Home » Reviews » Dieren » Labradoodle Geheimen Review (Piet de Jong)

Vandaag schrijven we een review over het e-boek Labradoodle Geheimen van Piet de Jong. Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je van dit hondenboek hebt gehoord en je op zoek bent gegaan naar reviews en ervaringen hierover.

Heb jij reeds een Labradoodle pup aangeschaft of ben je van plan om er één aan te schaffen, dan is het fijn om een boek in huis te hebben waarin alles staat wat je moet weten over de Labradoodle.

Twijfel jij nog om het Labradoodle Geheimen e-boek aan te schaffen, of wil je eerst meer informatie hierover inwinnen? Dan zit je op deze pagina goed.

 

Wij hebben namelijk het boek aangeschaft en gaan onze bevindingen in onze Labradoodle Geheimen Review met jou delen. Na het lezen van deze review weet jij of dit boek echt alle informatie bevat die jij moet weten over het hondenras de Labradoodle.

Benieuwd? Lees dan snel hieronder verder.

De Labradoodle

De Labradoodle is dan wel geen erkend hondenras maar dat maakt hem zeker niet minder populair. De kruising van een Labrador met een Poedel maakt hem bijna tot een ideale huishond. Hij heeft namelijk de vacht van een poedel, die nauwelijks verhaart en ideaal is voor mensen met een allergie. Bij sommige blijft de vacht onophoudelijk groeien waardoor de vacht regelmatig een borstel-, knip- of scheerbeurt nodig heeft.

Verder heeft de Labradoodle een lief en vrolijk karakter en is het een energieke hond met veel liefde voor hun baasje. Gewoonlijk een gemakkelijk te trainen kruising maar hij heeft net als andere honden een consequente opvoeding nodig. Daarmee voorkom namelijk je dat het een eigenzinnige hond wordt. In deze review gaan wij dan ook beoordelen of het e-boek "Labradoodle Geheimen" jou daarbij kan helpen.

Wie is de maker van het e-boek Labradoodle Geheimen?

Piet de Jong claimt de auteur van het e-boek Labradoodle Geheimen te zijn. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en zien op de verkooppagina dat het bedrijf 'Blue Sky Marketing' hier achter zit. We hebben al meerdere reviews geschreven over hondenboeken van Blue Sky Marketing. Piet de Jong blijkt na onderzoek een pseudoniem te zijn, wat bij de voorgaande reviews ook het geval was. Dit zegt overigens niks over de kwaliteit van het product of over de betrouwbaarheid van Blue Sky Marketing.

Bij de verkoop van online producten zien we namelijk vaker dat er gebruik gemaakt wordt van een pseudoniem (schuilnaam). Dit is meestal puur voor marketing doeleinden of omdat men niet met hen echte naam naar buiten wil treden. Het gaat uiteindelijk om het product, of het product je geld waard is en of het bedrijf wat erachter zit betrouwbaar is.

Is de maker en het bedrijf achter Labradoodle Geheimen betrouwbaar?

We zijn op onderzoek uitgegaan naar de betrouwbaarheid van het bedrijf wat achter het product zit. Tevens kijken we naar de claims die de verkoper doet op de verkooppagina en of deze ook waargemaakt worden. We kennen Blue Sky Marketing al van onze eerdere reviews: Labrador Handboek Review (Jan Jacobs) en Chihuahua Handboek Review (Peter Plasman).

De Kvk-gegevens van Bue Sky Marketing worden op alle verkooppagina's netjes onderaan vermeld. Zo ook op de verkooppagina van Labradoodle Geheimen. De Kvk-gegevens op de verkooppagina komen overeen met de gegevens in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Eerder hebben wij de hierboven genoemde hondenboeken aangeschaft om deze te beoordelen en kregen we netjes wat er op de verkooppagina beloofd werd. Ook hebben wij de niet-goed-geld-terug garantie getest en zonder opgaaf van reden hebben wij ons geld teruggestort gekregen op onze rekening. Dus met de betrouwbaarheid van het bedrijf zit het wel goed.

Dan gaan we nu over op de inhoud van het e-boek Labradoodle Geheimen, zodat je weet wat je krijgt als je het e-boek aanschaft.

Wat krijg je als je Labradoodle Geheimen aanschaft?

Als je Labradoodle Geheimen aanschaft krijg je direct toegang tot het e-boek en de 4 bijbehorende gratis bonussen. Je ontvangt deze namelijk via de e-mail in pdf formaat. Je kunt deze downloaden en op ieder willekeurig apparaat openen en lezen. Ook dit product is net zoals de overige hondenboeken die we van Blue Sky Marketing kennen een behoorlijk compleet product. We zullen hieronder de inhoud van het e-boek Labradoodle Geheimen en de 4 bonussen voor jou zo uitgebreid mogelijk beschrijven.

