Home » Reviews » Geld verdienen » Cryptocurrency Beginnerscursus Review

Welkom op de pagina Cryptocurrency Beginnerscursus Review.
Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen doordat je op internet bent gaan zoeken naar ervaringen en reviews over deze cursus. Je twijfelt misschien nog of de cryptocurrency beginners cursus iets voor jou is en of deze cursus zijn geld waard is?

Cryptocurrency is erg populair, als je hier nog nooit van gehoord hebt dan weet je vast wel wat Bitcoins zijn. Maar wat is cryptocurrency nu eigenlijk precies en hoe kun je hier geld mee verdienen? Als je meer wilt weten over deze digitale munt en je er geld mee wilt gaan verdienen, dan is de Cryptocurrency Beginnerscursus wellicht iets voor jou.

In onze uitgebreide Cryptocurrency Beginnerscursus Review gaan we jou daar namelijk alles over vertellen. Wij zijn met deze cursus aan de slag gegaan en vertellen je onze ervaring en eerlijke mening hierover. We gaan dieper in op wat je precies krijgt, wat je gaat leren in deze cursus en of je waar krijgt voor je geld. En we gaan kijken of Patrick Suiker en Derek Westra, de makers van deze cursus betrouwbaar zijn.

Benieuwd? Lees dan snel hieronder verder.

Wat is Cryptocurrency?

Voordat we over de Cryptocurrency Beginnerscursus gaan vertellen, is het handig om te weten wat cryptocurrency nu eigenlijk precies is en hoe het werkt. Cryptocurrency staat in het kort gezegd voor 'digitaal versleuteld geld' waarmee je iemand via het internet anoniem kunt betalen.

Dit geld is alleen digitaal beschikbaar en je kunt hiermee rechtstreeks 'geld' overmaken, zonder tussenkomst van een derde partij. Dit alles in de vorm van cryptocurrency, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Bitcoin. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de transacties sneller en goedkoper plaats kunnen vinden dan via de traditionele manier van handelen.

Een cryptomunt heeft geen vaste waarde en kan zowel in waarde stijgen als dalen. Dit maakt het voor velen interessant om bijvoorbeeld te gaan investeren in een bepaalde munt om zodoende winst te behalen. Hoe dit alles precies werkt zal in de Cryptocurrency Beginnerscursus door de experts Derek Westra en Patrick Suiker worden uitgelegd.

Hoe werkt Cryptocurrency?

Nu we weten wat cryptocurrency is, wil je uiteraard ook weten hoe dit in de praktijk werkt. Dit zullen we in het kort even uitleggen. Alle transacties met internetmunteenheden gebeuren via een blockchain technologie.

Dit kun je zien als een soort van grote database waarin alle transacties worden bijgewerkt. Alle informatie daarin wordt wordt onleesbaar gemaakt met cryptografie. Met het verschil dat er bij Blockchain géén centraal punt is zoals bij een normale databases wel het geval is. Er bestaan namelijk talloze kopieën van een blockchain database wat het fraude proof maakt.

Block Chain

Stel dat een hacker een transactie aanpast of verwijderd, dan gebeurd dat slechts op één plek. Omdat er miljoenen kopieën van de blockchain-databases in omloop zijn die met elkaar synchroniseren, zal er direct een verschil gedetecteerd worden in een bepaalde transactie. Het is voor een hacker onmogelijk om op miljoenen databases tegelijkertijd 1 transactie te hacken.

Tot zover de informatie over cryptocurrency en hoe het werkt. Laten we nu gaan kijken naar de Cryptocurrency Beginnerscursus en de experts die hierachter zitten.

Wie zijn de experts achter de Cryptocurrency Beginnerscursus?

De experts achter de Cryptocurrency Beginnerscursus zijn Patrick Suiker en Derek Westra. Beide heren kwamen in 2013 voor het eerst in aanraking met crypto. In 2017 hebben ze de website AllesOverCrypto opgezet.

Robin Westra is het broertje van Derek en hij is het technische brein achter de website allesovercrypto.nl. Op deze website delen Patrrick en Derek niet alleen tips over crypto, ze vertellen je alles over Cryptocurrency, Blockchain en hoe het allemaal werkt.

