Home » Begrippenlijst » Wat is Royal Jelly?

Wat is Royal Jelly?

Als Jafra-consulente krijg ik vanuit mijn klanten regelmatig de vraag; Wat is Royal Jelly en waar is Royal Jelly goed voor?

Royal Jelly staat mede bekend onder de namen; koninginnengelei of Gelee Royale. Het is een gelei die geproduceerd wordt door het speeksel van een werkbij en dient als voedsel voor de uitverkorene koninginnenlarve. Een gewone larve krijgt deze gelei maximaal drie dagen te eten en zal het daarna met stuifmeel en honing moeten doen.

De uitverkorene koninginnenlarve daarentegen krijgt deze gelei zes a zeven dagen te eten, waardoor zij zo’n 3000 keer in gewicht toeneemt. Zij wordt dan ook twee keer zo groot als een normale werkbij en leeft ook veel langer. De koningin leeft zo'n 5 a 6 jaar en een werkbij wordt ongeveer zo'n 45 dagen oud.

Royal Jelly is een uitstekend product met veel bijzondere werkzame- stoffen en bestanddelen. Deze houden je cellen jong en bieden bescherming tegen veroudering.

Royal Jelly is de koninklijke verzorging van top tot teen

Het ingrediënt royal jelly staat al eeuwenlang voor schoonheid en gezondheid. Royal Jelly is een “schoonheidselixer uit de natuur”. Al sinds de oude beschavingen van de Egyptenaren en de Maja’s bekend. Allerlei mythes doen de ronde over deze heilige substantie.

Royal Jelly RJx vergroot de natuurlijke kracht van Gelée Royale. In de wetenschap staat de factor "X" voor potentiering. RJx is exclusief verkrijgbaar bij JAFRA en zit in elk JAFRA ROYAL verzorgingsproduct. Deze producten bevatten het RJx logo, zie afgebeeld.

Alle Royal Jelly producten hebben als belangrijkste ingrediënten; 'royal jelly' en het innovatieve 'cellspan complex'. Het is een emulsie van verschillende proteïnen, suikers en lipiden op waterbasis. Deze bevat vitaminen A, C, D, E en een vitamine B-complex, met als bijzondere bestanddelen thiamine (B1), riboflavine (B2), prydoxine (B6), B12, niacine, biotine, foliumzuren en inositol.

Jafra Royal Jelly Symbool

Verder wordt de huid verzorgd met mineralen en sporenelementen (sodium, kalium, magnesium, calcium, ijzer, zink en koper) en alle
noodzakelijke aminozuren.

De werking van Royal Jelly

Wat Royal Jelly nu precies doet en waar het goed voor is zullen we hieronder aan de hand van de ingrediënten toelichten.
Bijzondere onderzoeksresultaten hebben aangetoond dat de volgende combinatie van verschillende ingrediënten met royal jelly ervoor zorgt dat de huid z’n vitaliteit behoudt en dat het aanzien significant verbetert.

Cellspan complex

Het cellspan complex is een unieke formule. De positieve eigenschappen van royal jelly op de huid worden door deze formule wezenlijk versterkt.

Myrthe-extract

Dit extract verlengt de levensduur van de cellen en vertraagt het verouderingsproces. Hierdoor zal het huideigen herstelvermogen wordt gestimuleerd.

SunJelly

Loten van de zonnebloem voorzien de cellen van meer energie en completeren het celvernieuwingsproces dat door royal jelly verbeterd wordt. Het resultaat: een vitale huid en stimulans van de celgroei.

Mix van ayurvedische kruiden

Deze mix van ayurvedische kruiden uit winterkers en lotusbloemen hebben antioxiderende eigenschappen. Deze verminderen de huidbeschadigingen door vrije radicalen. Het aanzien van de huid wordt jonger en gelijkmatiger.

Laboratoriumresultaten

Jafra heeft in samenwerking met meest vooruitstrevende laboratoria in Zwitserland en Frankrijk onderzoek gedaan om het geheim rondom royal jelly, intensiever en beter te bestuderen.

Labratoriumresultaten

Resultaten van de laboratoriumonderzoeken. (Na een testfase van 2 weken van het cellspan complex):

  • 80% van de deelnemers constateerde een vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes.
  • 81% van de deelnemers constateerde een verbetering van de huidelasticiteit.
  • 89% van de deelnemers constateerde dat de huid er stralender uitzag.
  • 92% van de deelnemers constateerde e een directe verbetering van de huidvochtigheid.

Mocht je nog vragen hebben, laat dan hieronder een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.