Home » Begrippenlijst » Wat is Fitchef Turbo?

Wat is Fitchef Turbo?

Cover van FitChef-Turbo

Fitchef Turbo is een receptenboek van Mark van Oosterwijck. Het boek bevat maar liefs 85 eiwitrijke recepten en deze passen daarmee goed in een Ketogeen dieet of een Koolhydraatarm dieet.

Mark wist met zijn eerste boek "Fitchef" al veel mensen te bereiken om gezonder te gaan eten en gewicht te verliezen. Fitchef Turbo is de succesvolle opvolger van "Fitchef" en met dit boek heeft Mark de lat nog wat hoger gelegd.

Het FitChef Turbo receptenboek is vooral gericht op mensen die weinig tijd of inspiratie hebben. De eiwitrijke recepten kun je dan ook al binnen 15 minuten op tafel hebben staan. Dit receptenboek heeft als doel dat je niet alleen afvalt maar ook spieren opbouwt en tegelijkertijd fitter wordt. Dit komt door de samenstelling van de recepten.

Dit boek is niet alleen voor mensen die willen afvallen. Het is zeker ook geschikt voor mensen die alleen gezonder willen leven en fitter willen worden, maar toch het eten snel klaar willen hebben. De recepten zijn niet alleen snel te bereiden, ze zijn ook nog eens lekker.

In het boek vind je zowel recepten voor het ontbijt, de lunch en voor het avondeten. Het FitChef Turbo boek bevat 5 pijlers. Namelijk balans, eenvoud, smakelijk, verzadigd gevoel en betaalbaar.

In onze FitChef Turbo Review (Mark van Oosterwijck), vind je meer informatie over dit succesvolle receptenboek.

Mocht je nog vragen hebben, laat dan hieronder een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.