Home » Begrippenlijst » Wat is Droog Trainen Protocol Mannen?

Wat is Droog Trainen Protocol Mannen?

Droog Trainen Protocol Mannen is een protocol wat bedacht is door Henry en Rinus van de droog trainen academie te Rotterdam. De droog trainen academie is geen fysieke sportschool waar je naartoe kunt, maar het is een online platform. Op de website delen Henry en Rinus niet alleen alle kennis en informatie die zij bezitten over droog trainen. Ze hebben tevens in de loop der jaren een aantal programma's ontwikkeld.

Het Droog Trainen Protocol Mannen is er daar één van. Tevens is dit protocol het meest verkochte product en een erg compleet programma. Dit programma is speciaal gemaakt voor mannen die sterker willen worden, maar ook strakker en gespierder. Voordat je spieren zichtbaar kunnen worden zal je eerst je vetpercentage moeten verlagen. Met dit protocol ga jij dit allemaal bereiken. Binnen 8 - 16 weken zul jij je vetpercentage verlagen en een sterker, strakker en gespierder lichaam creëren.

Ben jij een man en ben jij benieuwd naar dit protocol? Dan raden wij je aan om ons uitgebreide artikel daarover te lezen: Droog Trainen Protocol Mannen Review (Droogtrainen Academy).

Mocht je nog vragen hebben, laat dan hieronder een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.