Home » Reviews » Geld verdienen » Affiliate Marketing Revolutie Review (Jacko Meijaard)
Affiliate Marketing Revolutie

Vandaag gaan we een review schrijven over de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) van Jacko Meijaard. Je hebt vast al eens gehoord over Affiliate Marketing, of zelfs over de Affiliate Marketing Revolutie. Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar reviews en ervaringen over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Misschien ben je er nog niet echt mee bekend maar ben je wel nieuwsgierig naar deze manier van online geld verdienen. En uiteraard wil je dan weten of dit een goed product is om aan te schaffen en of Jacko Meijaard te vertrouwen is.

Dan kunnen wij jou vertellen dat je in ieder geval op de juiste pagina terecht gekomen bent. In deze Affiliate Marketing Revolutie Review gaan we onze ervaring met jou delen en onze mening geven over deze cursus. We gaan de inhoud van de cursus beschrijven, en vertellen we je wat deze cursus kost. Na het lezen van deze review weet je ook of je er daadwerkelijk geld mee kunt gaan verdienen, zoals Jacko beweert en of dit echt iets is voor jou.

Benieuwd? Lees dan snel verder.

Wat is Affiliate Marketing?

Voor diegene die hier nog niet bekend mee is, gaan we eerst toelichten vertellen wat Affiliate Marketing nu eigenlijk precies is. Affiliate Marketing is een vorm van marketing waarbij de affiliate staat voor iemand die jouw dienst of product promoot in ruil voor een comissie. De affiliate ontvangt alleen een comissie als hij of zij ook daadwerkelijk het product verkoopt wat hij/zij gepromoot heeft.

De eigenaar van de desbetreffende dienst of product hoeft dus alleen uit te betalen bij verkoop van zijn of haar dienst via de affiliate. Dit biedt voor beide vele voordelen. De affiliate promoot het product maar hoeft bij verkoop het product niet te leveren en ook geen klantenservice e.d. te doen. Terwijl de eigenaar geen moeite hoeft te doen om te adverteren voor zijn dienst of product en alleen de afhandeling hoeft te doen bij de verkoop. Om deze reden is affiliate marketing tegenwoordig ontzettend populair geworden.

Wie is de maker van de Affiliate Marketing Revolutie?

Jacko Meijaard is de bedenker van de Affiliate Marketing Revolutie en is de eigenaar van Meijaard Media. Jacko is vooral bekend geworden met zijn website internetsuccesgids.nl waar hij erg actief op is. Hij deelt daar regelmatig interessante artikelen over internet marketing en alles wat daarmee te maken heeft.

Jacko is toen hij 17 jaar oud was op zijn zolderkamertje begonnen met Affiliate Marketing. Inmiddels heeft hij talloze affiliate websites en is al geruime tijd erg succesvol. Hij wil zijn kennis graag met jou delen en dat doet hij via de Affiliate Marketing Revolutie methode.

Jacko Meijaard

Jacko is vorig jaar geïnterviewd door de bekende nieuwssite ad.nl en zelf vond ik dit interview erg leuk om te bekijken. Voor diegene die dit interview nog niet gezien hebben zal ik hieronder een link daarna toe plaatsen.

Klik hier voor het interview!

Om een nog beter beeld te krijgen van Jacko als persoon en zijn avontuur van het begin tot het einde raad ik je aan om een kijkje te nemen op zijn YouTube kanaal.

Niet opgeven is heel belangrijk als je je dromen werkelijkheid wilt laten worden.Veel mensen stoppen als het lastig wordt of als het even niet gaat zoals ze willen. Verlies je doel of je droom niet uit het oog en ga er voor de volle 100% voor en geef vooral niet op!

Dat is echt iets wat Jacko de mensen mee wil geven en wat ik zelf ook echt kan beamen.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Als je een product aanschaft is het belangrijk om te weten of de verkoper van het product betrouwbaar is. Zelf heb ik het product dan ook aangeschaft en je krijgt wat er beloofd wordt. Het contact met Jacko vind ik zelf ook erg prettig, hij heeft verstand van zaken en is verder totaal niet arrogant ondanks dat hij zo succesvol is.

Verder staan zijn Kvk- en contact gegevens netjes op zijn website vermeldt. Via zijn website die niet alleen nuttige informatie bevat, is er ook een ledenforum en heb je tevens toegang tot de cursus. Op het forum is Jacko ook erg actief en je ziet dat hij er echt serieus mee bezig is. Jacko is hier dan ook echt Jacko, hij gebruikt geen pseudoniem zoals je wel vaker ziet bij online producten.

