Home » Reviews » Geld verdienen » Agency Masterclass Review

Het Team Unstoppable van de succesvolle training Bol Masterclass is met een nieuwe training op de markt gekomen. Namelijk de Agency Masterclass – van Mitchell Weijerman en Jia Ruan.

Als jij van plan bent te beginnen met de Agency Masterclass zal jij waarschijnlijk benieuwd zijn naar reviews en ervaringen van deze training. Dan ben je hier op de juiste pagina terecht gekomen.

Wij zijn aan de slag gegaan met de Agency Masterclass en delen hier dan ook onze eerlijke mening en ervaring over deze training. Ook gaan we in op de vraag die we veel voorbij zien komen of de Agency Masterclass scam is.

In deze review gaan we je o.a. het vertellen; of jij na het volgen van deze training zelf een winstgevende Social Media Agency op kunt zetten. Of Mitchell Weijerman te vertrouwen is, de prijs en of deze training je geld waard is. Kortom, je leest hier alles wat je moet weten.

Lees deze review aandachtig door aangezien deze training niet voor iedereen is weggelegd.
Benieuwd? Lees dan snel verder.

Wie zijn Jia Ruan en Mitchell Weijerman?

Jia Rian en Mitchell Weijerman hebben samen de Agency Masterclass gemaakt. Samen zijn zij onderdeel van het Team Unstoppable. Jia kennen wij en misschien jij ook al aan de hand van zijn succesvolle training de Bol Masterclass. Waar hij in zeer korte tijd een miljoenen business heeft neergezet door te verkopen via Bol.com. Nu samen met Michel deze succesvolle Agency Masterclass neergezet, hoe je winstgevende advertenties draait.

Deze heren zijn het levende bewijs dat je hierin succesvol kunt worden als je de juiste skills bezit in adverteren. Zij bezitten deze skills waardoor hun business enorm is gegroeid. En zij willen deze skills overbrengen door middel van de Agency Masterclass training.

Jia en Mitchell

Zijn Jia en Mitchell te vertrouwen?

Jia is de eigenaar van het bedrijf Unstoppable waar Mitchell de marketing voor doet. Unstoppable is uitgegroeid tot een miljoenen business. Dat Mitchell uitblinkt als social media marketeer is reeds eerder bewezen tijdens de Bol Masterclass.

Na het succes van de Bol Masterclass hebben zij deze training samengesteld. Je krijgt ook in deze Agency Masterclass wat er beloofd wordt. En wat ons betreft is "Unstoppable" volledig betrouwbaar en absoluut geen scam. Jia wil zijn naam en zijn bedrijf natuurlijk hooghouden en zal daar dan ook alles aan doen.

Wat ga jij leren in de Agency Masterclass?

In de Agency Masterclass leer je hoe jij een social media business opzet die succesvol is. Het is een interessante business met veel potentie. Bedrijven die hun advertenties maandelijks uitbesteden betalen hier makkelijk zo’n 1000,- euro per maand voor. Dus tel maar uit als jij dit voor 5 bedrijven doet, levert jou dat 5000,- euro per maand op. En dat terwijl je hiervoor een uurtje of 4 aan tijd kwijt bent. Om de Agency Masterclass te volgen heb je geen kennis nodig. Je leert namelijk alles stap voor stap van één van de beste, dan wel niet de beste.

Je gaat o.a. in het kort het volgende leren:

 • Hoe jij op een eenvoudige manier aan klanten gaat komen
 • Wat momenteel de beste niches zijn om klanten te werven en hoe je deze het beste kunt benaderen
 • Hoe je zowel voor jezelf als voor jou klanten super converterende social media advertenties opzet
 • Er met geheime sales scripts voor zorgt dat je leads omzet naar betalende klanten
 • Je leert hoe je je business oneindig kunt blijven opschalen, voor nog meer succes en nog meer geld
 • Wat de gouden mindset is, voor gouden resultaten
 • De verschillen ontdekken tussen falende en succesvolle ondernemers.

