Home » Reviews » Geld verdienen » Affiliate Marketing in 10 dagen Review (Paco Vermeulen)

Welkom op onze pagina Affiliate Marketing in 10 dagen Review. Hoogst waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoekt bent gegaan naar reviews en ervaringen over dit product. Niet vreemd ook aangezien affiliate marketing een goede manier is om online extra geld te verdienen en makkelijk naast je huidige baan kunt opzetten.

In deze review ga je het volgende lezen. We zullen je van a t/m z vertellen wie de maker is van "Affiliate Marketing in 10 dagen" en of zowel de maker en het product betrouwbaar is. We gaan in op voor wie deze cursus wel of niet geschikt is. Wat de prijs is en of het je geld waard is.

En tot slot zullen we ons eindoordeel geven en je vertellen waar je de cursus aan kunt schaffen. Nieuwsgierig? Lees dan snel hieronder verder.

Wie is de maker van Affiliate Marketing in 10 dagen?

Paco Vermeulen is de maker en tevens ook de verkoper van het product Affiliate Marketing in 10 dagen. Zelf heeft Paco inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van affiliate marketing. Hij past dan ook dit verdienmodel toe op meerdere van zijn websites om zo zijn inkomstenstromen te spreiden. Dit verdienmodel levert hem structureel méér dan €10.000 winst per maand op. We kunnen hier wel stellen dat hij het op 33-jarige leeftijd heel goed voor elkaar heeft.

Hij is wat ons betreft dan ook de aangewezen man om zijn opgedane kennis en ervaring te delen. In 2020 heeft hij dan ook besloten om de website in10dagen.nl te lanceren met de bijbehorende cursus "Affiliate Marketing in 10 dagen". Een uitgebreide cursus die jou leert hoe jij als affiliate via deze bewezen methode een passief inkomen kunt opbouwen. Toen destijds is Paco zijn online business naast zijn baan gestart maar inmiddels is hij fulltime internetondernemer.

Paco Vermeulen

Is Paco Vermeulen betrouwbaar?

Wij hanteren altijd een aantal voorwaarden om te bepalen of een product en de maker ervan betrouwbaar is. Één van die voorwaarden is dat een persoon met zijn bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Dit punt kunnen we alvast afvinken aangezien dit het geval is en zijn KVK-gegevens netjes vermeldt staan onderaan op zijn website.

Een andere voorwaarde waar we naar kijken is of de betaling van het product veilig gebeurd en of je daadwerkelijk krijgt wat er beloofd wordt. Ook deze punten kunnen we afvinken. Je kunt de cursus veilig aanschaffen via een beveiligde verbinding en betalen met Ideal, Bankcontact of Pay Pal. Wat Paco op zijn verkooppagina beschrijft ontvang je ook daadwerkelijk na betaling. Hij schept geen verwachtingen die niet haalbaar zijn, wat wij als prettig ervaren.

Paco is zakelijk, realistisch en transparant en doet dan ook niet mee aan de "snel rijk verhalen". Affiliate marketing is alles behalve een “get rich quick” methode. Als jij je met deze methode voldoende inzet, zul je uiteindelijk zeker de vruchten ervan gaan plukken, al kost dit wel even tijd.

Voor wie is Affiliate Marketing in 10 dagen geschikt?

Ondanks dat deze cursus erg uitgebreid is en behoorlijk de diepte ingaat, is deze cursus helaas niet voor iedereen geschikt. Wij zullen hieronder duidelijk aangeven voor wie deze cursus wel en niet geschikt is. Dit zodat je dit meteen weet, alvorens de hele review door te lezen ;-)

De cursus Affiliate Marketing in 10 dagen is niet geschikt voor:

 • Mensen die nog geen eigen website hebben. Je leert in deze cursus namelijk niet hoe je een website maakt. Indien je dit wel kunt is deze cursus uiteraard wel geschikt voor jou.
 • Diegene die er geen tot weinig moeite voor willen doen en dus eigenlijk slapend rijk willen worden.

De cursus Affiliate Marketing in 10 dagen is geschikt voor:

 • Mensen die al een eigen website hebben maar nog niet met affiliate marketing gestart zijn.
 • Mensen die al een eigen website hebben, al met affiliate marketing bezig zijn maar waarbij het nog niks oplevert.
 • Iedereen die naast zijn huidige baan of opleiding een extra bon van inkomsten wil genereren. Rekening houdend met de eerste 2 punten.
 • Website eigenaren die meer willen verdienen op een slimme manier.

Wat krijg je als je Affiliate Marketing in 10 dagen aanschaft?