Internet succesgids logo

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Uiteraard is het niet alleen belangrijk om te weten of Jacko Meijaard betrouwbaar is, maar je wilt natuurlijk ook graag weten of het product wat hij verkoopt te vertrouwen is. Hierop kunnen wij alleen maar volmondig JA zeggen. Dit zal ook blijken uit de rest van deze review en ook als je naar de inhoud van de cursus kijkt en wat je krijgt voor je geld.

Wat krijg je als je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft?

Als je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft ontvang je direct een bevestigings e-mail met een link naar de website waarop je kunt inloggen. Je hebt hiermee direct toegang tot de gehele cursus en kunt deze geheel in je eigen tempo volgen.

Je hebt tevens toegang tot het ledenforum, en op deze site vind je niet alleen nuttige informatie over relevante onderwerpen zoals bijv. alles over geld verdienen op het internet, of Tools & Software, maar ook bijv. een Succes Lounge waarin je je succesverhaal kunt delen wat erg motiverend en inspirerend is.

De online cursus bestaat uit 8 modules. Dit is exclusief de instructievideo's en de inspiratie- en motivatievideo, waarover later meer. In de video's laat Jacko jou meekijken op zijn beeldscherm en geeft je stap voor stap uitleg. Hieronder zullen we de inhoud van de AMR training gaan beschrijven.

Inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie training

Welkom bij de AMR 4.0 video

In zijn eerste video heet Jacko je welkom bij de AMR 4.0 training en laat hij je zien hoe de omgeving eruit ziet en hoe de training werkt.
In deze eerste video wordt het één en ander meteen duidelijk. Jacko gaat je namelijk laten zien hoe jij een winstgevende affiliate marketing website kunt gaan maken. Hij vertelt dat er extra software voor nodig is om dit te bewerkstelligen. Al laat Jacko jou daarin wel vrij en geeft je een keuze. Hij legt uit hoe de software werkt, wat de bedoeling ervan is en hoe je er geld mee verdient.

Inspiratie en Motivatie video's

Voordat je aan Module 1 begint heeft Jacko een tiental inspiratie en motivatie video's opgenomen. Je wordt hierin echt geïnspireerd en gemotiveerd om te beginnen en vooral ook door te zetten, ook als het even tegen zit. Zelf kon ik niet wachten om te starten met module 1 na het zien van deze video's.

Module 1: Starten met Affiliate Marketing

In de eerste module ga je al meteen lekker aan de slag. Jacko verteld je eerst over wat affiliate marketing is, hij legt uit welke verschillende netwerken er bestaan en waar jij je het beste kunt aanmelden als affiliate. Hij laat je nadenken over welk product je wilt gaan promoten, hoe je daarbij het beste een domeinnaam kiest en registreert. Vervolgens legt hij uit hoe het zit met de tools en de hosting en hoe je jouw website toevoegt. Stap voor stap legt hij je alles van a t/m z uit en het kan dan ook niet mis gaan.

Module 2: Website inrichting

In de tweede module laat hij alle basisinstellingen zien zoals het toevoegen van je website logo en de hoofdmenu instellingen. Verder laat hij zien hoe het hoofdmenu en de menuknoppen werken en hoe je het beste je hoofdpagina en blogpagina inricht.

Module 3: SEO en Zoekwoorden

Nu alle basisinstellingen goed staan ga je in deze module verder aan de slag en begint het echte werk. Je krijgt eerst uitleg over wat Search Ingine Optimization (SEO) is. In het Nederlands "Zoekmachine optimalisatie" en hoe je zoekwoorden kunt achterhalen. En vervolgens hoe je dit alles toepast in je eerste blogbericht. Denk hierbij aan de juist SEO-titel en de juiste zoekwoorden opnemen in je tekst. Dit zodat je goede content schrijft, die nuttig is maar die ook goed vindbaar is in Google. Er wordt ook aandacht besteedt aan de opmaak van je (blog) bericht en hoe je hierin een verdienmodel toepast.

Module 4: Website Live zetten

De 4e module is een kortere module maar wel een belangrijke module. De instellingen staan nu goed, je hebt een hoofdpagina en je eerste blogbericht gemaakt. Tijd dus om je website live te gaan zetten. Jacko laat je zien hoe je dit doet, en je bent klaar om te starten met je eigen online ondernemerschap.

