. Harm van Wijk is een succesvol belegger die jou met zijn methode wil helpen om ook een succesvol belegger te worden.

Kortom: Harm van Wijk is een coach die tegen betaling zijn ervaringen met jou deelt en zijn geheimen prijsgeeft.
Met zijn Trading Navigator Methode gaat hij jou helpen om je vermogen te vermeerderen, je pensioen reserve te verhogen, of om je kinderen iets moois na te laten.

Harm van Wijk

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Harm van Wijk gebruikt zijn echte naam en schuilt zich dus niet achter een pseudoniem zoals we wel vaker zien. Hij is transparant over wat hij doet, en zijn bedrijfsgegevens staan netjes vermeld op zijn verkooppagina. Hij deelt veel van zijn kennis online en zijn producten worden als positief door klanten bestempeld. Dus wat ons betreft is zijn betrouwbaarheid een feit.

Wat is Trading Navigator nu eigenlijk precies?

Het deed ons zelf in de eerste instantie vermoeden dat het hier zou gaan om de trading software "Trade Navigator". Maar toen we ermee aan de slag gingen werd het ons duidelijk dat het een script betreft, door Harm gemaakt. Dit script dien je te laden in bepaalde trading software en geeft vervolgens koop- en verkoop signalen weer.

Het is een methode die dalende- en stijgende trends volgt, en de waardes worden weergegeven in een candlestick grafiek. Deze naam is te danken aan het feit dat het op een kaars lijkt. Het script houdt de verschillende weighted moving averages bij (tussen de 4 en 64) die de trend bepalen.

Als de candle beneden de Moving Averages sluit, wordt er een Verkoop signaal gegeven, en het is dan de bedoeling dat je je aandelen op dat moment verkoopt. Als de candle boven de Moving Averages sluit wordt er een Koop signaal gegeven, en dan is het de bedoeling dat je het aandeel koopt. De koop- en verkoopsignalen worden weergeven d.m.v. groene en rode pijlen.

Harm zijn methode is een strategie voor de lange termijn. Met zijn methode behaalt hij een gemiddelde winst van 20,6% per jaar. Verliezen zijn er uiteraard ook, maar deze worden geminimaliseerd door stoplosses en andere risico management strategieën.

Zie hieronder een video van Harm over de Trading Navigator en hoe het werkt met de koop- en verkoop signalen en waar de stop loss ligt. Dit zodat je je opgebouwde winst niet kan verspelen.

Wat krijg je als je de Trading Navigator Methode aanschaft?

Laten we beginnen met vertellen dat deze cursus behoorlijk uitgebreid is. Als je van plan bent deze cursus aan te schaffen wil je natuurlijk weten wat je kan verwachten. Daarom zullen wij hieronder zo uitgebreid mogelijk beschrijven wat je allemaal krijgt.

Trading Navigator Methode

 • Methode 1: Beleggen (werkt voor alle aandelen wereldwijd).
 • Methode 2: Opties (werkt voor AEX, DAX, de S&P500, etc.)
Logo Trading Navigator

De Navigator Methode bestaat uit 2 onderdelen, beleggen en opties.
In een 6 weekse training word je stap voor stap klaar gestoomd om met beide onderdelen aan de slag te kunnen gaan. Van het installeren van de software tot hoe je alle signalen in de trading software moet interpreteren en gebruiken. Hierin zul je ook ontdekken hoe jij je doelen kunt gaan bereiken en zijn bewezen strategieën voor zowel aandelen als opties terug te vinden.

Naast deze cursus ontvang je ook nog de onderstaande bonussen.

Bonussen

 • 2 jaar toegang tot De Slimste Belegger (DSB). Dit is een platform waar beleggers en jij als deelnemer van deze methode toegang toe krijgt. Een mooie manier om met elkaar in contact te komen en tips en adviezen uit kunt wisselen onderling.
 • 2 jaar alerts via Telegram. Telegram is een soort Whatsapp, waarop je alerts kunt ontvangen. Alerts over nuttige koop signalen, of over aandelen die je in de gaten moet houden.
 • Handleiding Geld verdienen met Opties. Hierin vind je de fijne kneepjes van de handel in opties.
 • Geld verdienen met Aandelen. Hierin vind je de fijne kneepjes van de handel in aandelen.
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s. Een introductie e-book die je en kijkje geeft in de wereld van speeders, sprinters en turbo's.
 • MeXeM transactietegoed. Hier ontvang je een transactie tegoed om mee te kunnen starten.
 • Toegang tot een 3-daagse event voor 2 pers. Een evenement waarbij je veel informatie over de beurshandel krijgt. Deze informatie is niet nieuw maar wel altijd leerzaam.

Deze bonussen maken het pakket nog completer. De bonussen bevatten het hele reilen en zeilen van de handel op de beurs. Maar ook wat je vooral wel en niet moet doen op de beurs. De bonussen zullen je kennis op zowel het gebied van aandelen, opties en de gehele beurshandel aanzienlijk vergroten.

Wat is de prijs van de Trading Navigator Methode?

Het totale pakket is op het moment van schrijven aan te schaffen voor €497,- euro. Hiervoor krijg je een uitgebreide cursus over beleggen, die je uiteindelijk gegarandeerd winst oplevert. Hierdoor zal je je investering er op termijn ook weer uit halen.

Ondanks dat het een smak met geld blijft, valt de prijs enorm mee. Vooral als je deze prijs gaat vergelijken met andere beleggingscursussen incl. indicators dan zit je al snel boven de €1000,- euro. Deze cursussen zijn dan vaak ook nog in het Engels. Ook vergeleken met de inhoud van andere cursussen is deze prijs echt gunstig.