Patrick Suiker
Derek Westra

Beide heren zijn op universitair niveau afgestudeerd. Derek als gedragseconoom en Patrick als Bedrijfskundige en Trendwatcher. De heren weten precies hoe de cryptomarkt zich ontwikkelt en kunnen zich inmiddels experts noemen op dit gebied. Na jarenlange ervaring en succesvol daarin te zijn, besloten zij in 2019 om de Cryptocurrency Beginnerscursus op te zetten. Hiermee willen ze iedereen kennis laten maken met de wereld van crypto, en leren ze jou hoe jij hier geld mee kan gaan verdienen.

Zijn Patrick Suiker en Derek Westra betrouwbaar?

Vanaf het allereerste begin van deze nieuwe technologie zijn beide heren hier al mee bezig. Daarnaast hebben ze d.m.v. hun cursussen die zij aanbieden, al ruim 7.000 mensen geholpen. De website trekt maandelijks dan ook meer dan tienduizend bezoekers. Bezoeker die geïnteresseerd zijn in het leren over deze baanbrekende technologie en hoe ze hier geld mee kunnen verdienen.

Deze heren hebben verstand van zaken en zijn transparant over hetgeen wat ze doen. De contact- en KVK gegevens staan netjes onderaan op de website vermeldt. En daarnaast krijg je wat er op de verkooppagina beloofd wordt.

Wat krijg je als je de Cryptocurrency Beginnerscursus aanschaft?

Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot het volledige lespakket, en kun je er dus direct mee aan de slag. De cursus bestaat uit een inleiding, 5 modules, een examen en bonusmateriaal. We zullen hieronder verder ingaan op de inhoud hiervan.

Inleiding

De inleiding bestaat uit een aantal lessen over:

 • De ontwikkeling van geld
 • Cryptocurrency is en de soorten
 • Smart Contracts
 • Bitcoin
 • Blockchain
 • Adoptiemodellen
Cryptocurrency

Aangezien ik zelf totaal onbekend was met crypto valuta heb ik deze inleiding als interessant en uitdagend ervaren. Er kwam veel op me af en alle informatie was voor mij compleet nieuw met veel vakjargon. Lees deze inleiding aandacht door aangezien je daar verderop in de cursus profijt van zult hebben. Zelf ben ik hierdoor op een andere manier naar geld gaan kijken en snap nu hoe er gebruik maar ook misbruik van geld gemaakt wordt.

Module 1: Crypto Kopen

Na de inleiding zijn we aangekomen bij het echte werk. In deze module ga je lekker aan de slag en leer je de beginselen van crypto trading. Deze module is opgebouwd van eenvoudig naar lastig, zoals je hieronder kunt zien. Je kijkt mee op het scherm van de docenten zodat je kunt zien hoe je je stap voor stap kunt aanmelden en hoe je je eerste crypto munten op Bitvavo en Binance kunt inkopen.

Daarna leer je hoe de decentrale exchange IDEX en BitMEx werkt. (handelen met marges)

 • Je eerste cryptocurrency kopen! via (BITVAVO) → Eenvoudig
 • Populaire crypto’s kopen met Bitcoins via (BINANCE) → Gemiddeld
 • Crypto kopen op een decentrale exchange via (IDEX) → Lastig
 • Cryptocurrency future contracts kopen via (BitMEX) → Lastig
 • Verborgen crypto parels kopen op een klein exchange via (TradeOgre) → Lastig

Module 2: Crypto beveiligen

In de tweede module leer je hoe je jouw cryptocurrency kunt beveiligen. Je bent hier namelijk zelf voor verantwoordelijk. Hiervoor bestaan verschillende manieren, die de docenten in de bijbehorende video's aan je uitleggen. Ook gaan ze in op de voor- en de nadelen per manier.