Module 5: Meten is weten

Uiteindelijk is het van belang om te weten wat de prestaties van je website zijn. In het begin is dit nog niet relevant omdat je nog geen bezoekers zult hebben. Hier hoef je de eerste maand dan ook nog niet naar te kijken want dit duurt uiteraard even.

In deze module ga je leren hoe je een Google Analytics account aanmaakt en hoe je deze koppelt aan jouw website. Je leert hoe je de Google Search Console op de juiste manier instelt, dit zodat alles alvast goed ingesteld staat. Zodra er bezoekers op je website gaan komen, wordt dit automatisch in Google Analytics geregistreerd. Je kunt allerlei gegevens hiervan inzien en rapporten draaien, zodat je uiteindelijk nog meer uit je website kunt gaan halen.

Module 6: De puntjes op de i zetten

In de voorgaande modules heb je van a t/m z de complete basis gehad en je hoofdpagina en je eerste blogbericht opgezet. Daarna is het uiteraard van belang dat je je website gaat uitbreiden. In deze module zet Jacko samen met jou de puntjes nog even op de i. Puntjes die o.a goed zijn voor de vindbaarheid en de navigatie van je website.

Je leert hier hoe je een broodkruimelspoor activeert, het belang van categorieën en hoe je die toevoegt aan je blogberichten. In een eerdere module heeft Jacko je laten zien hoe je een (CTA) Call to action knop aanmaakt voor onderaan in je blogbericht, nu laat hij je zien dat je ook een CTA knop kan aanmaken in je menu. Deze linkt naar de belangrijkste pagina op jouw website.

Module 7: Uitbreiden van je website

Nadat je via de vorige modules in grote lijnen een mooie website hebt gemaakt en vormgegeven is het belangrijk om uit te gaan breiden. Met één blogbericht ga je namelijjk nog geen bezoekersaantallen krijgen. Het is dus belangrijk nu je weet hoe het allemaal werkt en alles goed ingesteld staat, dat je zelf meerdere blogberichten gaat toevoegen.

Hoe meer artikelen je gaat toevoegen, des te meer bezoekers je gaat krijgen op je website. Dit alles is gericht op organische (gratis) bezoekers vanuit Google.

6 instructie video's

In de eerste 6 modules is alles gericht op het opzetten van je website in Marketheme. (Het thema wat Jacko adviseert). In deze 6 instructie video's laat hij je zien hoe je een website opzet zonder Marketheme. Hij laat je hierin vrij, maar benoemt wel dat Marketheme o.a in vele opzichten makkelijker is en uiteindelijk ook goedkoper.

Module 8: Teksten Uitbesteden

In deze laatste module wijst Jacko je op de mogelijkheid dat als je geen geboren tekstschrijver bent, je teksten ook kunt uitbesteden. Goede teksten schrijven voor SEO is wel iets wat je kunt leren. Als ik naar mezelf kijk, dan zie ik dat ik hier heel erg in gegroeid ben. Oefening baart kunst zeggen ze en dat is hierin ook echt het geval.

Maar ook al kun je zelf wel goede teksten schrijven dan nog zou je deze kunnen uitbesteden. Al is het alleen maar om bijvoorbeeld je website sneller te laten groeien. Maar ook als je bijvoorbeeld meerdere websites hebt, dan wil je niet continu bezig zijn met alleen maar teksten schrijven.

Tot zover de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie training.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affliate Marketing Revolutie is voor iedereen die hiermee serieus aan de slag wil gaan. Voor diegene die online zijn geld wil gaan verdienen en een passief inkomen wil opbouwen. Je hoeft er geen kennis van te hebben aangezien Jacko je echt alles stap voor stap uitlegt in deze training.
Maar je moet het uiteraard daarna wel zelf doen en er tijd en energie instoppen. Als je alleen de video's bekijkt en er vervolgens niks mee gaat doen, dan is deze training niks voor jou!

Iedereen kan uiteraard een website beginnen of een business opzetten, maar het op lange termijn volhouden en succesvol zijn is een compleet ander verhaal. Denk echt in lange termijn en denk niet dat je binnen 3 maanden rijk wordt. Zet vooral door en geef niet op! Het is een continu proces en je moet er aan blijven werken. Als je hier serieus mee aan de slag gaat, zul je zien dat het uiteindelijk echt de moeite waard is.

Wat is de prijs van de Affliliate Marketing Revolutie?

