Home » Reviews » Geld verdienen » Wat is de prijs van de Bol Masterclass?

Wat is de prijs van de Bol Masterclass?

Gepubliceerd op 25 mei 2020 om 07:52

Bol Masterclass Training

We zien op het internet meerdere vragen voorbij komen met betrekking tot de Bol Masterclass van Jia Ruan. Wat is de prijs van de Bol Masterclass is er één van. En ook de volgende vragen komen voorbij; Is dit duur, en is deze investering je geld waard? We gaan je in dit artikel antwoorden geven op deze vragen.

Wat is de prijs van de Bol Masterclass?

Er zijn 2 opties om de Bol Masterclass training aan te schaffen:

  1. Door een eenmalige investering te doen van € 997,- euro.
  2. In 5 maandelijkse termijnen van € 250,- euro. (Hiermee ben je wel iets duurder uit). Maar het is een mooie mogelijkheid voor mensen, die het totale bedrag niet ineens kunnen missen.

Is de prijs van de Bol Masterclass duur?

Dit is een vraag die alleen jij uiteindelijk voor jezelf kunt beantwoorden. Als je puur en alleen naar het bedrag kijkt, lijkt het misschien duur. Het is dan ook veel geld, maar je moet wel kijken naar wat je ervoor krijgt en wat het jou uiteindelijk op gaat leveren. Alleen dan kun je deze vraag goed voor jezelf beantwoorden.

Wat wij wel hieraan kunnen toevoegen is; dat een 4-jarige marketing-bachelor opleiding vele malen duurder is. En dat je in die 4-jarige opleiding niet de skills leert om geld te verdienen. In de Bol Masterclass leer je deze skills wel, aangezien deze training praktijk- en doelgericht is.

Is de investering in de Bol Masterclass je geld waard?

De investering van € 997,- euro is een fractie van het geld, als je dit bedrag vergelijkt met de hierboven genoemde 4-jarige opleiding. Je leert in de Bol Masterclass stap voor stap hoe jij je eigen succesvolle e-commerce onderneming opzet. Waarmee je je investering van €997,- euro eenvoudig terug gaat verdienen.

Wil je graag meer weten over de inhoud, en de behaalde resultaten van eerdere cursisten die de Bol Masterclass hebben gevolgd? Lees dan ons uitgebreide artikel: Bol.com Masterclass Review (Jia Ruan)

Mocht je nog vragen hebben, laat dan hieronder een reactie achter.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.