Als je deze cursus aanschaft ontvang je alle ins en outs van Paco over affiliate marketing. Het is een compleet actieplan waarin Paco zijn eigen bewezen methode en zijn eigen content deelt, zodat ook jij hierin succesvol kunt worden. De cursus is onderverdeeld in 10 modules die uit videolessen bestaan die niet langer duren dan 40 minuten per video inclusief bijlages om de desbetreffende les te ondersteunen. Denk hierbij aan slides van een presentatie, kijktips, links die relevant zijn, een lijst met affiliate netwerken en niet te vergeten het 10 dagen actieplan.

Inhoud

In het kort samengevat gaat Paco je het volgende leren:

 • Alles wat je moet weten over affiliate marketing om later geen gedoe te krijgen.
 •  Vervolgens leert Paco je zijn winnende affiliate marketing strategie.
 •  Je leert hoe je het perfecte product zoekt en vindt om te promoten.
 • En als laatste hoe je jouw content creëert voor lezers en voor Google.

Hieronder zullen we de 10 modules uitgebreid voor jou gaan beschrijven zodat je een goede indruk krijgt over wat er allemaal aan bod komt in deze cursus. Wel moeten we er even bij vermelden dat er een aantal technische vaktermen voorbij zullen komen, die niet iedereen direct iets zullen zeggen. Des te meer zal jij dan ook uit deze cursus gaan halen. ;-)

Module 1: Het affiliate marketing speelveld

Videoles: Het affiliate marketing speelveld. Duur: 30:38 min.

Tijdens deze eerste module wordt er uitgelegd wat affiliate marketing is en worden de voor- en nadelen ervan besproken. Hierdoor wordt er meteen een eerlijk beeld over affiliate marketing neergezet door Paco. Je leert het speelveld kennen met de verschillende spelers en de eventuele tegengestelde belangen.

Er wordt uitgelegd hoe je als affiliate betaald wordt op basis van “performance”. Dit kan geschieden door het aanbrengen van leads of door verkopen als je verkeer stuurt via jouw unieke URL. Tevens worden de voor- en nadelen besproken die gelden voor adverteerders (merchants) en affiliates (publishers).

Een zeer nuttige basis les voor diegene die geen tot weinig ervaring hebben met affiliate marketing

Module 2: De “geld-lekken” in affiliate tracking

Videoles: De “geld-lekken” in affiliate tracking. Duur: 37:00 min.

Module 2 vond ik persoonlijk erg interessant omdat je in deze module alle “lekken” leert om te voorkomen dat je commissie misloopt. Paco gaat hier in op cookies en tracking en de bijbehorende uitdagingen van cross-browser en cross-device tracking. Er wordt dieper ingegaan op dit proces en welke verschillende typen affiliates een rol spelen. Tevens worden de valkuilen besproken die er zijn als je kijkt naar tracking.

Deze module is erg interessant en waardevol aangezien je zonder deze informatie zeker inkomsten kan mislopen.

Module 3: Click tracking tools en link cloaking

Videoles: Click tracking tools en link cloaking. Duur: 11:42 min.

In module 3 ga je leren wat click tracking tools zijn en hoe deze voor je affiliate marketing campagne van belang zijn. Hoe click tracking en link cloaking werkt zal Paco aan de hand van voorbeelden duidelijk aan je uitleggen. Vervolgens zal hij je laten zien welke tools je hiervoor het beste kunt gebruiken.

Na deze les wordt het belang duidelijk van het bijhouden en analyseren van je uitgaande links wat een cruciaal onderdeel is van dit verdienmodel.

Ondanks dat dit een korte videoles is, vinden wij het een erg waardevolle les. De reden hiervan is dat dit onderwerp bij vergelijkbare cursussen niet aan bod komt maar wel een belangrijk onderdeel is het van het verdienmodel.

Module 4: De essentiële spelregels

Videoles: De essentiële spelregels Duur: 23:12 min.

Module 4 gaat in op juridische zaken waarbij de ethische en onethische kant van affiliate marketing wordt uitgelegd met de daarbij behorende spelregels. In deze module wordt jij bewust gemaakt van wat wel en niet kan en dat eerlijkheid nu eenmaal het langste duurt. Als je onwaarheden publiceert of met claims komt die niet blijken te kloppen, kan dat door Google afgestraft worden.

Dit heeft tot gevolg dat jouw artikel of zelfs jouw website veel lager gaat ranken in Google. Je zult hierdoor niet meer op pagina 1 in Google verschijnen, geen organische bezoekers meer krijgen en dus inkomsten mislopen.

In deze module komen ook de disclaimers, voorwaarden en de cookie policies aan bod en je krijgt advies over hoe je authentiek overkomt 

Ook deze module is een waardevolle aangezien ook deze informatie bij vergelijkbare cursussen niet aan bod komt.

Module 5: Het 10x principe van top-affiliates

Videoles: Het 10X principe van top-affiliates. Duur: 26:53 min.