De prijs voor deze online training is €47,- en dit is een eenmalige prijs dus geen maandelijkse terugkerende bedragen. Als je kijkt naar de inhoud en de informatie die er gegeven wordt is dit een hele nette prijs. Er wordt je stap voor stap verteld wat je moet doen om zelf een succesvolle affiliate marketing website op te zetten. Het beeld- en geluidsmateriaal is van goede kwaliteit en je ziet dat er veel zorg en aandacht aan is besteed.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Mocht je om welke reden dan ook tot de conclusie komen dat het toch niet helemaal jouw ding is, dan kun je gewoon je geld terugvragen. Jacko hanteert namelijk een niet goed geld terug garantie van 30 dagen. Je loopt dus geen enkel risico en kunt deze cursus dan ook geheel vrijblijvend uitproberen.

Wat zeggen anderen over de Affiliate Marketing Revolutie?

De reacties van de cursisten van de AMR training zijn ronduit positief. Jacko is goed bereikbaar, verkoopt geen onzin en dat voor een hele nette prijs. Uiteraard is het wel zo dat je er zelf mee aan de slag moet gaan, maar na deze training weet je dan ook precies hoe. Het komt niet vanzelf aanwaaien en je zult er echt tijd en energie in moeten stoppen.

Ervaringen anderen

Eerder vertelde ik al even over de succes lounge waarin medecursisten hun successen delen. Hieronder wil ik een aantal successen met jullie delen.

Anneke schrijft in feb 2020 : Vanaf mei 2019 ben ik bezig met mijn website. In juli mijn eerste kleine commissie binnen gehaald. In augustus en oktober nog 2 commissies. januari was voor mijn doen top met 5 commissies en € 100,--. Het blijft leuk werk al is de niche wat ik heb uitgekozen best pittig om hoog in Google te komen. Maar we gaan door!!!!
John schrijft in feb 2020: Ik heb mijn website op 2 december 2019 live gezet, inmiddels 15 berichten geschreven.
In januari de eerste commissie ontvangen. Deze maand een commissie op de 23e, de 25e en de 26e (vandaag om 09:36u)
Dit geeft de arbeider hoop!
Nick schrijft in feb 2020: Ik heb heel onverwachts na 3 weken al mijn eerste commissie binnen!

Mijn eigen ervaring

Zelf ben ik ook erg positief en dat terwijl ik voor deze cursus dacht dat dit niks voor mij was. Ik raakte gemotiveerd door deze training en ben ermee aan de slag gegaan. Ik vind het nu zelfs erg leuk om te doen en ben nog steeds gemotiveerd. Ruim een half jaar gewerkt aan goede content, en op 4 april 2020 mijn eerste commissie verdiend.

De eerste commissie vergeet je echt nooit meer! Het geeft me zoveel voldoening en ik ben erg gegroeid in een mum van tijd. Ik kan deze cursus dan ook aan iedereen aanbevelen die online extra inkomen wil gaan verdienen.

Eindoordeel

Zoals je in deze review hebt kunnen lezen ben ikzelf samen met de overige cursisten erg enthousiast over deze cursus.
De inhoud en de kwaliteit van deze cursus is gewoon goed en vooral voor deze prijs. Het bedrag van €47,- vond ik het absoluut waard. Vooral als beginnend ondernemer die totaal niet bekend was met deze materie is deze cursus erg waardevol. Sterker nog, achteraf gezien vind ik deze prijs zelfs laag. Vooral als ik kijk naar wat je ervoor krijgt en wat ik er allemaal van geleerd heb.

Wel vraag ik me af of dit ook zo waardevol is voor de ervaren affiliate marketeers. Aangezien zij uiteraard wel al wel bekend zijn met deze materie. Maar voor mijzelf als beginner, vond ik het echt heel erg waardevol.

Kortom deze online training is erg uitgebreid, waardevol, motiverend en inspirerend voor een hele nette prijs.

Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Ben jij na het lezen van deze review ook enthousiast geworden? En wil jij ook graag starten met affiliate marketing om geld te gaan verdienen? Dan kun je de AMR 4.0 aanschaffen via de onderstaande knop. Via deze knop krijg je altijd de actuele korting van het moment.

Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier met deze cursus. En ook heel veel succes met het opzetten van je eigen affiliate marketing website.

Wil Jij Ook Een Succesvolle Affiliate Marketing Website Opzetten?

Affiliate Marketing Revolutie

Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaring met de "Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard", laat dan onderaan de pagina een reactie achter. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.