In de Agency Masterclass gaan Mitchell en Jia jou bovenstaande stap voor stap leren. Inclusief Facebook advertenties, de juiste skills en sales scripts en nog veel meer succescomponenten.

Wat krijg je als je de Agency Masterclass aanschaft?

Je bent natuurlijk nieuwsgierig hoe de training er uitziet en wat je nu precies krijgt na aanschaf. De Agency Masterclass bestaat in totaal uit 7 modules met zo'n 44 lessen. Je krijgt duidelijke video’s te zien en per les zitten er ondersteunende vragen en pdf bestanden bij die aansluiten op de video's. Deze training is geheel in eigen tempo te volgen.

Wij gaan hieronder de modules verder beschrijven.

Module 1 : Mindset voor succes

Jouw mindset is een heel belangrijk onderdeel voor de weg naar succes. Daar wordt in deze training dan ook als eerste aandacht aan besteed. De volgende punten vind je terug in module 1:

 1. De weg naar succes
 2. Denken als een miljonair
 3. De geheime mindset van de rijken
 4. Een agency starten, waarom?
 5. De typen agencies
 6. De kosten van een agency
 7. De wiskunde achter de financiële vrijheid
 8. De eenvoudige methode voor het behalen van gouden resultaten

Module 2: Het nieuwe paradigma

In deze module krijg het model aangereikt voor de perfecte klantenformule.

 1. Het fundament
 2. De dood van de websites
 3. Je verkeer kennen
 4. Jouw identiteit voor succes
 5. De perfecte klantenformule

Module 3: Aantrekken

Hier leer je hoe je klanten aantrekt, leads en uiteindelijk betalende klanten.

 1. Van potentiële klanten naar tevreden klanten
 2. Wat het perfecte lokmiddel is
 3. Woorden die de verkoop maken
 4. Het platform Facebook
 5. Jouw succesvolle Facebook advertentie
 6. Het geheim

Module 4: Vastleggen

De technische kant wordt in deze module compleet uitgelegd en toegelicht en hoe je jouw advertentie kan schalen naar succes.

Module 5: Transformeren

In deze module leer je hoe je met de juiste tools en het automatiseren van zaken sneller en meer geld gaat verdienen.

Module 6: Klanten binnenhalen en behouden

Hier leer je stap voor stap waarom sales zo belangrijk is voor jouw business. Waar je de juiste klanten vindt, hoe je ze binnenhaalt en nog belangrijker hoe je ze behoudt.

Module 7: Schalen

Nadat de basis is gelegd is het belangrijk om te weten hoe je kunt opschalen. "Work smart not hard" is hierbij het motto. De weg van oprichter naar SEO van je business en het bouwen van een droom team. Routines voor succes en hoe je uiteindelijk op kunt schalen naar een miljoenen business.

Zoals je ziet, een hele uitgebreide maar vooral complete training waarbij jij stap voor stap leert hoe jij jou eigen succesvolle social media business opzet.

Wat vinden klanten van de Agency Masterclass?

De reacties van mensen die de masterclass hebben gevolgd zijn heel erg positief. Dat vinden wij dan ook niet vreemd als je kijkt naar hoe compleet deze training wel niet is. Je krijgt letterlijk alle informatie en tools aangereikt om succesvol te worden.

Het internet staat vol met positieve ervaringen en resultaten en zijn zo op te zoeken. Desondanks zullen wij hieronder een aantal ervaringen met jou delen:

 • Mika schrijft: dat hij nog nooit zo'n waardevolle training heeft meegemaakt en dat hij in zijn eerste week al meerdere klanten heeft binnen gehaald.
 • Sil zegt verbaasd te zijn hoe snel hij 2 klanten kon krijgen. En dat er dus echt veel vraag naar is.
 • Ramon schrijft; dat als jij jezelf inzet je hier duizenden euro's in de maand mee kunt verdienen.
 • Jameiro zegt; dat het niet uitmaakt of je kennis en ervaring hebt, ze laten je alles zien wat je moet weten.
 • Amber schrijft dat je je investering makkelijk binnen 1 maand er alweer uit hebt.
 • Rick zegt binnen 1 dag 4 leads binnen gehaald te hebben waarvan tenminste 1 zekere klant.

