Home » Begrippenlijst » Wat is Reiki?

Wat is Reiki?

Reiki komt uit Japan en is daar erg populair, ook in de westerse wereld wordt Reiki een steeds groter begrip. Reiki is een Japans woord waarbij "Rei" staat voor Universele en "Ki" voor Levensenergie. Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je wilt weten wat Reiki nu precies is of om te weten te komen wat Reiki voor jou zou kunnen betekenen.

Reiki valt onder de kop 'alternatieve geneeswijzen', waarbij er overdracht van energie, tussen de therapeut en de patiënt plaatsvind. Reiki geeft je zelfherstellend vermogen een boost en het helpt blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau weg te nemen.

Als er in je lichaam één of meerdere blokkades zitten, kan de energie op die plekken niet goed (door)stromen, waardoor er dus klachten kunnen ontstaan. Door de overdracht van energie door middel van handoplegging, zal reiki je lichaam weer in balans brengen waardoor deze klachten gedeeltelijk of geheel zullen verdwijnen.

Maak kennis met Reiki

Met Reiki maak je kennis met een methode van natuurlijk genezen en het laat je tevens ontspannen. Je lichaam breng je met deze methode weer terug in balans en zo houd je je lichaam dan ook gezond en klachtenvrij. Reiki is voor iedereen. Iedereen kan het leren toepassen voor zichzelf en/of voor anderen.

Wil jij graag meer informatie over Reiki of wil je zelf graag Reiki leren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan raden wij je aan om het volgende artikel eens te lezen: Cursus Reiki 1 en Reiki 2 Review (Bas Akkerman). Je leest hierin alles over wat Reiki is en wat Reiki voor jou zou kunnen betekenen en hoe je Reiki kunt leren.

Heb je nog vragen, laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.