Home » Begrippenlijst » Wat is Acne?

Wat is Acne?

Acne oftewel Acne vulgaris noemen ze in een medische term jeugdpuistjes. Zowel puistjes, mee-eters, rode bultjes of onderhuidse ontstekingen vallen hieronder. Vooral op huiddelen waar zich veel talgklieren bevinden komt acne voor. Blijvende littekens kunnen ontstaan wanneer je acne niet of niet juist behandelt. Bij een klein deel van de mensen ontstaat er zelfs acne conglobata, dit is een zwaardere vorm van acne.

Acne kan ontstaan door meerdere factoren:

  • Hormonen
  • Stress
  • Cosmetica
  • Verstopte afvoerkanaaltjes
  • Bacteriën

Ondanks dat deze factoren bekend zijn en er allerlei producten op de markt zijn, lopen er nog steeds veel te veel mensen rond met acne met alle nare gevolgen van dien. Zelfs het 'wondermiddel' Roaccutane mag vaak niet baten.

Definitief afrekenen met Acne?

Ben jij op zoek naar een definitieve oplossing om acne te bestrijden en heb jij al van alles geprobeerd zonder resulltaat? Dan raden wij jou aan om ons artikel eens te lezen met daarin een methode van Philip Costa. -> Nooit Meer Acne Methode Review (Philip Costa).

Of neem eens een kijkje op deze pagina: Jafra Royal Clear Smart aangezien er veel positieve ervaringen zijn over deze producten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.