Jouw mindset staat in deze module centraal. Je leert de mindset met de daarbijhorende acties van winnaars en verliezers. Alleen met een winnaars-mentaliteit ga je echt slagen. Bij een winnaars-mentaliteit stel je ook grotere doelen waardoor je ook groter wordt dan anderen. Als je jezelf een klein doel stelt met de daarbijhorende mentaliteit zul je alleen dat bereiken en zeker niet meer. Dat is waar het om draait m.b.t. je mindset.

Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat je authentiek bent en jezelf onderscheid van je concurrenten. Deze module laat je inzien dat je kwaliteit moet bieden aan je bezoekers en dat doe je o.a door goede content te schrijven die echt meerwaarde biedt.

Op die manier kun je x10 gaan, het 10x beter doen dan overige affiliates. Je leert hier alles over het 10X principe van top affiliates en welke sites dit momenteel toepassen. Dit is een bewezen strategie waarbij het erop neerkomt dat je alles 10x beter doet dan je concurrent. Niet alleen met betrekking tot je content maar in alles wat je doet.

Module 6: Clicks converteren naar commissies

Videoles: Clicks converteren naar commissies. Duur: 40:50 min.

Videoles 6 is niet alleen één van de langste video's uit de cursus, het is tevens ook een erg waardevolle les. Je leert hier hoe je click converteert naar commissies. Dat is waar je het als affiliate allemaal voor doet. In deze les deelt Paco zijn eigen affiliate marketing strategie met jou, Dit is niet alleen een winnende maar ook een herhaalbare strategie, waarmee Paco duizenden euro's per maand verdiend.

Je leert o.a. het volgende:

 • Hoe je zichtbaar wordt in de zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google.
 • Je bezoekers enthousiast te maken en te overtuigen zodat ze op één van je affiliate links gaan klikken.
 • Hoe je ervoor zorgt dat je bezoekers die de link hebben aangeklikt, het desbetreffende product bij jou willen kopen en niet bij jou concurrent.

Module 7: De oerkracht van story-selling

Videoles: De oerkracht van story-selling. Duur: 26:32 min.

Wederom een zeer interessante les vinden wij. We hebben het eerder al kort benoemd dat het belangrijk is dat je content waardevol moet zijn en dat je kwaliteit moet bieden aan de lezer. In deze les leer je dat het daarnaast ook belangrijk is hoe je je verhaal schrijft en hoe je je deze het beste kunt opbouwen. Dit wordt duidelijk uitgelegd aan de hand van Hollywood scripts en Tell Sell reclames waarin duidelijk wordt hoe krachtig dit is.

Paco verteld over de kracht van verhalen en hoe je jouw bezoekers kunt meenemen in jouw verhaal met persoonlijkheid en details. Wat er uiteindelijk voor zorgt dat een lezer een koper wordt.

Aanvullend zal Paco je nog diverse tips en trucs meegeven waarmee je je content nog verder kunt verbeteren.

Module 8: Zoek het 'perfecte' product om te promoten

Videoles: Het perfecte product om te promoten. Duur: 41:23 min.

Deze videoles is de langste video van deze cursus en dat is dan ook niet zonder reden. In deze les leer je de voorwaarden waaraan een perfect product moet voldoen en hoe je dit kunt herkennen. Tevens leer je ook de 'rode signalen' te herkennen.

Wat maakt een product nu perfect? Je leert de bepalende factoren zodat je tijd en energie gaat steken in het promoten van dat ene product. Met deze bepalende factoren weet je dat je beter geen tijd en energie steekt in dingen die waarschijnlijk niet zullen gaan werken.

Paco geeft voorbeelden voor het promoten van producten die in zijn ogen interessant zijn en een stuk minder interessant zijn. Hierbij wordt ook gesproken over afwegingen tussen het promoten van Nederlandstalige versus Engelstalige producten.

Kortom: na deze les weet je precies waar je op moet letten om jouw 'perfecte' product te zoeken.

Module 9: Vind jouw winnende product

Videoles: Vind jouw winnende product. Duur: 26:48 min.

In de vorige module heb je geleerd wat de voorwaarden zijn en hoe je het perfecte product in je zoektocht kunt herkennen. De volgende stap is uiteraard dat je het perfecte product ook daadwerkelijk vindt. Hoe je dat doet, leer je in deze module.

Je leert o.a. waar je producten vind om te promoten en waar je winnende content aan moet voldoen t.o.v. je concurrenten. Tevens leer je hoe je vooraf objectief je winkans bepaalt. Paco laat je handige tools zien die hij gebruikt om zijn concurrentie te analyseren.

Module 10: Creëer jouw content voor lezers & Google

Videoles: Content template voor lezers & Google. Duur: 36:39 min.

We zijn inmiddels aangekomen bij de laatste module. Last but not least want hierin toont Paco je een content template. Deze template is niet alleen erg handig voor het schrijven van reviews en artikelen. Maar ook voor het hoger ranken in Google waardoor je organisch (gratis) bezoekers aantrekt.