Je volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Wat een cryptocurrency wallet is
 • Hoe je jouw cryptocurrency’s offline op een paper wallet zet
 • Hoe je jouw cryptocurrency’s zo veilig mogelijk op kan slaan met behulp van een hardware wallet
 • Zet je cryptocurrency’s afgeschermd op je computer met een software wallet
 • Beveilig je cryptocurrency’s zo goed mogelijk op de exchange met 2FA Authenticator

Module 3: Winsten uitbetalen

Module 3 is het leukste onderdeel van cryptocurrency. Je leert hoe je je winsten uit kan laten betalen, en ook dit kan weer op verschillende manieren. Ze behandelen in deze module het volgende:

 • Het zo makkelijk mogelijk uitbetalen van winsten (Bitvavo)
 • Winsten zo snel mogelijk uitbetalen (Bitonic)
 • Zo goedkoop mogelijk uitbetalen van winsten (Kraken)

Module 4: Geld verdienen met ICO’s

In deze hoofdstuk leer je alles over Initial Coin Offerings (ICO).

 • Wat is een ICO?
 • Meedoen met een ICO

Module 5: Crypto Trading

In deze module bespreken ze de verschillende facetten van Crypto trading. Na iedere video volgt er een test met zo'n 11 vragen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • De Exchange (Video 12 minuten)
 • Bubbels en Marktcyclussen (Video 14 minuten)
 • Support en Resistance (Video 10 minuten)
 • Candlesticks (Video 22 minuten)
 • Live Trade (Video 14 minuten)

Eindexamen

Door het eindexamen te doen weet je of je alle stof goed hebt begrepen en of je er klaar voor bent om in crypto's te gaan traden. Dit vinden wij een mooie aanvulling op de cursus omdat deze je kennis toetst, dit komen we niet vaak tegen bij online cursussen.

Bonussen

Als je de Cryptocurrency Beginnerscursus hebt aangeschaft, krijg je als uitbreiding op de cursus toegang tot een aantal gratis bonussen. Deze zullen we hieronder beschrijven.

Bonus video

Deze bonus vind je niet terug op de verkooppagina, we kwamen deze na aanschaf van de cursus tegen. Dit is een extra videoles over hoe Bitcoin te shorten op Bitmex. Short gaan met cryptocurrency is een belegginsterm. Wat dit precies inhoudt laten ze je in de video zien. Je leert hoe je geld kan verdienen ondanks dat de koers van een munt daalt. Deze video duurt zo'n 30 minuten. Naast deze video ontvang je een Excel-document om je leverage te kunnen berekenen.

Toegang tot de crypto communinity

Heb je vragen over de cursus of over iets anders over crypto dan kun je deze stellen in deze ledenzone. Dit is een communicity waarin mensen zitten zoals jij, die deze cursus zijn begonnen of leden die deze cursus inmiddels al afgerond hebben. Je kunt altijd van elkaar leren en informatie uitwisselen onderling. Dit is niet verplicht maar zeker wel een mooie toevoeging.

Bitcoin en cryptocurrency Begrippenlijst

Dit is een klein e-boekje van 9 pagina's waarin veel voorkomende begrippen benoemd en uitgelegd worden. Dit is handig vooral in het begin als je nog niet alle termen kent.

Crypto belastinggids

Zodra je geld gaat verdienen zal uiteindelijk ook de belastingdienst om de hoek komen kijken. Aangezien geld verdienen met crypto redelijk nieuw is, zo ook voor de belastingdienst zijn de experts samen met de belastingdienst in overleg gegaan. Zo is dan ook deze gids ontstaan zodat jij precies weet wat jij moet regelen met de belastingdienst voor jouw verdiende crypto geld.

Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

In deze bonus ontvang je 5 tips hoe jij ervoor kunt zorgen dat je meer geld gaat verdienen met de crypto handel. Hoe je je focus legt op echt geld verdienen zodat je uiteindelijk minder verlies maakt.

Tips voor beginners

Je ontvangt in deze bonus 12 beginners tips, zodat je niet in de veelvoorkomende valkuilen terecht komt van cryptocurrency. De tips zorgen er ook voor dat je geld bespaart.

De Bitcoinbijbel

Dit bonus e-boek bevat maar liefst 132 pagina's.Ze leggen hierin uit waarom Bitcoin en Blockchain de toekomst zijn. Dit is een uitgebreide en handige bijbel.

Weet precies wanneer je moet kopen en verkopen

Timing is belangrijk in de de crypto handel. En het is dan ook vrij lastig om als beginner te weten wanneer je nu het beste kunt kopen of verkopen.