Kortom een uitgebreid en goed onderlegd product voor een gunstige prijs.

Niet-goed-geld-terug garantie

Harm biedt een niet-goed-geld-terug garantie binnen 30 dagen. Voor een lange termijn methode is dit wat aan de korte kant. Maar je hebt dan in ieder geval wel al de cursus kunnen doorlopen en eraan kunnen snuffelen of het iets is voor je. Mocht het echt niks voor je zijn, kun je hier een beroep op doen.

Voor wie is deze methode bedoeld?

Deze methode is zowel bedoeld voor de ervaren belegger als voor de beginnende belegger. De methode biedt ook meerwaarde voor de ervaren belegger. Dit is ook terug te zien in de reacties van de klanten.


Mevr. de Vries schrijft: "Die groene en rode pijlen zijn fantastisch" Voor ik jou leerde kennen verloor ik geld. Sinds enkele jaren gebruik ik jouw systeem en nu verdien ik geld. Ik voel me veilig omdat ik nu een systeem heb."

Ervaren beleggers schrijven dat ze beter kunnen anticiperen en minder handelen uit emotie sinds ze het systeem van Harm gebruiken. Ook voelen ze zich met deze methode een stuk relaxter doordat de eventuele verliezen prima te compenseren zijn met te behalen winsten.

Voor wie is deze methode niet bedoeld?

Deze methode is niet bedoeld voor mensen die snel geld willen verdienen. Verwacht met deze methode niet dat je je geld binnen een maand verdubbelt hebt.

Voordelen van de Trading Navigator Methode

 • Je leert slim beleggen in een korte tijd
 • Een stap voor stap begeleiding
 • Met deze methode heb je een systeem en de juiste tools om succesvol te kunnen beleggen
 • Het kost je per week nog geen 10 min aan tijd
 • Niet moeilijk, groen is kopen en rood is verkopen
 • Bewezen succesvolle strategieën
 • Gegarandeerd winst. Gemiddeld 20,6% per jaar
 • Risico's zijn beperkt

Nadelen van de Trading Navigator Methode

 • Rendement op langere termijn
 • Niet geschikt voor ongeduldige mensen ;-)

Ervaringen van klanten met de Trading Navigator Methode

Als we op het internet gaan zoeken en we gaan kijken naar de echte gebruikers van deze methode, dan komen we veel positieve reacties tegen. Maar ook komen we gebruikers tegen die bij de eerste trades al verliezen hebben geleden. Volgens Harm is dit laatste ook ingecalculeerd, er bestaat inderdaad een risico dat je 20% verlies kan hebben op een trade. Slim Money Management wordt daarom ook aangeraden en uitgelegd in de cursus.

Positieve reacties van beleggers die het eerst jaren zonder Harm zijn methode hebben gedaan en nu met zijn methode. Deze ervaren beleggers zijn allemaal blij dat ze nu een systeem hebben en over de juiste tools beschikken. Ze maken nu winst en voorheen vooral verliezen. Ze ervaren beleggen nu als relaxter en beleggen nu zonder emotie.

Uiteraard zijn we ook negatieve reacties tegengekomen op andere beleggersfora. Waarbij de methode van Harm wordt betiteld als: Te mooi om waar te zijn. Dit omdat zij middels hun eigen methode niet de beoogde winst halen die Harm je voorhoudt. Het rendement wat Harm je voorhoudt lijkt te mooi om waar te zijn, dus dan is dat volgens hen ook zo. Zij oordelen dus op basis van hun eigen jarenlange ervaring maar hebben de Navigator Methode zelf niet getest.

Uiteindelijk is het aan jou zelf wie je wilt geloven natuurlijk. De echte gebruikers van de Navigator Methode of beleggers die van de zijlijn een oordeel vellen, zonder ook maar enige kennis van het product.

Eindoordeel

Wij vinden dat Harm van wijk met zijn methode een uitgebreid pakket levert voor een gunstige prijs. In zijn cursus krijg je alle informatie en handvatten die je nodig hebt om op de beurs te kunnen handelen.

Maar blijf in je achterhoofd wel bewust van het feit dat beleggen nu eenmaal risico's met zich meebrengt. En start hiermee alleen als je voldoende geld hebt. Geld wat je zo kunt missen of hebt liggen, maar ga hier geen geld voor lenen. Je bent er namelijk nog niet als je het cursusgeld betaald hebt, je zult ook geld nodig hebben om in te kunnen leggen. Al krijg je wel een transactie tegoed om mee te kunnen beginnen.

Ook willen we nogmaals benadrukken dat het hier om een lange termijn methode gaat om geld te verdienen. Dit is echt geen methode om even snel te cashen en je geld binnen een maand te verdubbelen.

Het forum De Slimste Belegger bevat inmiddels al meer dan 10.000 leden, dit zegt in onze ogen voldoende over het product zelf.

Als wij kijken naar het totaalpakket en wat je ervoor krijgt, vinden wij dat je absoluut waar krijgt voor je geld als je de Navigator Methode van Harm van Wijk aanschaft.

Trading Navigator Methode kopen? + Actuele kortingspagina

Mocht je na het lezen van deze review de Navigator Methode aan willen schaffen, dan kan dat via Harm zijn kortingspagina waar je profiteert van de actuele korting. Klik daarvoor op de onderstaande groene knop.

Wij wensen jou veel plezier met deze methode en uiteraard ook veel winnende trades toe ;-)


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

   Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met de "Trading Navigator Methode van Harm van Wijk", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

   Reactie plaatsen

   Reacties

   Er zijn geen reacties geplaatst.