Inhoud e-boek Labradoodle Geheimen

Het e-boek Labradoodle Geheimen bevat 200 pagina's onderverdeeld in 5 hoofdstukken en daarnaast bevat het nog een voor- en nawoord en nuttige informatie en links. Het spreekt voor zich dat we niet alles volledig kunnen uitschrijven, maar we gaan dit zo uitgebreid mogelijk doen om je een goede indruk te geven.

Hoofdstuk 1 De Labradoodle

Het eerste hoofdstuk De Labradoodle is onderverdeeld in vijf subhoofdstukken waarin je alles gaat lezen over:

 • De geschiedenis van de Labradoodle
 • Het uiterlijk van de labradoodle
 • Het karakter van de Labradoodle
 • De Labradoodle - een speciale hond
 • De Labradoodle - een hond voor jou?

De geschiedenis van de Labradoodle

De Labradoodle is een relatief nieuw ras die voor het eerst eind jaren 1970 gefokt werden. Ze bestaan dus pas zo'n 40 jaar, maar ondanks de korte geschiedenis is het wel een interessante geschiedenis. Het is leuk om te lezen waar de Labradoodle vandaan komt. Je leest o.a over hoe het fokken van deze kruising is ontstaan, welk doel ze hiermee voor ogen hadden, dat er met meerdere kruisingen gefokt is en dat er nog steeds aan het ras gewerkt wordt. Ondanks de korte geschiedenis zijn er toch 10 pagina's in dit boek gewijd aan de geschiedenis van de Labradoodle.

Het uiterlijk van de labradoodle

Omdat de Labradoodle een kruising is tussen een Labrador Retriever en een Poedel, heeft het dus ook kenmerken van beide rassen. Zoals ze onder het kopje 'geschiedenis' ook schreven, bestaan er verschillende kruisingen met verschillende classificaties. In dit hoofdstuk gaan ze dieper in op het uiterlijk van zowel de Labrador als de Poedel en de verschillende kruisingen namelijk F1, F1-B, F2, F3 en de multi-generatie kruising. Er wordt ook nog dieper ingegaan op de vacht van een Labradoodle en dat deze te onderscheiden is in 3 verschillende soorten. Dit is vooral belangrijk om te weten als je een Labradoodle speciaal aanschaft omdat je allergisch bent.

Het karakter van de Labradoodle

Iedere hond heeft uiteraard zijn eigen karakter en aangezien de Labradoodle uit de Labrador en de Poedel voorkomt zal hij karaktertrekken hebben van beide hondenrassen. Daarom gaan ze hier uitgebreid in op de karakters van de directe voorouders, maar ze zoomen ook in op de karakters van de kruisingen zodat je weet wat je kunt verwachten en of dat karakter bij jou en je gezin past. Met de Labradoodle haal je in ieder geval een vrolijke noot in huis.

De Labradoodle -een speciale hond

Dat de Labradoodle speciaal is hebben wij reeds kunnen lezen in het hoofdstuk "de geschiedenis van de Labradoodle". De Labradoodle is dan ook anders dan alle andere honden omdat ze met een speciale reden gefokt werden. De combinatie van beide voorouders maakt het bijna een ideale hond. Niet alleen qua karakter maar zeker ook voor mensen die behoefte hebben aan een geleide hond of allergisch zijn voor hondenharen. Verder worden hier alle voordelen van de Labradoodle beschreven.

De Labradoodle - een hond voor jou?

In het laatste subhoofdstuk wordt er beschreven waar een Labradoodle behoefte aan heeft, zodat je weet of dit bij jou en je gezinsbehoefte past. Daarnaast is het natuurlijk ook een feit dat ze niet goedkoop zijn omdat ze meerdere voordelen bieden dan alleen maar voor mensen die allergisch zijn. Dit hoofdstuk is belangrijk zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken of de Labradoodle een hond voor jou en je gezin is. Alleen het uiterlijk is namelijk niet voldoende reden om voor de Labradoodle te kiezen. Het gaat er natuurlijk ook om wat jij met je hond wilt gaan doen en of dit past bij de behoefte van een Labradoodle.