Mijn eigen ervaring met de Agency Masterclass

Zelf ben ik ook zeker te spreken over de Agency Masterclass en kan het iedereen dan ook echt aanraden. Een complete, overzichtelijke training. Je krijgt inderdaad echt alles aangereikt wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan en succesvol te worden hierin. En het mooie is dat je inderdaad geen kennis of ervaring nodig hebt om deze training te kunnen volgen.

Online geld verdienen kan op meerdere manieren, maar wil je het grote geld verdienen dan is dit toch echt wel dé manier.

Minpunten

Voor sommige mensen kunnen dit eventuele minpunten zijn.

 • Prijs Agency Masterclass

Er hangt wel een prijskaartje aan als je een training van het bedrijf Unstoppable wilt volgen. (zie kop hieronder voor de prijs) Je krijgt zeker waar voor je geld, maar niet iedereen heeft dit bedrag liggen. Ook al ga je het dik terugverdienen, je zult het wel moeten hebben.

 • Investering naast de cursus zelf

Houd er rekening mee dat je naast de aanschaf van deze cursus enkele honderden euro's nodig hebt om te investeren. Het is logisch maar misschien niet voor iedereen, dat je o.a. advertentiekosten gaat maken en investeert in ClickFunnels, ActiveCampaign e.d.

Mitchell Weijerman en Jia Ruan podcast

Een waardevolle en inspirerende podcast van beide heren, die je echt even gezien moet hebben.

Wat is de prijs van de Agency Masterclass?

De Agency Masterclass kost op het moment van schrijven €997,- euro. Dit is een eenmalige prijs, die hoog lijkt in de eerste instantie. Maar is niks te veel als je kijkt naar wat je er allemaal voor krijgt. Maar vooral ook als je kijkt naar wat het je uiteindelijk oplevert. Voor deze investering hoef je maar 1 klant binnen te halen en je hebt je investering er al uit.

Ze bieden ook eventueel de mogelijkheid om deze training in 3 maanden te betalen en dan betaal je €397,- euro per maand. Je betaald dan uiteindelijk wel €194,- euro meer, maar misschien biedt het voor jou toch mogelijkheden.

Niet goed-geld-terug garantie

Mocht je nog twijfels hebben na het lezen van onze Agency Masterclass Review, dan is deze garantie misschien wel de oplossing voor jou. Team Unstoppable biedt ook op deze training een niet goed-geld-terug garantie van 14 dagen. Dus mocht je om welke reden dan ook niet geheel tevreden zijn dan kun je gewoon je geld terug krijgen.

Eindoordeel

Wij zijn enthousiast en hadden eerlijk gezegd ook niet anders verwacht na de Bol Masterclass. En voor mensen die financiële vrijheid willen en serieus veel geld willen gaan verdienen is dit toch echt de manier. Hiervoor hoef je alleen de stappen uit deze training te volgen en te investeren uiteraard. Dit laatste kan voor sommige echt een drempel zijn en de keuze is dan ook geheel aan jou.

Het vergt uiteraard discipline en doorzettingsvermogen en je zult hetgeen wat je leert direct toe moeten passen. Wij kunnen niks anders dan deze training aanbevelen aangezien de resultaten er niet om liegen.

Agency Masterclass kopen? + Kortingslink

Wil jij de Agency Masterclass volgen en het zelf ervaren? Dan kan dat door deze met korting te bestellen via de onderstaande knop. Wij willen jou uiteraard heel veel plezier en voor succes toewensen met deze training.

En we zouden het op prijs stellen als je na het volgen van deze training onderaan deze pagina je mening daarover zou willen geven.


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met de 'Agency Masterclass', laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.