Home » Begrippenlijst » Wat is de Droog Trainen Academie?

Wat is de Droog Trainen Academie?

Droog trainen Academie

De Droog Trainen Academie is geen fysieke academie of sportschool waar je naartoe kunt gaan om te trainen. Henry en Rinus hebben ervoor gekozen om in 2013 de online Droog Trainen Academie website op te richten.

Op deze website delen zij hun kennis en informatie over alles wat met droog trainen te maken heeft. De reden hiervan is omdat de informatie die online te vinden is, in hun ogen niet compleet is. Denk hierbij aan informatie over onderwerpen zoals: krachttraining (en cardio), vetverlies, spiermassa opbouwen, een gezonde levensstijl en voedingspatroon.

Naast de kennis en informatie die ze online delen, hebben zij ook een aantal programma's ontwikkeld. Complete programma's die je zowel thuis als in de sportschool kunt uitvoeren. Hiermee kun je volledig zelfstandig starten, ongeacht jouw niveau of ervaring. Deze programma's zijn ontwikkeld met het doel om mensen te helpen met krachttraining, een betere levensstijl en voeding. Over de programma's later meer.

Henry en Rinus

Voor wie is de Droog Trainen Academie?

De Droog Trainen Academie is voor iedereen die gemotiveerd is om aan zijn of haar lichaam te willen werken. Ongeacht iemands niveau of ervaring. Dit kan om verschillende redenen zijn. Misschien dat jij gespierder wilt worden of er gespierder uit wilt zien. Wil jij je vetpercentage verlagen met behoud van spieren. Of misschien wil je graag een sixpack.

Wat de reden dan ook is, de programma's zijn alleen geschikt als je ook daadwerkelijk gemotiveerd bent. Als je namelijk niet gemotiveerd bent, wordt het lastig om de gewenste resultaten te behalen. Dus ben jij gemotiveerd en heb je een doel voor ogen, dan is de droog train academie iets voor jou. Kies één van de programma's uit die stuk voor stuk zorgvuldig zijn samengesteld en ga ermee aan de slag.

Programma's ontwikkeld door de Droog Trainen Academie

Henry en Rinus zijn de eigenaren en de coaches van de Droog Trainen Academie. Zij hebben door de jaren heen verschillende programma's ontwikkeld. Iedereen kan hier thuis of in de sportschool mee aan de slag ongeacht je niveau of ervaring.

Deze programma's zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en zijn opgedeeld in 2 versies, voor mannen en vrouwen. De reden hiervan is dat een vrouwenlichaam anders werkt dan een mannenlichaam. De programma's worden online verkocht in de vorm van onderstaande producten.

Droog Trainen Protocol Mannen

Een van de bekendste en meest verkochte producten is het droog trainen protocol voor mannen. Dit is samen met het droog trainen protocol voor vrouwen het compleetste programma van de droog trainen academie.

Met dit programma verlaag je binnen 8 - 16 weken je vetpercentage en ​creëer je een sterker, strakker en gespierder lichaam.

Je leest er alles over in deze uitgebreide review: Droog Trainen Protocol Mannen Review (droogtrainen academie).

dtp mannen ebook

Droog Trainen Protocol Vrouwen

Ook één van de bekendste en meest verkochte producten is het droog trainen protocol voor vrouwen. Simpelweg omdat deze programma's helemaal compleet zijn

Wil je meer over dit programma weten? Je leest er alles over in deze uitgebreide review: Droog Trainen Protocol Vrouwen Review (droogtrainen academie)

Het droog trainen protocol vrouwen is nagenoeg hetzelfde als die van de mannen alleen dan toegespitst op het vrouwen lichaam. Net als bij de mannen versie verlaag je ook hiermee binnen 8 - 16 weken je vetpercentage. Tevens ​creëer je een sterker, strakker en gespierder lichaam.

Droog trainen protocol vrouwen

Spiermassa Protocol Mannen

Dit programma is voor mannen die puur de focus willen leggen op de spieropbouw in plaats van droog trainen. Het Spiermassa protocol helpt je om op een effectieve manier meer spiermassa op te bouwen.

In dit protocol krijgt je alle informatie die jij nodig hebt over voeding, training, supplementen en een gezonde lifestyle. Informatie waarmee je jouw spieropbouw kunt maximaliseren.

Je leest er alles over in deze uitgebreide review: Spiermassa Protocol Mannen Review.

Spiermassa protocol mannen

Spiermassa Protocol Vrouwen

Voor vrouwen die alleen de focus willen leggen op spieropbouw in plaats van droog trainen is dit programma ontwikkeld. In het spiermassa protocol voor vrouwen vind je alle informatie over voeding, training, supplementen en een gezonde lifestyle. Informatie die je nodig hebt om je spieropbouw te maximaliseren.

Mocht je nog vragen hebben, laat dan hieronder een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.