Hoofdstuk 2 Aanschaffen Labradoodle

Hoofdstuk 2 is onderverdeeld in 2 subhoofdstukken. Ondanks dat dit hoofdstuk maar uit 2 subhoofdstukken bestaat, zijn ze wel erg belangrijk en uitgebreid. Je gaat hierin namelijk alles lezen over:

 • Voorbereidingen treffen
 • Het aanschaffen van een Labradoodle pup

Voorbereidingen treffen

Hierin lees je alles over de voorbereidingen die je dient te treffen voordat je een pup in huis haalt. Dit geldt uiteraard niet alleen voor een Labradoodle pup. Hier wordt een uitgebreid stappenplan besproken die je dient te doorlopen en waar je allemaal rekening mee moet houden alvorens er een pup in huis komt. Denk hierbij aan aanpassingen in je huis die gedaan moeten worden, een dagelijkse routine ontwikkelen en allerhande dingen die je aan moet schaffen voor je hond.

Het aanschaffen van een Labradoodle pup

Als je oog eenmaal gevallen is op de Labradoodle, dan resten er nog een aantal vragen voordat je tot aanschaf overgaat. Ga je bijvoorbeeld voor een pup of liever voor een volwassen Labradoodle? Kies je voor een reu of een teefje? Bij welke fokker ga je je hond kopen, waar moet je op letten en wat betaal je voor een Labradoodle?

Ondanks dat een Labradoodle geen erkend hondenras is, is het wel belangrijk om te weten welke voorouders jouw pup heeft. Helemaal als jij een Labradoodle speciaal aanschaft omdat je bijvoorbeeld allergisch bent voor hondenharen. Dit zijn allemaal belangrijke zaken die in dit subhoofdstuk aan bod komen en belangrijk zijn om te weten.

een Labradoodle pup

Hoofdstuk 3 Opvoeding & Training

Als je een hond aanschaft, is het trainen en opvoeden ervan een groot en belangrijk onderdeel. Daarom bestaat dit hoofdstuk uit 6 subhoofdstukken van ruim 50 pagina's, waarin je het volgende gaat leren:

 • De eerste week thuis
 • Zindelijkheidstraining
 • Discipline en de leider van de roedel
 • Gehoorzaamheidstraining
 • Ongewenst gedrag
 • Speciale training

De eerste week thuis

Na lang wachten en alle voorbereidingen is je pup er dan eindelijk! Zowel voor de pup als voor jou en het gezin is het vooral wennen de eerste dagen. In dit hoofdstuk krijg je allerlei nuttige tips en informatie al vanaf het moment dat je je pup op gaat halen met de auto.

Zindelijkheidstraining

Zindelijk worden gaat helaas niet vanzelf, dit vergt tijd, aandacht en routine. Zorg er in ieder geval voor dat je schoonmaakmiddelen en geurverwijderaars in huis hebt want het zal vast eens mis gaan. In dit hoofdstuk word uitgebreid uitgelegd hoe jij jouw hond zindelijk kunt maken en waar je allemaal op moet letten.

Discipline en de leider van de roedel

Je wilt uiteraard een hond die naar jou luistert en die respect voor jou heeft. Daar komt onder andere discipline bij kijken. Je leert hier over wat een roedel is, de hiërarchie in de roedel en wie de leider is in een roedel. Een hond heeft duidelijkheid nodig en wil weten wat hij wel of niet kan doen. Het maakt hierbij niet uit of je een hond als pup of volwassen hond bij jou in huis neemt. Een belangrijk hoofdstuk ter voorbereiding op het volgende hoofdstuk.

Gehoorzaamheidstraining

Vaardigheden zullen altijd getraind moeten worden, die krijgt een hond bij zijn geboorte niet mee. Het is uiteraard afhankelijk van wat jouw wensen en verwachtingen zijn van je hond, die bepalen hoeveel trainingen je moet gaan doen. Hoe dan ook een puppycursus en een gehoorzaamheidstraining is altijd aan te raden. Dat is de minimale basis eigenlijk, daarna kun je eventueel nog verder. Je leert hier o.a welke niveaus trainingen er zijn en de commando's die je je hond kunt leren en hoe te prijzen of te straffen.

Ongewenst gedrag

Het is belangrijk om ongewenste gedrag van je Labradoodle te voorkomen. Iets afleren is namelijk lastiger dan iets aanleren. Een Labradoodle leert heel graag, waar je ook echt iets mee moet doen. Doe je daar niks mee dan kan er zelfs ongewenst gedrag ontstaan. Je leert hier de belangrijkste redenen voor ongewenst gedrag, wat de meest voorkomende problemen zijn en hoe je dit voorkomt of corrigeert.

Speciale training

Een Labradoodle kun je heel goed inzetten voor verschillende soorten speciale trainingen, ze worden namelijk al veelvuldig ingezet als hulphond. Maar zo zou je hem bijvoorbeeld ook in kunnen zetten voor een kind met autisme of om je kind net dat beetje extra zelfvertrouwen mee te geven dat het nodig heeft. Er zijn redelijk wat speciale trainingen voor een Labradoodle die in dit hoofdstuk besproken worden.