Na het lezen van dit boek weet je precies waarin en wanneer je moet investeren en dat zonder emotie. Voorals als je net begint met investeren in cryptocurrency’s zit je met allerlei vragen. Als die vragen onbeantwoord blijven kunnen ze je ervan weerhouden om daadwerkelijk die eerste stap te gaan zetten.

In deze uitgebreide bonus van 58-pagina's, zullen zij antwoord geven op de volgende vragen:

kopen en verkopen cryptocurrency
 • Wanneer kan ik het beste cryptocurrency’s kopen?
 • Wanneer kan ik cryptocurrency's het beste verkopen?
 • In welke soort cryptocurrency kan ik het beste investeren?
 • Hoeveel geld dien ik in te leggen?

Vervolgens hebben ze in deze module een aantal templates toegevoegd die je alleen maar hoeft te volgen om jouw inkoop- en verkoopstrategieën te bepalen.

  Wat is de prijs van de Cryptocurrency Beginnerscursus?

  Op het moment van schrijven loopt er een kortingsactie en is de beginnerscursus nu tijdelijk €197,- euro. De normale prijs ligt zo rond de €400,- euro. €197,- euro is een behoorlijk bedrag, maar wel een redelijke prijs als je gaat kijken naar wat je er allemaal voor krijgt. Je investeert hiermee in jezelf. Deze investering kun je zelfs terug verdienen, en daarnaast nog veel meer winst maken.

  Voor een beginnerscursus vinden wij het een uitgebreide cursus die door iedereen makkelijk te volgen. Het wordt je allemaal stap voor stap uitgelegd d.m.v. video's en uitgebreid lesmateriaal in begrijpbare taal.

  Niet goed-geld-terug garantie

  Binnen 14 dagen na aankoop van de Cryptocurrency Beginnerscursus kun je aanspraak maken op restitutie. Is het niet wat je had verwacht of is het niks voor jou, dan kun je d.m.v. een e-mail direct je geld terug terug vragen. Je loopt wat dat betreft dus geen enkel risico, en je kunt in die 2 weken zelf bepalen en ervaren of deze cursus bij jou past.

  Wat zijn de ervaringen van klanten?

  De ervaringen van klanten over de Cryptocurrency Beginnerscursus zijn erg positief. Zelf zijn wij ook zeer positief over deze beginnerscursus en komen op diverse websites positieve reacties hierover tegen. Deze cursus lijkt daarmee dus geschikt voor iedereen die meer wil weten over cryptocurrency en wil gaan starten met het traden hiervan.

  Mijn ervaring is ook dat als je de heren een vraag stelt, dat je binnen een paar uur al antwoord hebt. Ook heb ik door het volgen van deze cursus echt het gevoel dat ik mijn eerste stappen op de Crypto markt kan gaan zetten.

  Eindoordeel

  Voor mensen die meer willen weten over crypto is deze cursus heel goed geschikt. Het lesmateriaal is duidelijk en in begrijpbare taal opgesteld. Stap voor stap te volgen en zelf uit te voeren d.m.v de begeleidende video's. Deze cursus is een must have als je de basis over crypto wilt leren en hiermee echt aan de slag zou willen gaan.

  De prijs van de Cryptocurrency Beginnerscursus lijkt relatief hoog, maar je krijgt zeker waar voor je geld. De bonussen zorgen ervoor dat deze cursus nog completer is en daarmee de investering van €197,- euro echt waard is. De niet-goed-geld-terug garantie zorgt ervoor dat het risico vrij is voor diegene die eventueel nog twijfelen, of na het volgen ervan toch besluit hier niet mee aan de slag te willen.

   

  Daarnaast ontvang je gratis hulp en ondersteuning van één van de mentoren. De wereld van cryptocurrency is aan verandering onderhevig waardoor bepaalde informatie niet lang up to date blijft. Dat is dan ook de reden dat je volledig gratis alle updates ontvangt na aanschaf van deze cursus, zo blijf je dus up to date.

  Investeer In Jezelf En Start Vandaag Nog Met Korting!


  Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

  Rating: 0 sterren
  0 stemmen

  Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met de 'Cryptocurrency Beginnerscursus', laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn geen reacties geplaatst.