Home » Begrippenlijst » Wat is Spiermassa Protocol Mannen?

Wat is Spiermassa Protocol Mannen?

Het Spiermassa Protocol Mannen is één van de programma's van de droog trainen academie. Henry en Rinus zijn de coaches en de eigenaren van de droog train academie. Zij hebben in de loop der jaren online een aantal protocollen ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen. Het Spiermassa Protocol is er daar één van en is een gewild protocol en erg populair.

Henry en Rinus hebben het Spiermassa Protocol ontwikkeld voor mannen zodat ze op een effectieve manier aan hun spieropbouw kunnen gaan werken. Dit omdat 9 van de 10 mannen in de gym volgens hen niet correct traint. Door fouten en dus niet correct trainen is het niet mogelijk om het resultaat te bereiken wat je voor ogen hebt. Vandaar dit kant- en klare protocol waarmee je volledig zelfstandig aan de slag kunt. Hierbij maakt het niet uit wat je niveau of ervaring is.

Ben jij een man die op een effectieve manier aan zijn spieropbouw wilt werken en wil je meer informatie over dit protocol? Dan raden wij je aan om ons uitgebreide artikel hierover te lezen: Spiermassa Protocol Mannen Review.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.