Hoofdstuk 4 Leven met een Labradoodle

Het hoofdstuk Leven met een Labradoodle is onderverdeeld in 5 subhoofdstukken waarin je alles gaat leren over:

 • Een dagelijkse routine
 • Voeding
 • Gezondheid
 • Verzorging
 • Vakanties en reizen

Een dagelijkse routine

Een hond heeft zeer veel baat bij een dagelijkse routine, het biedt hem zekerheid en veiligheid. Vooral de Labradoodle aangezien dit een erg gevoelige hond is en stabiliteit nodig heeft om zich zeker te voelen. Daarom hebben ze een routine-schema uitgeschreven voor een pup van 3 - 6 mnd oud, die voor jou als een goede leidraad kan dienen. Verder worden er ook nog allerlei tips gegeven.

Voeding

Het is belangrijk dat je niet zomaar overschakelt van voeding en je je pup hetzelfde voer geeft als waar hij vandaan komt. Dit geldt ook voor het tijdstip van de maaltijd(en). Een goede fokker geeft jou voeding mee en informeert jou hierover. Als je al gaat veranderen van voeding, moet dat in ieder geval geleidelijk aan. Verder lees je wat een hond wel of niet mag hebben en nog veel meer.

Gezondheid

De gezondheid van jouw Labradoodle is uiteraard ook belangrijk. In dit hoofdstuk lees je over alles wat daarmee te maken heeft en waar je op moet letten en kunt doen om je hond gezond te houden.

Verzorging

Naast de standaard basisverzorging zoals je hond van eten en drinken voorzien, is het ook belangrijk om zijn uiterlijk goed te verzorgen. Deze verzorging bestaat niet alleen uit het borstelen of wassen van zijn vacht. Ook zijn oogjes, oren, gebit en zijn nageltjes moeten verzorgd worden. Je leest hier alles over hoe je je hond moet verzorgen en welke materialen je daarvoor nodig hebt.

Vakanties en reizen

Het is belangrijk om goed te na te denken wat je met jouw hond wilt doen als je op vakantie gaat of wilt gaan reizen. Wil je je hond meenemen of zorg je voor een goede oppas? Hoe dan ook er moet altijd veel georganiseerd worden en dit moet je ver van te voren inregelen. Je leest hier alles over de verschillende mogelijkheden die er zijn en waar je rekening mee moet houden.

Hoofdstuk 5 De oudere Labradoodle

Dit laatste hoofdstuk heeft 2 subhoofdstukken waarin je alles gaat lezen over:

 • De gouden jaren
 • Veel gestelde vragen

De gouden jaren

Des te ouder een hond wordt des te meer kans op gebreken of mankementjes. De behoefte van een hond verandert ook naarmate hij ouder wordt, daar kun jij dan weer op inspelen als eigenaar. Wat mag je verwachten van je Labradoodle als die ouder wordt? Fysieke problemen komen aan bod, wanneer je naar de dierenarts dient te gaan en nog veel meer.

Bruine Labradoodle

Veel gestelde vragen

De veel gestelde vragen over de Labradoodle komen in de hoofdstuk aan bod. Denk hierbij aan vragen zoals; is de Labradoodle echt hypo-allergeen, welke vacht heeft de Labradoodle nu precies enz enz.

Bonussen

Ondanks dat het e-boek Labrdoodle Geiheimen zelf al vrij compleet is, krijg je er ook nog eens 4 bonussen bij die het geheel nog completer maken. Wij zullen hieronder even kort beschrijven welke bonussen dit zijn.

Baas Over Je Eigen Labradoodle

Een bonus e-boek van 40 pagina's met een stap voor stap methode om het probleemgedrag van jouw Labradoodle op te lossen.

Succesvolle Tips Voor De Verzorging en Training Van Je Puppy

Dit bonus e-boek is een mooie aanvulling met onmisbare informatie en tips voor jouw puppy.

Honden Training Geheimen

Een bonus e-boek van 34 pagina's met een stappenplan, inclusief verschillende technieken en voorbeelden om jouw Labradoodle op een positieve manier te trainen en hem beter te leren begrijpen.

Je Labradoodle Laten Komen Op Commando

Dit bonus e-boek bestaat uit 15 bladzijdes, waarin je in 8 stappen leert hoe je je Labradoodle laat komen op commando.

Voor wie is het e-boek Labradoodle Geheimen boek geschikt?