Tevens leer je in deze module hoe je extra zichtbaar wordt en extra verkeer kunt genereren buiten je website om.

Tot zover alle modules.

Wat is de prijs van Affiliate Marketing in 10 dagen?

Op het moment van schrijven (okt-2020), is de prijs van de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen € 197,- euro. Dit bedrag ligt hoger dan de vergelijkbare cursussen maar je krijgt hier inhoudelijk dan ook echt meer voor. Deze cursus gaat vele malen dieper in op de materie en er worden winnende strategieën gedeeld wat we in vergelijkbare cursussen niet terug zien. Deze prijs is dan ook verklaarbaar en is qua prijs-kwaliteit-verhouding gewoon goed.

De cursus van Paco gaat eigenlijk een stap verder dan vergelijkbare cursussen. Paco richt zijn pijlen meer op mensen die al bekend zijn met affiliate marketing en al een eigen website hebben. Uiteindelijk ligt de daadwerkelijke actie uiteraard wel bij jou zelf. Als jij met deze theorie, strategie en de juiste mindset aan de slag gaat, zul je dit bedrag dubbel en dwars terug verdienen.

Je leert in deze cursus alle skills waar jij de rest van je leven geld mee kunt verdienen. Dat is wat ons betreft onbetaalbaar.

Niet goed geld terug garantie

Paco biedt op zijn cursus een niet goed geld terug garantie van 14 dagen. Mocht je nog twijfelen of je tot aanschaf over wilt gaan, weet dan dat je geen enkel risico loopt vanwege deze garantie. Ook als jij je na aankoop bedenkt, krijg je je volledige aankoopbedrag terug als je dit binnen 14 dagen aangeeft.

Let op: deze garantie vervalt indien je meer dan 5 lessen bekeken hebt.

Wat zeggen klanten over Affiliate Marketing in 10 dagen?

Aangezien deze cursus nog vrij nieuw is op de markt, zijn er nog niet heel veel reacties te vinden op het internet. Maar wat er te vinden was, is in ieder geval positief en daar kunnen wij ons bij aansluiten.

Reacties die we veelal voorbij zien komen zijn:

 • Erg uitgebreide cursus
 • Diepgaande cursus
 • Duidelijk uitgelegd
 • Meer bezoekers op mijn website na het toepassen van deze cursus
 • De cursus is goed te volgen en er wordt gebruik gemaakt van praktijk voorbeelden

Zijn er vergelijkbare cursussen te vinden?

Sinds de jaren 90 bestaat affiliate marketing al als verdienmodel. Er zijn genoeg cursussen op dit gebied maar veelal internationale cursussen. In Nederland zie je er eigenlijk maar 2, welke eigenlijk niet met elkaar te vergelijken zijn ondanks dat ze beide over Affiliate Marketing gaan.

Naast de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen is er ook de cursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

De verschillen tussen deze 2 zijn als volgt.

 • Paco richt zijn pijlen op mensen die al bekend zijn met affiliate marketing en al een eigen website hebben.
 • Jacko richt zijn pijlen op mensen die niet bekend zijn met affiliate marketing en hoe zij een website moeten bouwen.

Mocht jij nog twijfelen en heb jij geen tot weinig kennis over affiliate marketing? Lees dan eerst ons uitgebreide artikel over de cursus van Jacko Meijaard voordat je tot aanschaf over gaat. Je leest er alles over in: Affiliate Marketing Revolutie Review (Jacko Meijaard).

Eindoordeel

Het eindoordeel kunnen we eigenlijk heel kort en krachtig houden en zullen we hieronder nog even opsommen:

 • Uitgebreide cursus met veel diepgang
 • De cursus bevat bewezen theorieën en strategieën
 • Prijs-kwaliteit verhouding is goed
 • Je leert alle skills waarmee jij de rest van je leven geld kunt verdienen

Wij kunnen deze cursus van harte aanbevelen aan diegene die een professionele start willen maken maar ook aan mensen die hun bestaande business op willen schalen.

Affiliate Marketing in 10 dagen kopen?

Wij hopen dat we met deze review al jouw vragen hebben beantwoord.

Mocht je enthousiast zijn geraakt en wil je direct starten met deze cursus? Dan kan dat door op de onderstaande groene knop te klikken, waarmee je Affiliate Marketing in 10 dagen altijd tegen de actueel geldende prijs aanschaft.

Mocht je tot aanschaf overgaan, dan zouden we het leuk vinden als je over een tijdje jouw ervaringen met ons zou willen delen. Dit kun je doen door een reactie te plaatsen onderaan deze pagina.


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 4 sterren
1 stem

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met 'Affiliate Marketing in 10 dagen', laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.