Home » Begrippenlijst » Wat is Bol Masterclass?

Wat is Bol Masterclass?

Bol Masterclass Training

Bol Masterclass is een online cursus van Jia Ruan, die jou stap voor stap leert hoe je via e-commerce online geld kunt verdienen.

Deze cursus is zeker niet voor iedereen weggelegd en is alleen bedoelt voor serieuze mensen die er hard voor willen werken. Alleen dan kun je hier echt goed geld mee verdienen. Want laten we eerlijk zijn, niemand zal slapend rijk worden toch?!

Jia Ruan leert jou in zijn Bol Masterclass cursus hoe je goedkoop producten uit Azië kunt inkopen om deze vervolgens voor veel meer te verkopen. En dit alles ga je doen via het Bol.com platform. Je gaat in deze cursus leren hoe je een goedlopende webshop opzet, zonder eigen website.

Om aan deze cursus deel te nemen heb je geen enkele ervaring of kennis nodig. Jia leert het jou stap voor stap. Hij is dan ook niet voor niks een succesvol e-commerce expert. Tevens is hij motivatiecoach en onderdeel van het bedrijf 'Unstoppable Lifestyle B.V'.

Jia heeft zich inmiddels op het gebied van e-commerce meer dan bewezen. Zo draaide hij maar liefst een omzet van 3 miljoen euro in een paar jaar tijd via het Bol.com platform.

Ben jij serieus en wil jij graag online je geld gaan verdienen en ben jij benieuwd of deze cursus iets voor jou is ? Lees dan alles over deze cursus in onze uitgebreide review. Bol.com Masterclass Review (Jia Ruan)

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met 'De Bol.com Masterclass', laat dan hieronder een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.