Voor diegene die er nog over nadenken om een Labradoodle aan te schaffen of voor diegene die net een Labradoodle hebben gekocht is dit e-boek een aanrader. Een waardevol boek met tips en informatie over het ras en alle informatie om jouw hond goed op te voeden en gedragsproblemen te voorkomen. In dit boek staat eigenlijk alles wat je moet weten als je een trotse Labradoodle bezitter bent of wilt worden.

Wat is de prijs van het e-boek Labradoodle Geheimen?

Op het moment van schrijven (7-02-2021), loopt er een aanbieding op het e-boek Labradoodle Geheimen. Je kunt het e-boek nu aanschaffen voor €37,-.euro. Als we kijken naar de overige hondenboeken van Blue Sky Marketing is dit de standaard prijs die zij hanteren. Een hele net prijs overigens, het e-boek zonder de bonussen is dit bedrag al waard vinden wij.

We zetten hier de voordelen van het Labradoodle Geheimen e-boek nog even voor jou op een rijtje:

 • Het e-boek staat boordevol informatie en tips
 • Via een download link kun je direct beginnen met lezen
 • Een zeer compleet boek met daarin alles wat je moet weten
 • Het aantal bonussen zijn een extra toegevoegde waarde
 • De prijs- kwaliteitsverhouding is goed

Niet goed geld terug garantie

Blue Sky Marketing hanteert op het e-boek Labradoodle Geheimen een niet-goed-geld-terug-garantie van 60 dagen. Mocht je om welke reden dan ook nog twijfelen of je bent na aanschaf toch niet helemaal tevreden, dan kun je hier binnen 60 dagen een beroep op doen. Wij hebben dit uiteraard getest en zonder opgaaf van reden zullen zij jouw aankoopbedrag terugstorten op jouw rekening.

Wat zijn de ervaringen van klanten?

Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar ervaringen van klanten die het e-boek Labradoodle Geheimen aangeschaft hebben. Wij zijn alleen maar positieve ervaringen tegengekomen. Hieronder een samenvatting van de meest voorkomende reacties en ervaringen:

 • Een duidelijk en overzichtelijk e-boek.
 • Simpele lay-out met veel tekst en weinig opvulling, wat ik als zeer prettig lezen heb ervaren.
 • Waardevolle tips en informatie.
 • Het boek heb ik uitgeprint en de belangrijke dingen heb ik gearceerd met mijn gele stift.
 • Blij met alle extra informatie die specifiek (Aus.) Labradoodle gericht is, omdat die op een aantal vlakken een andere aanpak nodig blijken te hebben.
 • Interessant om te lezen, goede informatie en goede tips (onze Labradoodle moet nog geboren worden).
 • Jouw boek en tips zijn goud waard, we verwachten een Labradoodle, maar weten nu al hoe we om moeten gaan met een pup en waar we allemaal rekening mee moeten houden.
 • Fijn om alvast in te lezen zodat we weten wat ons te wachten staat straks.
 • De verkooppagina vonden we wat aan de drukke kant, maar het boek is dat gelukkig niet ;-) De opbouw is goed en het leest makkelijk weg.
 • Enz enz.

Eindoordeel

Inmiddels zijn we alweer aan het einde van onze Labradoodle Geheimen Review aangekomen. Ons eindoordeel is erg positief. We hebben er eigenlijk helemaal niks op aan te merken. Behalve dat wij zelf de verkooppagina ook wat aan de drukke kant vinden, dit zou mensen af kunnen schrikken. De prijs- kwaliteitsverhouding is gewoon goed en het e-boek is erg waardevol voor diegene die een Labradoodle aan willen gaan schaffen of er al één in huis hebben. Je leert alles over het trainen en opvoeden van je Labradoodle en je kunt hiermee zelfs gedragsproblemen voorkomen.

Met het Labrdadoodle Geheimen e-boek haal je niet alleen alle informatie in huis, je haalt hiermee ook het beste uit je hond, waar jullie samen veel plezier van zullen hebben. Door de 60-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie loop je geen enkel risico en kun je op je gemak alles doorlezen en bepalen of dit een boek is voor jou. Kortom: wij vinden het in ieder geval een aanrader.

Labradoodle Geheimen kopen? + Kortingslink

Wil jij graag vandaag nog beginnen met het inlezen voordat jouw Labradoodle komt? Of heb je er al één en wil je alles lezen en leren over het opvoeden en trainen van jouw Labradoodle?

Dan kan je via de onderstaande link het e-boek met korting aanschaffen.
Wij wensen jou dan uiteraard veel leesplezier en veel plezier met het opvoeden en trainen van jouw Labradoodle.


Deel of beoordeel dit artikel hieronder.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaring met het e-boek "Labradoodle Geheimen", laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.